FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Backstreet Boys Quizzes, Trivia and Puzzles
Backstreet Boys Quizzes, Trivia

Backstreet Boys Trivia

Backstreet Boys Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
The Backstreet Boys have been belting out hit tunes since the mid-90s. Take these quizzes to see how well you know the boys.
27 Backstreet Boys quizzes and 378 Backstreet Boys trivia questions.
Sub-Categories:
BSB Lyrics BSB Lyrics (13 quizzes)
1.
  The BSB, and Some Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz has both lyric questions and trivia questions. Good Luck and Have Fun!
Easier, 10 Qns, trixie515, May 25 13
Easier
trixie515
17622 plays
2.
  Backstreet Boys Lyrics   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know the words to some of the most popular Backstreet Boys songs? Take this quiz and find out.
Average, 10 Qns, ilovequeen, Mar 17 13
Average
ilovequeen
6527 plays
3.
  For Backstreet Boy Die-Hards    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is about the Backstreet Boys, for any of you die-hard fans out there. Good Luck!
Average, 5 Qns, bsblover12632, Jan 26 03
Average
bsblover12632
11637 plays
4.
  What do you know about Backstreet Boys?    
Multiple Choice
 10 Qns
The Backstreet Boys are my all time favorite band! I hope you enjoy my quiz.
Tough, 10 Qns, tigger13757, Jun 09 14
Tough
tigger13757
4011 plays
5.
  Backstreet World   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
This is for the hard core BSB fans....been a fan for eight years now!
Tough, 25 Qns, bsb_nick, Apr 29 18
Tough
bsb_nick
Apr 29 18
1936 plays
6.
  The Backstreet Scramble    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a kind of hard quiz about unscrambling things that have to do with the Backstreet Boys. Only a Backstreet Boys Freak can get them all right.
Average, 10 Qns, bsblover4, Oct 18 10
Average
bsblover4
7472 plays
7.
  Backstreet Boys Quiz    
Multiple Choice
 5 Qns
This is an easy quiz for fans. So good luck.
Tough, 5 Qns, lal, Aug 15 15
Tough
lal
6698 plays
8.
  BackStreet Boys Test   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is totally about my favourite band ever The BackStreet Boys from their beginning till today!
Tough, 10 Qns, bsb_nick, Nov 06 08
Tough
bsb_nick
1945 plays
9.
  KTBSPA's BSB Trivia    
Multiple Choice
 25 Qns
How well do you know the world's hottest band? Take this quiz and fine out. KTBSPA!
Difficult, 25 Qns, EKTBSPAEEE, Jan 21 11
Difficult
EKTBSPAEEE
4257 plays
10.
  Backstreet Boys "Never Gone" Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you the lyrics to the songs off of "Never Gone", you just have to guess the song. Good Luck!
Average, 10 Qns, jcbackstreet, Oct 31 05
Average
jcbackstreet
2698 plays
trivia question Quick Question
Who is the youngest in the group?

From Quiz "The BSB, and Some Lyrics"




11.
  Backstreet's 'Black and Blue'    
Multiple Choice
 10 Qns
This is pretty tough, so DO NOT cheat. All of the answers are in the booklet that came in 'Black and Blue'. Good Luck
Difficult, 10 Qns, bsblover4, Dec 19 06
Difficult
bsblover4
4292 plays
12.
  BackstreetBoys2001    
Multiple Choice
 10 Qns
I love the Backstreet Boys. If you think you do then try this quiz.
Difficult, 10 Qns, robyndawson, Mar 03 10
Difficult
robyndawson
3531 plays
13.
  Never Gone Lyrics...Backstreet Boys    
Multiple Choice
 10 Qns
Finish the lyric or name the song....Mostly from the 2005 "Never Gone" album.
Tough, 10 Qns, Liza22, Jul 15 17
Tough
Liza22
Jul 15 17
1701 plays
14.
  The BSB    
Multiple Choice
 5 Qns
I hope you like my BSB quiz! Good luck!
Tough, 5 Qns, bsblover4, Aug 12 06
Tough
bsblover4
3984 plays

Backstreet Boys Trivia Questions

1. When is the official "Backstreet Boys Day" in Orlando?

From Quiz
Backstreet World

Answer: October 7th

Orlando declared October 7 as the official "Backstreet Boys Day" as that was when The Backstreet Boys had performed a concert to raise money for the victims of a tornado, during which they raised about $250,000!

2. Finish the lyric: 'Life goes on...' ("Show Me The Meaning Of Being Lonely")

From Quiz Backstreet Boys Lyrics

Answer: As it never ends

This video showed tragedies that some of the band mates went through. Some of tragedies were Brian's risky heart surgery, the death of Howie's sister, and the loss of Kevin's dad.

3. What song contains these words? "No matter how I fight it, can't deny it, just can't let you go.."

From Quiz Backstreet Boys "Never Gone" Lyrics

Answer: I Still...

Brian says his favorite song on the album is "I Still..."

4. On their Disney Channel "In-Concert" Special, what other band did they play with?

From Quiz Backstreet Boys

Answer: No one - they had the stage all to themselves

They opened with "Larger Than Life" at this concert.

5. Can you finish the lyric? "Found my inspiration hiding in_____"

From Quiz Never Gone Lyrics...Backstreet Boys

Answer: Your expression

Backstreet released this album June 14, 2005.

