FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Texas Chainsaw Massacre
Quiz about Texas Chainsaw Massacre

Texas Chainsaw Massacre Trivia Quiz


This is a quiz for loving fans of the classic terror film, 'The Texas Chainsaw Massacre'.

A multiple-choice quiz by smgbuf. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Texas Chainsaw Massacre, The
  8. »
  9. TCM (1974)

Author
smgbuf
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
77,306
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
1815
Last 3 plays: Guest 5 (3/15), Guest 69 (7/15), Guest 31 (4/15).
- -
Question 1 of 15
1. On what date are the events set? Hint


Question 2 of 15
2. The cemetery with the emptied graves is in what county? Hint


Question 3 of 15
3. There are how many empty graves at the cemetery (according to the narration)? Hint


Question 4 of 15
4. What animal's body lies in the road as the van passes? Hint


Question 5 of 15
5. Who buys barbecue from the gas station? Hint


Question 6 of 15
6. What animal on the wallpaper was Sally's favorite? Hint


Question 7 of 15
7. The hitchhiker takes a photo of whom? Hint


Question 8 of 15
8. What's Sally's astrological sign? Hint


Question 9 of 15
9. What's the name of the gas station according to the sign out front? Hint


Question 10 of 15
10. How old was Sally when she stayed at her grandpa's house? Hint


Question 11 of 15
11. Pam and Kirk find what on the porch of the isolated house? Hint


Question 12 of 15
12. What does Kirk figure he could trade temporarily for gas? Hint


Question 13 of 15
13. When Pam and Kirk reach the house, what do they find shaded under the tarp? Hint


Question 14 of 15
14. Jerry finds the body of whom in the freezer? Hint


Question 15 of 15
15. How many members of the cannibal family survive? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 20 2024 : Guest 5: 3/15
Jul 14 2024 : Guest 69: 7/15
Jul 12 2024 : Guest 31: 4/15
Jul 03 2024 : Guest 203: 9/15
Jul 01 2024 : Guest 174: 7/15
Jun 19 2024 : Guest 93: 10/15
Jun 09 2024 : Guest 172: 6/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. On what date are the events set?

Answer: August 18, 1973

'An idyllic summer afternoon drive became a nightmare. The events of that day were to lead to the discovery of one of the most bizarre crimes in the annals of American history... The Texas Chain Saw Massacre.'
2. The cemetery with the emptied graves is in what county?

Answer: Newt

'...found the remains of a badly decomposed body wired to a large monument...' Tricky tidbit overheard in the film's radio narration that is played over the footage of the decaying corpses.
3. There are how many empty graves at the cemetery (according to the narration)?

Answer: At least one dozen

'Listen, that's the Sheriff, he'll show you where your granddaddy's buried.'At least a dozen emptied graves were found, and luckily Franklin and Sally's grandfather's grave is still intact. 'He didn't look dug up to me.'
4. What animal's body lies in the road as the van passes?

Answer: An armadillo

Originally, footage of a rotting dog was to be in the film, but Tobe Hooper thought that it was too grotesque. Check this deleted footage out on the DVD.
5. Who buys barbecue from the gas station?

Answer: Jerry

'Damn it to hell. We should have stopped back there for gas!'Jerry buys the food while Sally and Pam buy drinks. Franklin's occupied with the knife and the hitchhiker.
6. What animal on the wallpaper was Sally's favorite?

Answer: Zebra

'I used to have this fascination with the zebras.'
7. The hitchhiker takes a photo of whom?

Answer: Franklin

'You can pay me two dollars.' The Hitchhiker takes a photo of Franklin. He doesn't get payed so he lights the picture on fire, much to his own amusement.
8. What's Sally's astrological sign?

Answer: Capricorn

'Capricorn's ruled by Saturn!' Since Saturn is in retrograde and Capricorn is ruled by Saturn, Sally has a sinister horoscope, and a pretty accurate one as well.
9. What's the name of the gas station according to the sign out front?

Answer: Gulf

The sign is noticeable from the background, but isn't actually attached to the building.
10. How old was Sally when she stayed at her grandpa's house?

Answer: 8

She was 8 the last time she stayed in the "old Franklin place."
11. Pam and Kirk find what on the porch of the isolated house?

Answer: A tooth

'Hey Pam, come look at this!' A tooth stumbles out on the porch. Pam and Kirk soon find much more than that though...
12. What does Kirk figure he could trade temporarily for gas?

Answer: His guitar and a couple of bucks

'We have to come back by here anyway...'
13. When Pam and Kirk reach the house, what do they find shaded under the tarp?

Answer: Cars

The cars of their many victims are hidden from view.
14. Jerry finds the body of whom in the freezer?

Answer: Pam

In the first take of this shot, the actor that played Jerry was so terrified upon Leatherface's entrance that he ran off set.
15. How many members of the cannibal family survive?

Answer: 3

Grandpa, the cook, and Leatherface all survive. The Hitchhiker is run over by the truck. If you didn't know, the crazed brother in 'TCM 2' is NOT the Hitchhiker. According to fan websites, he is another member of the family, not around at the time of the events in the original film. In TCM 2, he is known as Chop Top, I believe.
Source: Author smgbuf

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us