FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whos My Daddy 2
Quiz about Whos My Daddy 2

Who's My Daddy? 2 Trivia Quiz


Here is the second set of "Who's My Daddy?". Identify the dads of these movie kids.

A multiple-choice quiz by mayjay64. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common

Author
mayjay64
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
258,742
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
705
- -
Question 1 of 10
1. Hello. My name is Christopher and I'm five years old. When my mom leaves my dad and takes me, my dad picks me up from my daycare. Later, mom lets dad have me and we have a hard time but dad really tries his best until he finally gets a real job. Who's my daddy? Hint


Question 2 of 10
2. Hey, I'm Samantha. My father is the President of the United States and is running for a second term. It's my first year in college and I'm trying to be a normal college girl, which isn't easy with all the Secret Service men always with me. Who's my daddy? Hint


Question 3 of 10
3. Hi! My name is Annie. I'm 22 years old, a college graduate and I'm ready to settle down. My dad, however, seems to have a hard time getting used to the idea that I'm not a little girl anymore, let alone one who is getting married. Who's my daddy? Hint


Question 4 of 10
4. Greetings. My name is Nicole and my parents are divorced. My French father wants to please me so he takes me on vacation in the Bahamas. At first I give him a bad time, but I meet a boy I want to impress. I pretend that my father is my lover and just to make me happy, he goes along with my made-up stories. Who's my daddy? Hint


Question 5 of 10
5. Hi,my name is Alex and my mom is on her honeymoon so I have to stay with my dad for two weeks. He is a little strange though because it seems he can hear my thoughts. Who's my daddy? Hint


Question 6 of 10
6. I'm Mike and I have an enlarged heart. I really need a transplant but insurance won't pay for it. When the hospital wants to release me, my dad does something drastic and takes hostages until they put me on the transplant list. Who's my daddy? Hint


Question 7 of 10
7. What's up? I'm William and I am one of my dad's eight children. When my mom dies, he sees his high school sweetheart who, as fate would have it, is widowed too. She actually has ten kids, so when they get married, I am suddenly one of eighteen children. Who's my daddy? Hint


Question 8 of 10
8. I'm Rachel. I have a brother Robbie. When we spend some time with our dad, our world is suddenly invaded by aliens. I'm not sure I trust my dad to protect me, but he does in the end. Who's my daddy? Hint


Question 9 of 10
9. Hi, I'm Vada. My dad is a funeral director so I am kind of obsessed with death and disease. He doesn't really understand me so I spend most of my time with my best friend Thomas until he dies because of bees. Who's my daddy? Hint


Question 10 of 10
10. Hi. My name is Lucy and I'm seven years old. My dad, well, they say he has a mind of a seven-year-old. Some people think he cannot raise me because he is backward, but he gets a lawyer so he can continue to be my parent. He may not be smart but he is a kind and loving father. Who's my daddy? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 05 2024 : Guest 92: 2/10
Jan 18 2024 : Guest 107: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hello. My name is Christopher and I'm five years old. When my mom leaves my dad and takes me, my dad picks me up from my daycare. Later, mom lets dad have me and we have a hard time but dad really tries his best until he finally gets a real job. Who's my daddy?

Answer: Chris Gardner

The father-and-son team of Chris and Christopher Gardner are portrayed by real father-and-son team, Will and Jayden Smith. This Academy Award-nominated 2006 film, "The Pursuit of Happyness", is loosely based on the true story of Christopher Gardner.
2. Hey, I'm Samantha. My father is the President of the United States and is running for a second term. It's my first year in college and I'm trying to be a normal college girl, which isn't easy with all the Secret Service men always with me. Who's my daddy?

Answer: President Mackenzie

The 2004 movie "First Daughter" stars Katie Holmes as Samantha, first daughter to Michael Keaton's character, President Mackenzie. Margaret Colin also stars as First Lady Melanie Mackenzie. Mark Blucas plays her love interest who is a contemporary in college until she finds out he is Secret Service too. Forest Whitaker directs.
3. Hi! My name is Annie. I'm 22 years old, a college graduate and I'm ready to settle down. My dad, however, seems to have a hard time getting used to the idea that I'm not a little girl anymore, let alone one who is getting married. Who's my daddy?

