Quiz about BackstreetBoys2001
Quiz about BackstreetBoys2001

BackstreetBoys2001 Trivia Quiz


I love the Backstreet Boys. If you think you do then try this quiz.

A multiple-choice quiz by robyndawson. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Backstreet Boys

Author
robyndawson
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
42,914
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
3510
Last 3 plays: Guest 108 (3/10), Guest 71 (3/10), Guest 86 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How many Number One Singles have the Backstreet Boys had in England as of June 2001? Hint

One
Five
Three
Two

2. How old are the Backstreet Boys when you combine their ages as of June 2003? Hint

137
135
136
138

3. What is the Backstreet Boys latest single as of 1st of June 2001? Hint

'More Than That'
'The Call'
'Shape of My Heart'
'Anywhere For You'

4. Which video saw the Backstreet Boys reunited with the director of 'Everybody (Backstreet's Back)'? Hint

'Larger Than Life'
'Get Down'
'All I Have To Give'
'The One'

5. Who are Leigh-Ann Wallace and Kristin Willits married to? Hint

Brian and Kevin
Nick and Howie
Kevin and AJ
Brian and Nick

6. Who is engaged as of June 2001? Hint

AJ
Howie
Nick
None of them

7. Which of the Backstreet Boy's favourite actors are Tom Cruise and Nicole Kidman? Hint

Brian
Howie
AJ
Kevin

8. What are the middle names of AJ, Brian, Kevin, Howie and Nick? Hint

Thomas, Scott, Gene, James and Dwaine
James, Thomas, Scott, Dwaine and Gene
Scott, Dwaine, Gene, James, and Thomas
Dwaine, Gene, James, Thomas, and Scott

9. How long is the Backstreet Boys 2001 'Black and Blue' tour? Hint

15 months
18 months
20 months
12 months

10. What would be Kevin's dream date according to a magazine about Backstreet Boys? Hint

Dinner and a Movie
Dinner and Dancing
Walk Along The Beach At Night
A Picnic In The Park


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many Number One Singles have the Backstreet Boys had in England as of June 2001?

Answer: One

It was for their great song 'I Want It That Way'.
2. How old are the Backstreet Boys when you combine their ages as of June 2003?

Answer: 136

Nick-23, AJ-25, Brian-28, Howie-29 and Kevin-31.
3. What is the Backstreet Boys latest single as of 1st of June 2001?

Answer: 'More Than That'

More Than That was the first BSB single that didn't make it into the Top 5 of the UK chart; it reached number 8
4. Which video saw the Backstreet Boys reunited with the director of 'Everybody (Backstreet's Back)'?

Answer: 'Larger Than Life'

'Everybody (Backstreet's Back)' is the best Backstreet Boys video!
5. Who are Leigh-Ann Wallace and Kristin Willits married to?

Answer: Brian and Kevin

6. Who is engaged as of June 2001?

Answer: AJ

Of course now we know that the engagement was called off as he never got married
7. Which of the Backstreet Boy's favourite actors are Tom Cruise and Nicole Kidman?

Answer: Kevin

His cousin Brian likes Tom but a different one he prefers Tom Hanks
8. What are the middle names of AJ, Brian, Kevin, Howie and Nick?

Answer: James, Thomas, Scott, Dwaine and Gene

Did you look at the order I put the BSB first names in? Same order as their middle names!
9. How long is the Backstreet Boys 2001 'Black and Blue' tour?

Answer: 18 months

10. What would be Kevin's dream date according to a magazine about Backstreet Boys?

Answer: Dinner and Dancing

The other three answers come from the other boys dream dates
Source: Author robyndawson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 21 2023 : Guest 108: 3/10
Jan 14 2023 : Guest 71: 3/10
Jan 02 2023 : Guest 86: 5/10
Dec 08 2022 : Guest 86: 2/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us