6. What is the correct birth order, last born to first born, of the Backstreet Boys? (put them in order youngest to oldest)

From Quiz For Backstreet Boy Die-Hards

Answer: Nick, A.J., Brian, Howie, Kevin

Nick, the youngest, wasn't even 18 when the group started.

7. What year did 'Black and Blue' come out?

From Quiz KTBSPA's BSB Trivia

Answer: 2000

'Black and Blue' came out in November of 2000.

8. How many albums have the backstreet Boys released in Canada as of November 2000?

From Quiz Backstreet Boys Quiz

Answer: 4

they are 'Backstreet Boys', 'Backstreets Back', 'Millennium', and 'Black and Blue.'

9. How many Number One Singles have the Backstreet Boys had in England as of June 2001?

From Quiz BackstreetBoys2001

Answer: One

It was for their great song 'I Want It That Way'.

10. How long is the song 'Time'?

From Quiz Backstreet's 'Black and Blue'

Answer: 3 minutes, 55 seconds

The song 'Time' is number 9 on 'Black and Blue'.

11. Howie's sister died from what disease?

From Quiz The BSB

Answer: lupus & Lupus

It was very depressing for Howie.

12. How many original Backstreet Boys were there?

From Quiz The BSB, and Some Lyrics

Answer: 5&five

13. In which video from The Backstreet Boys was Brian's heart surgery shown?

From Quiz Backstreet World

Answer: Show Me The Meaning Of Being Lonely

Brian had the heart surgery in May 1998.

14. Finish the lyric: 'But we are two worlds apart, can't reach to your...' ("I Want It That Way")

From Quiz Backstreet Boys Lyrics

Answer: Heart

This song was one of the Backstreet Boys' biggest hits. The video took place in an airport and at the end there were a lot of fans around them screaming. This video was showing how huge the Backstreet Boys are.

15. Which song is this from? - "Oh, you got me twisted Oh, you got me twisted I'm not someone you can just disrespect How would you feel if you were in my shoes Feelin' used with your heart bruised"

From Quiz BackStreet Boys

Answer: Treat Me Right

"Inconsolable" was The Backstreet Boys' first single from "Unbreakable".

16. What song contains these words? "I found my inspiration, hiding in your expression."

From Quiz Backstreet Boys "Never Gone" Lyrics

Answer: My Beautiful Woman

This was probably one of the first leaked songs off of "Never Gone" back in late 2004 when rumors were flying around about a new BSB album.

17. What year was Nick born?

From Quiz Backstreet Boys

Answer: 1980

He was born in Jamestown, New York.

18. What song is this from? "Sent a letter to a G.I. in the desert"

From Quiz Never Gone Lyrics...Backstreet Boys

Answer: Weird World

Backstreet Boys have had their own special on the Disney channel and Fox Family channel.

19. What is their greatest hits CD titled?

From Quiz For Backstreet Boy Die-Hards

Answer: Chapter One

They chose this title because they felt like they were starting over, hence the name 'Chapter One'.

20. The Backstreet Boys started their own record label. What is its name?

From Quiz KTBSPA's BSB Trivia

Answer: KBNHA

They started this label (which is named after them), and they signed their first client in 2001, Krystal Harris.

21. What rock group made fun of the Backstreet Boys in their video?

From Quiz Backstreet Boys Quiz

Answer: Blink 182

It was the video for 'all the small things.'

22. How old are the Backstreet Boys when you combine their ages as of June 2003?

From Quiz BackstreetBoys2001

Answer: 136

Nick-23, AJ-25, Brian-28, Howie-29 and Kevin-31.

23. In their thank you's, who says 'Oh my God-we're back again?'

From Quiz Backstreet's 'Black and Blue'

Answer: Howie

Howie's thank yous are second, after Kevin.

24. When is Kevin's birthday?

From Quiz The BSB

Answer: October 3

25. 'And that makes you larger than ________'

From Quiz The BSB, and Some Lyrics

Answer: life & LIFE & Life

26. Finish the lyric: 'Voices tell me I should...' ("Incomplete")

From Quiz Backstreet Boys Lyrics

Answer: Carry on

"Incomplete" was the first single on the album 'Never Gone'. After a four year hiatus, the Backstreet Boys returned with their single 'Incomplete'. The video was shot in the desert and shows Kevin playing the piano. Brian is in the ocean and AJ is driving in a car.

27. What was the Boys' first single ever? Which year was it released?

From Quiz BackStreet Boys

Answer: We've Got It Goin' On - 1995

The Backstreet Boys released their first album named "Backstreet Boys" on May 15, 1996.

28. What song contains these lyrics? "But I am swimming, in an ocean all alone"

From Quiz Backstreet Boys "Never Gone" Lyrics

Answer: Incomplete

"Incomplete" was the first single released off of "Never Gone" around the world.

29. What talk show had the Backstreet Boys on, to kick off their summer concert tour in 2005?

From Quiz Backstreet Boys

Answer: The Today Show

It started to rain, but most of the fans stayed and supported the guys.

30. Can you finish the lyric? "Lick her lips and smile ________"

From Quiz Never Gone Lyrics...Backstreet Boys

Answer: And make you wanna believe

Brian is a Backstreet dad.

This is category 1609
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.