FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about BSB Lyrics Quiz
Quiz about BSB Lyrics Quiz

BSB Lyrics Quiz


Here's an easy quiz for all you BSB fans.

A multiple-choice quiz by Peaches87. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Backstreet Boys
  8. »
  9. BSB Lyrics

Author
Peaches87
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
79,370
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1327
- -
Question 1 of 10
1. 'Tough like granite to keep the crowd hype...' Hint


Question 2 of 10
2. 'I feel, nothin's like it used to be...' Hint


Question 3 of 10
3. 'I saw your smiling face....' Hint


Question 4 of 10
4. 'Stay here, don't put out the glow....' Hint


Question 5 of 10
5. 'How you got me blind is still a mystery...' Hint


Question 6 of 10
6. 'The ______ of your life......'

Answer: (Black and Blue)
Question 7 of 10
7. 'Days go and all I do is think of you and wonder where you are.....' Hint


Question 8 of 10
8. 'The best of friends like _____ and _____....' Hint


Question 9 of 10
9. 'How do you prove the ____ is ____, the ocean's wide?' Hint


Question 10 of 10
10. 'The fear of losing, of slipping away.....' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Tough like granite to keep the crowd hype...'

Answer: We've Got It Goin On

These lyrics are from the part where AJ is singing.
2. 'I feel, nothin's like it used to be...'

Answer: Quit Playing Games With My Heart

Brian sang this line.
3. 'I saw your smiling face....'

Answer: I'll Never Break Your Heart

BSB also made a Spanish version of this song.
4. 'Stay here, don't put out the glow....'

Answer: Shape Of My Heart

The BSB made this video in the background of what they called 'the bathroom wall'.
5. 'How you got me blind is still a mystery...'

Answer: As Long As You Love Me

One actress in the video for this song was Leighanne, Brian's wife.
6. 'The ______ of your life......'

Answer: essence

This line is from the song 'Get Another Boyfriend' from the CD 'Black and Blue'.
7. 'Days go and all I do is think of you and wonder where you are.....'

Answer: Set Adrift On Memory Bliss

This song was a remake.
8. 'The best of friends like _____ and _____....'

Answer: sister, brother

This line is from the song 'How Did I Fall In Love With You.'
9. 'How do you prove the ____ is ____, the ocean's wide?'

Answer: sky, blue

This line is from the song 'I Promise You.'
10. 'The fear of losing, of slipping away.....'

Answer: Don't Wanna Lose You Now

The rest of the line goes '....it just keeps getting closer.'
Source: Author Peaches87

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us