Quiz about Backstreet Boys Lyrics
Quiz about Backstreet Boys Lyrics

Backstreet Boys Lyrics Trivia Quiz


How well do you know the words to some of the most popular Backstreet Boys songs? Take this quiz and find out.

A multiple-choice quiz by ilovequeen. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Backstreet Boys

Author
ilovequeen
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
276,472
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
6243
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 216 (10/10), Guest 98 (10/10), Guest 98 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Finish the lyric: 'Life goes on...' ("Show Me The Meaning Of Being Lonely") Hint

As it never ends
As it goes on and on
As it twists and turns
As it always does

2. Finish the lyric: 'But we are two worlds apart, can't reach to your...' ("I Want It That Way") Hint

Eyes
Mind
Hand
Heart

3. Finish the lyric: 'Voices tell me I should...' ("Incomplete") Hint

Move on
Walk on
Look on
Carry on

4. Finish the lyric: 'You gave me a smile that I could never...' ("I Just Want You To Know") Hint

Remember
Forget
Understand
Comprehend

5. Finish the lyric: 'So I stood there watching, I was...' ("Hey Mr. DJ Keep Playing This Song") Hint

Hypnotized
Mesmerized
Stunned
Shocked

6. Finish the lyric: 'Everything I do is for...' ("Quit Playing Games With My Heart") Hint

You
Her
Me
No one

7. Finish the lyric: 'There she was...in front of me' ("The Call") Hint

Standing
Staring
Walking
Dancing

8. Finish the lyric: 'I can see that you've been...' ("More Than That") Hint

Lying
Crying
Laughing
Trying

9. Finish the lyric: 'People say I'm crazy and that I am...' ("As Long As You Love Me") Hint

Blind
Stupid
Deaf
Dumb

10. Finish the lyric: 'Wishing I could...in a different way' ("Larger Than Life") Hint

Hit you
Bite you
Kick you
Thank you


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Finish the lyric: 'Life goes on...' ("Show Me The Meaning Of Being Lonely")

Answer: As it never ends

This video showed tragedies that some of the band mates went through. Some of tragedies were Brian's risky heart surgery, the death of Howie's sister, and the loss of Kevin's dad.
2. Finish the lyric: 'But we are two worlds apart, can't reach to your...' ("I Want It That Way")

Answer: Heart

This song was one of the Backstreet Boys' biggest hits. The video took place in an airport and at the end there were a lot of fans around them screaming. This video was showing how huge the Backstreet Boys are.
3. Finish the lyric: 'Voices tell me I should...' ("Incomplete")

Answer: Carry on

"Incomplete" was the first single on the album 'Never Gone'. After a four year hiatus, the Backstreet Boys returned with their single 'Incomplete'. The video was shot in the desert and shows Kevin playing the piano. Brian is in the ocean and AJ is driving in a car.
4. Finish the lyric: 'You gave me a smile that I could never...' ("I Just Want You To Know")

Answer: Forget

In the 'I Just Want You to Know' video the Backstreet Boys dressed up as rock stars. This video is really funny. The Backstreet Boys also dressed up as people who loved rock music in the 80s along with the hair and clothes. This is by far the funniest video the Backstreet Boys have ever made.
5. Finish the lyric: 'So I stood there watching, I was...' ("Hey Mr. DJ Keep Playing This Song")

Answer: Hypnotized

"Hey Mr. DJ (Keep Playing This Song") came off the Backstreet Boys' first album. This is one of my favorite songs. Along with the beat and the words, it is a song that will make me feel happy when I am down. This is definitely one of their best songs.
6. Finish the lyric: 'Everything I do is for...' ("Quit Playing Games With My Heart")

Answer: You

This was the Backstreet Boy's first hit in America. The Backstreet Boys first hit it big in Europe and then came to America and became one of the biggest boy bands ever. This song "Quit Playing Games (With My Heart)" is the song that put the Backstreet Boys on the map in the USA.
7. Finish the lyric: 'There she was...in front of me' ("The Call")

Answer: Standing

This song starts off with AJ and a girl talking. In this video the Backstreet Boys are running away from all the girls that they cheated on. In one point of the video, Howie is dressed up as one of the girls that is chasing them.
8. Finish the lyric: 'I can see that you've been...' ("More Than That")

Answer: Crying

This was the Backstreet Boys' last single off the album 'Black and Blue'. Before the Backstreet Boys took a break, they released one more single called "More Than That". This is a very pretty song. The song starts with Brian. then it goes to AJ, and then Nick sings. It is a great ending before they take a braek from the music scene.
9. Finish the lyric: 'People say I'm crazy and that I am...' ("As Long As You Love Me")

Answer: Blind

If you watch this video closely, you can see Brian's "future" wife, Leighanne. This video is as if the Backstreet Boys are auditioning for either another music video, a television show or a movie. It shows each of the guys' funny side.
10. Finish the lyric: 'Wishing I could...in a different way' ("Larger Than Life")

Answer: Thank you

This video was set in the future. It was really cool. This video has cool dance moves and awesome special affects. My favorite part is at the end when they are dancing . Their moves are so smooth and perfect.
Source: Author ilovequeen

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 07 2023 : Guest 216: 10/10
Feb 05 2023 : Guest 98: 10/10
Feb 04 2023 : Guest 98: 7/10
Feb 04 2023 : Guest 73: 9/10
Feb 04 2023 : Guest 46: 10/10
Feb 03 2023 : Guest 216: 7/10
Feb 03 2023 : EveyLane28: 10/10
Feb 01 2023 : Guest 216: 6/10
Jan 31 2023 : Guest 68: 10/10

Score Distribution

quiz
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us