Answer: George Banks

Steve Martin plays the funny George Banks in the 1991 comedy remake "Father of the Bride". Kimberly Williams is Annie, the overprotected daughter who is getting married. Diane Keaton is also in this movie directed by Charles Shyer.
4. Greetings. My name is Nicole and my parents are divorced. My French father wants to please me so he takes me on vacation in the Bahamas. At first I give him a bad time, but I meet a boy I want to impress. I pretend that my father is my lover and just to make me happy, he goes along with my made-up stories. Who's my daddy?

Answer: Andre

"Grey's Anatomy's" Katherine Heigl plays the daughter in the 1994 movie "My Father the Hero". Gerard Depardieu plays the consenting father in both the 1994 version and the 1991 version titled "Mon Pere, ce Heros".
5. Hi,my name is Alex and my mom is on her honeymoon so I have to stay with my dad for two weeks. He is a little strange though because it seems he can hear my thoughts. Who's my daddy?

Answer: Nick Marshall

Ashley Johnson, the baby on the TV show "Grwowing Pains" plays the daughter Nicole in the 2000 comedy about a man who could suddenly hear women's thoughts after being hit by lightning. Mel Gibson plays the dad, Nick Marshall. The movie, which also stars Helen Hunt is "What Women Want".
6. I'm Mike and I have an enlarged heart. I really need a transplant but insurance won't pay for it. When the hospital wants to release me, my dad does something drastic and takes hostages until they put me on the transplant list. Who's my daddy?

Answer: John Quincy Archibald

Nick Cassavetes directs the 2002 movie "John Q" where Denzel Washington portrays the title role and Daniel E. Smith plays the sick son.
7. What's up? I'm William and I am one of my dad's eight children. When my mom dies, he sees his high school sweetheart who, as fate would have it, is widowed too. She actually has ten kids, so when they get married, I am suddenly one of eighteen children. Who's my daddy?

Answer: Frank Beardsley

Dennis Quaid plays the prolific dad who marries his equally prolific high school sweetheart after they are both widowed. The 2005 movie, "Yours, Mine and Ours" is actually a remake of the 1968 Henry Fonda-Lucille Ball feature of the same title. Sean Faris plays William, one of the eighteen children, and Rene Russo is the mom, Helen.
8. I'm Rachel. I have a brother Robbie. When we spend some time with our dad, our world is suddenly invaded by aliens. I'm not sure I trust my dad to protect me, but he does in the end. Who's my daddy?

Answer: Ray Ferrier

The movie is "War of the Worlds" (2005). The director is Steven Spielberg. The dad, Ray is played by Tom Cruise and Rachel is played by Dakota Fanning. By the way, the movie is based on the H.G. Wells book of the same title.
9. Hi, I'm Vada. My dad is a funeral director so I am kind of obsessed with death and disease. He doesn't really understand me so I spend most of my time with my best friend Thomas until he dies because of bees. Who's my daddy?

Answer: Harry Sultenfuss

Dan Aykroyd plays awkward dad Harry to Anna Chlumsky's Vada in the 1991 movie "My Girl" that is set in 1972 Pennsylvania. They reprise their characters in the sequel "My Girl 2" (1994).
10. Hi. My name is Lucy and I'm seven years old. My dad, well, they say he has a mind of a seven-year-old. Some people think he cannot raise me because he is backward, but he gets a lawyer so he can continue to be my parent. He may not be smart but he is a kind and loving father. Who's my daddy?

Answer: Sam Dawson

The 2001 movie "I Am Sam" features Sean Penn as the mentally challenged father, Sam to Dakota Fanning's character Lucy. Michelle Pfeiffer plays the lawyer who helps him get custody.
Source: Author mayjay64

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us