FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Nanny Diaries
Quiz about The Nanny Diaries

The Nanny Diaries Trivia Quiz


Hi everyone, this quiz is on the movie, "The Nanny Diaries". It is a great movie. Enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. N

Author
ginger67
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
290,547
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
347
- -
Question 1 of 10
1. What was Scarlett Johansson's character's name? Hint


Question 2 of 10
2. After Annie accepted the job as Grayer's nanny, her first task was to pick him up from school in his stroller. What did Grayer do when he saw Annie? Hint


Question 3 of 10
3. Annie finally got Grayer to come home with her. What did he do to Annie as they were getting off of the elevator? Hint


Question 4 of 10
4. As Annie was trying to get into the apartment (from being locked out) who showed up to witness this embarrassing moment? Hint


Question 5 of 10
5. Annie joined the "X" family for many of their events. While at one of them, Annie caught Mr. X with another woman in his office. Why did she go into Mr. X's office in the first place? Hint


Question 6 of 10
6. After Mr. X disappointed Mrs. X on their anniversary, he decided to take the family to Nantucket. Who did Mrs. X invite to come and meet them there? Hint


Question 7 of 10
7. While the family was still vacationing in Nantucket, what did Mrs. X walk in on in the kitchen? Hint


Question 8 of 10
8. Mrs. X decided to let Annie go. While she was picking up her stuff at the apartment, what did Annie NOT do? Hint


Question 9 of 10
9. Annie was aware that there was a nanny-cam somewhere in Grayer's room. Where did they hide it? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these did NOT happen at the end? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Scarlett Johansson's character's name?

Answer: Annie Braddock

After graduating from Montclair State, Annie Braddock didn't know what she might like to do with her life. One day while sitting in the park, she saved a little boy from being hit by a careless scooter driver. The little boy's mother was very grateful, and offered her a nanny job.
2. After Annie accepted the job as Grayer's nanny, her first task was to pick him up from school in his stroller. What did Grayer do when he saw Annie?

Answer: Kicked her

Annie did not expect Grayer to behave the way he did. He kicked her, stuck his tongue out at her and then told her he hated her. Not a very good beginning for Annie.
3. Annie finally got Grayer to come home with her. What did he do to Annie as they were getting off of the elevator?

Answer: Pulled her pants down

Grayer was testing Annie. He made her drop her groceries and as she was picking them up, he pulled her pants down and locked her out of their apartment.
4. As Annie was trying to get into the apartment (from being locked out) who showed up to witness this embarrassing moment?

Answer: Harvard Hottie

In the movie, Annie referred to a guy who lived in the building as "Harvard Hottie". She figured that trying to remember everybody's name that she met would be impossible, so she gave them each a label instead. As Annie was trying to pull up her pants and get into the apartment, the elevator opened and he witnessed this embarrassing scene.
5. Annie joined the "X" family for many of their events. While at one of them, Annie caught Mr. X with another woman in his office. Why did she go into Mr. X's office in the first place?

Answer: Grayer needed to use the washroom and he wanted to use the one in his father's office.

Poor Annie! Grayer needed to use the washroom and insisted on using the one in his dad's personal office. When they walked in, Mr. X was busy with another woman. Annie was mortified for both herself and Grayer. Of course Grayer was too young to understand, but she did and she didn't like Mr. X's behaviour at all.
6. After Mr. X disappointed Mrs. X on their anniversary, he decided to take the family to Nantucket. Who did Mrs. X invite to come and meet them there?

Answer: Mr. X's mother

Mrs. X told Mr. X's mother to meet them in Nantucket. His mother was sort of a crabby and impatient woman. Her character wasn't really featured to a great extent in the movie, but from what we did see, Mrs. X and his mother seemed to get along nicely. When she arrived, Mrs. X announced to everyone that she was pregnant, which she really wasn't.
7. While the family was still vacationing in Nantucket, what did Mrs. X walk in on in the kitchen?

Answer: Annie dropping the pitcher she was holding and running out of the kitchen crying

Mr. X clearly made Annie feel uncomfortable. When he tried to come from behind to touch her bottom, Annie dropped the pitcher. After she noticed that Mrs. X had witnessed the suspicious scene, Annie ran out of the house crying.
8. Mrs. X decided to let Annie go. While she was picking up her stuff at the apartment, what did Annie NOT do?

Answer: Steal Mrs. X's mink coat

Annie was hurt after the way she'd been treated, but she was mostly hurt for Grayer. He didn't have a proper role model in his life and the only reason she stuck with the job as long as she did was for him.
9. Annie was aware that there was a nanny-cam somewhere in Grayer's room. Where did they hide it?

Answer: In the teddy bear on his dresser

Annie knew there was a nanny-cam because the other nannies warned her that all of the mothers used nanny-cams. Annie felt it was time to speak her mind and to do so, she would need to find the nanny-cam and record her true feelings. She knew there had to be one in Grayer's room.

She looked through some of his stuff on the bed and on his shelf. She saw the teddy bear on his dresser, looked in one of its eyes and recognised the camera. Annie's message spoke about how special Grayer was, and how it was a mistake to miss out on getting to know your own child.

The only reason Mrs. X saw the tape was because she was in a group where mothers talked about their trials and tribulations with their nannies. Mrs. X fired Annie and she was going to show her fellow classmates how horrible Annie was to Grayer, not realizing that Annie put a message on the tape for her to see and hear.
10. Which of these did NOT happen at the end?

Answer: Annie became Mrs. X's nanny again.

Mrs. X got a reality check from Annie's message. She decided to leave Mr. X and spend more quality time with Grayer. As for Annie, she continued to date Harvard Hottie, and look for a new career.
Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Polaris101 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us