FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Can Once In A Lifetime Happen Twice
Quiz about Can Once In A Lifetime Happen Twice

Can Once In A Lifetime Happen Twice? Quiz


This quiz is on the movie "Serendipity" starring John Cusack and Kate Beckinsale. It is a wonderful, feel good, romantic comedy!

A multiple-choice quiz by Teri42574. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Serendipity

Author
Teri42574
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
145,833
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3251
Last 3 plays: Guest 178 (12/15), Guest 193 (8/15), Guest 92 (11/15).
- -
Question 1 of 15
1. Where do Jonathan and Sara meet for the first time? Hint


Question 2 of 15
2. What is the name of the shop where Jonathan and Sara have coffee?

Answer: (one word)
Question 3 of 15
3. Jonathan and Sara go ice skating together at Rockefeller Center.


Question 4 of 15
4. What does Jonathan tell Sara he wants for Christmas? Hint


Question 5 of 15
5. What is Jonathan's favorite movie? Hint


Question 6 of 15
6. Sara writes her name and phone number on a $5 bill.


Question 7 of 15
7. What is the name of the hotel that Sara drags Jonathan into? Hint


Question 8 of 15
8. What is the name of Jonathan's best friend? Hint


Question 9 of 15
9. Dean: "I'm telling you right now, British women do not age well. Eight years ago she was a luscious treat, you know, she probably looked like, you know, Baby Spice, now she could look like..." How does Jonathan finish this sentence?

Answer: (two words, men's cologne)
Question 10 of 15
10. What is the name of Jonathan's bride to be? Hint


Question 11 of 15
11. What is the name of Sara's best friend, who accompanies her to New York?

Answer: (one word, first name only)
Question 12 of 15
12. Sara lost her keys and then found them in the freezer.


Question 13 of 15
13. What name brand of wallet did Eve think she was buying in New York? Hint


Question 14 of 15
14. What was the name of the bridal shop where the roommate locator service used to be? Hint


Question 15 of 15
15. Jonathan and Sara end up together at the end of the movie.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 07 2024 : Guest 178: 12/15
May 02 2024 : Guest 193: 8/15
Apr 20 2024 : Guest 92: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where do Jonathan and Sara meet for the first time?

Answer: Bloomingdale's

Jonathan is looking for gloves for his girlfriend for Christmas, and Sara is looking for gloves for herself. The both grab the same pair of black cashmere gloves at the same time!
2. What is the name of the shop where Jonathan and Sara have coffee?

Answer: Serendipity

Serendipity means a fortunate accident. Ironically this movie is not about serendipity, it's about destiny.
3. Jonathan and Sara go ice skating together at Rockefeller Center.

Answer: False

They go ice skating in Central Park. This is a beautiful scene, ice skating in the snow! New York is fabulous at Christmas time.
4. What does Jonathan tell Sara he wants for Christmas?

Answer: golf clubs

He tells Sara this when they are walking. He also asks for her number, just in case. Sara says: "Well, if we're meant to meet again, we'll meet again. it's just not the right time now."

Jonathan: "Maybe we're supposed to meet on British time and we're five hours too early." Too cute!
5. What is Jonathan's favorite movie?

Answer: Cool Hand Luke

He tells Sara this while they are ice skating. He says it's with "Paul Newman, as a sadistic cop in sunglasses with no name, who reminds me of you in that way." He says this because Sara has not yet told him her name.
6. Sara writes her name and phone number on a $5 bill.

Answer: False

Jonathan writes his name and number on the $5 bill. Sara writes her name inside of a book titled "Love in the Time of Cholera". Jonathan later spends years looking for this book.
7. What is the name of the hotel that Sara drags Jonathan into?

Answer: The Waldorf-Astoria

This is also the hotel where Jonathan and Halley almost get married, and the hotel where Eve and Sara stay when they visit New York.
8. What is the name of Jonathan's best friend?

Answer: Dean Kansky

Jeremy Piven, the actor who plays Dean, also co-starred with John Cusack in the movie "Grosse Pointe Blank".
9. Dean: "I'm telling you right now, British women do not age well. Eight years ago she was a luscious treat, you know, she probably looked like, you know, Baby Spice, now she could look like..." How does Jonathan finish this sentence?

Answer: Old Spice

Dean is trying to cheer Jonathan up, as he is having a very hard time trying to find Sara. What are best friends for?
10. What is the name of Jonathan's bride to be?

Answer: Halley

Poor Halley. She really is a very nice person, she's just not "the one."
11. What is the name of Sara's best friend, who accompanies her to New York?

Answer: Eve

Eve is played by the talented Molly Shannon. She runs a New Age store, yet according to Sara is "alarmingly earthbound."
12. Sara lost her keys and then found them in the freezer.

Answer: True

She was highly stressed out, with work and wedding plans, especially because she knew deep down she didn't really want to marry Lars. She tells him she needs a weekend away, and goes with Eve to New York in the hope of finding Jonathan.
13. What name brand of wallet did Eve think she was buying in New York?

Answer: Prada

It was supposed to be Prada, but it actually said Prado.
Sara: "Eve, that's a horrific fake! At least my knockoff says Prada, yours says Prado."

Eve: "Well, I say for a dollar I can buy a magic marker and fix it. I'll take it!"
14. What was the name of the bridal shop where the roommate locator service used to be?

Answer: Bless the Bride

Jonathan said it was a sign that he should stop looking for Sara and marry Halley.
15. Jonathan and Sara end up together at the end of the movie.

Answer: True

At the end of the movie it is once again Christmas time, and they are celebrating their anniversary-at Bloomingdale's where they first met!
Source: Author Teri42574

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Serendipity Average
2. Serendipity Average

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us