Quiz about Backstreet Boys
Quiz about Backstreet Boys

How much do you know about Backstreet Boys? | Quiz


The Backstreet Boys are my all time favorite band! I hope you enjoy my quiz.

A multiple-choice quiz by tigger13757. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Backstreet Boys

Author
tigger13757
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
214,764
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3904
Last 3 plays: Guest 195 (6/10), Guest 69 (5/10), Guest 161 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. On their Disney Channel "In-Concert" Special, what other band did they play with? Hint

Samantha Mumba
No one - they had the stage all to themselves
N*Sync
Aaron Carter

2. What year was Nick born? Hint

1981
1985
1980
1979

3. What talk show had the Backstreet Boys on, to kick off their summer concert tour in 2005? Hint

Oprah
The Today Show
Tony Danza
Maury

4. In the "As Long As You Love Me" music video pictures, who didn't get a picture of himself against a wall because they ran out of time? Hint

Kevin
Nick
Brian
AJ

5. On the BSB website, who had their own "corner" first? Hint

Nick
Howie
Brian
Kevin

6. What is Brian's oldest son's name? Hint

David
Brian Jr.
Baylee
Junior

7. What day did "Never Gone" come out? Hint

July 14 2005
June 26 2005
May 14 2004
June 14 2005

8. What was their hit single off "Millennium" in the United States? Hint

Larger Than Life
I Want It That Way
It's Gotta Be You
Show Me The Meaning of Being Lonely

9. What song on "Never Gone" has the lyrics, "you're my road back home?" Hint

Just Want You to Know
Never Gone
Beautiful Woman
Safest Place To Hide

10. What "Millennium" song has the words, "eyes of stone observe the trends?" Hint

I Want It That Way
Show Me The Meaning of Being Lonely
Larger Then Life
The Perfect Fan


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. On their Disney Channel "In-Concert" Special, what other band did they play with?

Answer: No one - they had the stage all to themselves

They opened with "Larger Than Life" at this concert.
2. What year was Nick born?

Answer: 1980

He was born in Jamestown, New York.
3. What talk show had the Backstreet Boys on, to kick off their summer concert tour in 2005?

Answer: The Today Show

It started to rain, but most of the fans stayed and supported the guys.
4. In the "As Long As You Love Me" music video pictures, who didn't get a picture of himself against a wall because they ran out of time?

Answer: Brian

These pictures made the guys look really serious.
5. On the BSB website, who had their own "corner" first?

Answer: Nick

You can see the whole thing if you become a Weird World member.
6. What is Brian's oldest son's name?

Answer: Baylee

He mentions him in his thank yous in "Never Gone."
7. What day did "Never Gone" come out?

Answer: June 14 2005

Their hit single off this CD in the U.S. was "Incomplete."
8. What was their hit single off "Millennium" in the United States?

Answer: I Want It That Way

Blink 182 copied "I Want It That Way"'s video with one of their songs.
9. What song on "Never Gone" has the lyrics, "you're my road back home?"

Answer: Safest Place To Hide

In 2005, the Backstreet Boys went on their Weird World Tour.
10. What "Millennium" song has the words, "eyes of stone observe the trends?"

Answer: Show Me The Meaning of Being Lonely

AJ's favorite tattoo artist's name is Mr. Hanky Panky.
Source: Author tigger13757

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 195: 6/10
Jan 31 2023 : Guest 69: 5/10
Jan 30 2023 : Guest 161: 5/10
Jan 23 2023 : Guest 79: 3/10
Jan 16 2023 : Guest 80: 3/10
Jan 14 2023 : Guest 71: 4/10
Jan 04 2023 : Guest 86: 4/10
Dec 27 2022 : Guest 174: 1/10
Dec 27 2022 : Guest 109: 8/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us