FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Generals Daughter
Quiz about The Generals Daughter

The General's Daughter Trivia Quiz


I noticed that there were not any quizzes on one of my favorite movies, 'The General's Daughter'. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Bugsred. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. G
  8. »
  9. Ga - Gm Movies

Author
Bugsred
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
107,185
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
432
- -
Question 1 of 10
1. What was Paul Brenner's rank in his undercover role? Hint


Question 2 of 10
2. How many languages could the general's daughter speak? Hint


Question 3 of 10
3. What was General Joe Campbell's nickname? Hint


Question 4 of 10
4. What did Elisabeth help Paul do? Hint


Question 5 of 10
5. As a token for "Thank You," what kind of basket did Paul give to Elisabeth? Hint


Question 6 of 10
6. Who played Paul Brenner? Hint


Question 7 of 10
7. Who was Paul's partner that was helping him solve the murder of the captain? Hint


Question 8 of 10
8. Where did this movie take place? Hint


Question 9 of 10
9. What color was Sarah's car? Hint


Question 10 of 10
10. 'The General's Daughter' is based on a novel written by whom? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Paul Brenner's rank in his undercover role?

Answer: 1st sergeant

It is mentioned quite a few times throughtout the entire movie.
2. How many languages could the general's daughter speak?

Answer: 5

"She could speak 5 languages, she was an extraoridinary woman," her father told Paul.
3. What was General Joe Campbell's nickname?

Answer: fighting

It is mentioned at the very beginning, where he is walking down the hall, on his way up to the stage to announce his speech for his retirement.
4. What did Elisabeth help Paul do?

Answer: change his tire

Elisabeth was on her way home from her father's retirement party when she saw Paul had a flat tire. She offered to help him change it.
5. As a token for "Thank You," what kind of basket did Paul give to Elisabeth?

Answer: bath products

He gave her a basket of bath products, where he explained why he liked bath products, especially the bath beads.
6. Who played Paul Brenner?

Answer: John Travolta

John Travolta stars as 1st sergeant Paul Brenner. Tom Hanks, Clint Eastwood, and George Clooney do not star nor act in 'The General's Daughter'.
7. Who was Paul's partner that was helping him solve the murder of the captain?

Answer: Sarah Sunhill

Sarah Sunhill was a rape investigator and counsler.
8. Where did this movie take place?

Answer: Georgia

If you watched the special edition of 'The General's Daughter', they tell you that most of the fliming takes place in Georgia.
9. What color was Sarah's car?

Answer: red

She rides with Paul several times in the movie, but when she went back to the crime scene to take another look, she was in her red car.
10. 'The General's Daughter' is based on a novel written by whom?

Answer: Nelson DeMille

Simon West was the director of this movie. Madeleine played the character Sarah Sunhill on this movie.
Source: Author Bugsred

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us