Quiz about Backstreet Boys Never Gone Lyrics
Quiz about Backstreet Boys Never Gone Lyrics

Backstreet Boys "Never Gone" Lyrics Quiz


I'll give you the lyrics to the songs off of "Never Gone", you just have to guess the song. Good Luck!

A multiple-choice quiz by jcbackstreet. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Backstreet Boys

Author
jcbackstreet
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
219,517
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2672
Last 3 plays: Guest 80 (3/10), Guest 98 (2/10), Guest 71 (3/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song contains these words? "No matter how I fight it, can't deny it, just can't let you go.." Hint

Never Gone
I Still...
I Want It That Way
Poster Girl

2. What song contains these words? "I found my inspiration, hiding in your expression." Hint

Weird World
Siberia
My Beautiful Woman
Incomplete

3. What song contains these lyrics? "But I am swimming, in an ocean all alone" Hint

Rush Over Me
Never Gone
Incomplete
I Still..

4. What song are these lyrics from? "I gave myself away completely, but you just couldn't see me..." Hint

Just Want You To Know
Siberia
Weird World
Poster Girl

5. What song contains these lyrics? "Heaven will be waiting, when I fall into your open arms..." Hint

Drowning
Safest Place To Hide
Crawling Back To You
Lose It All

6. What song contains these lyrics? "You're under my skin." Hint

Climbing The Walls
Siberia
Movin On
Never Gone

7. What song contains these lyrics? "I will see you somewhere down the road again." Hint

Never Gone
Weird World
Crawling Back To You
Lose It All

8. What song contains these lyrics? "I know you'll give me sanctuary." Hint

Siberia
Safest Place To Hide
Weird World
Climbing The Walls

9. What song contains these lyrics? "The days would blend, cause we stayed up all night." Hint

Forces Of Nature
Incomplete
Just Want You To Know
Poster Girl

10. General Question: What day was "Never Gone" released in the US? Hint

June 15, 2005
June 14, 2005
July 5, 2004
August 12, 2005


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song contains these words? "No matter how I fight it, can't deny it, just can't let you go.."

Answer: I Still...

Brian says his favorite song on the album is "I Still..."
2. What song contains these words? "I found my inspiration, hiding in your expression."

Answer: My Beautiful Woman

This was probably one of the first leaked songs off of "Never Gone" back in late 2004 when rumors were flying around about a new BSB album.
3. What song contains these lyrics? "But I am swimming, in an ocean all alone"

Answer: Incomplete

"Incomplete" was the first single released off of "Never Gone" around the world.
4. What song are these lyrics from? "I gave myself away completely, but you just couldn't see me..."

Answer: Siberia

Most of the BSB consider "Siberia" to be a favorite of theirs.
5. What song contains these lyrics? "Heaven will be waiting, when I fall into your open arms..."

Answer: Lose It All

This song was not sung on the "Never Gone" Summer Tour.
6. What song contains these lyrics? "You're under my skin."

Answer: Climbing The Walls

On the "Never Gone" Tour, Nick Carter plays the guitar during this song.
7. What song contains these lyrics? "I will see you somewhere down the road again."

Answer: Never Gone

Kevin Richardson wrote this about his father who passed away from cancer in the early 90s.
8. What song contains these lyrics? "I know you'll give me sanctuary."

Answer: Safest Place To Hide

The Backstreet Boys perform this song acapella during soundchecks on their "Never Gone" Tour. It's amazing.
9. What song contains these lyrics? "The days would blend, cause we stayed up all night."

Answer: Just Want You To Know

"Just Want You To Know" was the second single released off of "Never Gone" in the US and around the world.
10. General Question: What day was "Never Gone" released in the US?

Answer: June 14, 2005

"Never Gone" debuted at Number three on the Billboard Charts in the United States.
Source: Author jcbackstreet

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 16 2023 : Guest 80: 3/10
Jan 15 2023 : Guest 98: 2/10
Jan 14 2023 : Guest 71: 3/10
Jan 02 2023 : Guest 86: 0/10
Dec 29 2022 : Guest 24: 4/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us