FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about What Movie Is the Quote From
Quiz about What Movie Is the Quote From

What Movie Is the Quote From? Trivia Quiz


I'll give you a quote from a movie, you tell me what the movie is.

A photo quiz by Ilona_Ritter. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Which Movie

Author
Ilona_Ritter
Time
4 mins
Type
Photo Quiz
Quiz #
362,754
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2153
Last 3 plays: Guest 166 (8/10), Guest 38 (9/10), Guest 174 (7/10).
-
Question 1 of 10
1. From what movie would you hear the quote "There are no cats in America, and the streets are paved with cheese."? Hint


Question 2 of 10
2. In what animated movie do we hear the line "Salutations."? Hint


Question 3 of 10
3. What movie does the line "Who's on First" come from? Hint


Question 4 of 10
4. From what movie is the line "Sawyer, you're going out a youngster but you've got to come back a star."? Hint


Question 5 of 10
5. In what movie do we hear Arnold Schwarzenegger say, "It's not a tumor. It's not a tumor at all."? Hint


Question 6 of 10
6. In what Disney movie do we hear the line, "What a soft shell I'm turning out to be."? Hint


Question 7 of 10
7. "Smurf, Smurf, Smurfety, Smurf!" Where would one hear this line? Hint


Question 8 of 10
8. In what movie do we hear the line "I'm gonna need a proper hug."? Hint


Question 9 of 10
9. What movie contains the often misquoted line "Play it Sam. Play 'As Time Goes By'"? Hint


Question 10 of 10
10. Where would we hear the line, "Yogurt. I hate yogurt, even with strawberries."?

Answer: (One Word (Mel Brooks))

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




View Image Attributions for This Quiz

Most Recent Scores
Today : Guest 166: 8/10
Today : Guest 38: 9/10
Today : Guest 174: 7/10
Today : Guest 50: 9/10
Jul 16 2024 : Guest 172: 8/10
Jul 16 2024 : Guest 72: 7/10
Jul 16 2024 : Guest 162: 9/10
Jul 16 2024 : Guest 24: 9/10
Jul 16 2024 : Guest 173: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From what movie would you hear the quote "There are no cats in America, and the streets are paved with cheese."?

Answer: An American Tail

The mice in Russia believe that America is cat free. So the Russian cats sing this song in the movie to each other coming to America where the "streets are paved with cheese". They sing it when they are getting ready to come to America. "An American Tail" is an animated movie that came out in 1986.
2. In what animated movie do we hear the line "Salutations."?

Answer: Charlotte's Web

"Charlotte's Web" is the story of a friendship between a spider (Charlotte) and a pig (Wilbur). Charlotte's way of greeting people is by saying "Salutations". She says it to Wilbur when they first meet.
3. What movie does the line "Who's on First" come from?

Answer: The Naughty Nineties

"The Naughty Nineties" came out in 1945. It stars Bud Abbott and Lou Costello. It is about a riverboat captain who is swindled. The line is said during the famous "Who's on First" scene when Abbott explains a baseball game to Costello. Costello thinks he's being asked "Who's on first?" when in reality the man on first is named Who.
4. From what movie is the line "Sawyer, you're going out a youngster but you've got to come back a star."?

Answer: 42nd Street

"42nd Street" came out in 1933 and starred Julian Marsh and Dorothy Brock. This movie is about a producer who is putting on his last Broadway show which means the girl in the chorus may have her last chance at ever becoming a star. Peggy Sawyer is played in the 1933 movie by Ruby Keeler. Julian Marsh says this quote to Sawyer when Sawyer fills in for the lead actress in the musical.
5. In what movie do we hear Arnold Schwarzenegger say, "It's not a tumor. It's not a tumor at all."?

Answer: Kindergarten Cop

"Kindergarten Cop" came out in 1990. Detective John Kimble (Schwarzenegger) says he has a headache. One of the kids responds, "It might be a tumor" To which he replies, "It's not a tumor, it's not a tumor at all."
6. In what Disney movie do we hear the line, "What a soft shell I'm turning out to be."?

Answer: The Little Mermaid

"The Little Mermaid" is about a mermaid who longs to go to the shore and see the people. She ends up getting her wish but it costs her her voice. Only a kiss from the prince she is in love with can give her back her voice. The line "What a soft shell I'm turning out to be." is spoken by Sebastian the Crab when he helps Ariel (the mermaid).

He said it because he is frustrated with himself for giving in to Ariel.
7. "Smurf, Smurf, Smurfety, Smurf!" Where would one hear this line?

Answer: The Smurfs

This is my favorite line in "The Smurfs". Patrick (played by Neil Patrick Harris) gets frustrated with the Smurfs and how they say Smurf for everything, so he says, "Smurf, Smurf, Smurfety Smurf!" to which one of the smurfs tells him not to use such language. It happens near the end of the movie.
8. In what movie do we hear the line "I'm gonna need a proper hug."?

Answer: The Blind Side

At the end of the movie, when Michael goes to college, his adopted mother doesn't want to get out of the car to say goodbye. He goes over to her and says "I'm gonna need a proper hug."
9. What movie contains the often misquoted line "Play it Sam. Play 'As Time Goes By'"?

Answer: Casablanca

"Casablanca" came out in 1942 and starred Humphrey Bogart. It takes place in Africa in the early days of World War II. The line is often misquoted as "Play it again Sam" when in reality he says "Play it Sam". Ilsa says this quote to Sam when they are at the piano.
10. Where would we hear the line, "Yogurt. I hate yogurt, even with strawberries."?

Answer: Spaceballs

"Spaceballs" was a parody of "Star Wars". Yogurt was the equivalent of Yoda. When Dark Helmet (the equivalent of Darth Vader) sees Yogurt's symbol in the sand he responds with "Yogurt, I hate Yogurt, even with strawberries."
Source: Author Ilona_Ritter

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us