FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whatever It Takes
Quiz about Whatever It Takes

Whatever It Takes Trivia Quiz


Seen this movie? Take this quiz to see if you really know it.

A multiple-choice quiz by Peaches87. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. Whatever It Takes

Author
Peaches87
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,380
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
758
- -
Question 1 of 10
1. What does Ashley think Ryan's first and last name is? Hint


Question 2 of 10
2. Chris and Ryan are best friends.


Question 3 of 10
3. When Ryan asks Ashley what would make the waitress (a girl that goes to their school) at the restaurant a winner instead of a loser, Ashley says, "A tiger can't change its _____." Hint


Question 4 of 10
4. What instrument does Ryan play? Hint


Question 5 of 10
5. Ryan's mom is the school nurse.


Question 6 of 10
6. How much money does Ryan give Ashley at the restaurant to pay for the cake and "buy a clue"? Hint


Question 7 of 10
7. What color was the jello that Chris gave to the old lady after he ate hers? Hint


Question 8 of 10
8. What kind of shirt did Ryan have to wear when Ashley threw up on him? Hint


Question 9 of 10
9. Does Maggie believe Ryan when he tells her that Chris is just using her?


Question 10 of 10
10. How is Chris related to Ashley? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Ashley think Ryan's first and last name is?

Answer: Brian Ryan

Chris introduces Ryan as Brian to his girl friends.
2. Chris and Ryan are best friends.

Answer: false

Chris hasn't talked to Ryan in a long time.
3. When Ryan asks Ashley what would make the waitress (a girl that goes to their school) at the restaurant a winner instead of a loser, Ashley says, "A tiger can't change its _____."

Answer: spots

Ryan gets mad at her and tells her that it's over.
4. What instrument does Ryan play?

Answer: Accordion

Ryan's dad used to play the accordion before he died.
5. Ryan's mom is the school nurse.

Answer: true

Ryan's mom had an assembly on safe sex.
6. How much money does Ryan give Ashley at the restaurant to pay for the cake and "buy a clue"?

Answer: $10

He leaves her at the restaurant.
7. What color was the jello that Chris gave to the old lady after he ate hers?

Answer: Green

Chris puts the red jello under her bed and takes the green from the other guy.
8. What kind of shirt did Ryan have to wear when Ashley threw up on him?

Answer: Furby

Ashley threw up on Ryan at the fair during a ride.
9. Does Maggie believe Ryan when he tells her that Chris is just using her?

Answer: no

Maggie goes to the prom with Chris anyway. She thinks that Ashley broke up with Ryan, and that Ryan is just mad about it.
10. How is Chris related to Ashley?

Answer: Cousins

Chris tells Ryan that he and Ashley are cousins in the beginning of the movie.
Source: Author Peaches87

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Whatever it Takes Average
2. Will You Do "Whatever It Takes"? Tough

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us