FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hermans Hermits Lyrics
Quiz about Hermans Hermits Lyrics

Herman's Hermits Lyrics Trivia Quiz


This quiz is about the lyrics of the British group of the 1960s.

A multiple-choice quiz by LilSpikey. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Herman's Hermits

Author
LilSpikey
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
79,792
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2431
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 110 (10/10), Guest 24 (8/10), Guest 107 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Even in a crowd well, you'll pick her out, makes a ______ feel so proud'. Hint


Question 2 of 10
2. 'All that's left is a place ______ and lonely.' Hint


Question 3 of 10
3. 'And I can't understand, no I can't understand why life ______________.' Hint


Question 4 of 10
4. 'This door swings both ways, which one will it be, will you live in happiness or dwell in _______.' Hint


Question 5 of 10
5. 'Buy you ______
_____ from Paris and have sweet things to say.'
Hint


Question 6 of 10
6. 'I got married to the widow next door, she's been married ______ times before'. Hint


Question 7 of 10
7. 'So listen very carefully, closer now and you will see what I mean, it isn't ________.' Hint


Question 8 of 10
8. 'Lost control and rang your bell, I was sore, let me in or else I'll ____________.' Hint


Question 9 of 10
9. 'Woke up this morning feeling fine, there's something special ___________.'

Answer: (Three Words)
Question 10 of 10
10. 'And when you're old and gray you will remember what they said, that two girls are too many, three's a crowd, four, you're ________.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 110: 10/10
Jan 07 2024 : Guest 24: 8/10
Jan 01 2024 : Guest 107: 9/10
Dec 30 2023 : Guest 107: 6/10
Dec 30 2023 : Guest 24: 7/10
Dec 29 2023 : Guest 76: 8/10
Dec 29 2023 : Guest 47: 6/10
Dec 29 2023 : bigsouthern: 8/10
Dec 29 2023 : Guest 159: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Even in a crowd well, you'll pick her out, makes a ______ feel so proud'.

Answer: bloke

From the song 'Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter'.
2. 'All that's left is a place ______ and lonely.'

Answer: dark

From the song 'No Milk Today'.
3. 'And I can't understand, no I can't understand why life ______________.'

Answer: goes on the way it does

From the song 'End of the World'.
4. 'This door swings both ways, which one will it be, will you live in happiness or dwell in _______.'

Answer: misery

From the song 'This Door Swings Both Ways'.
5. 'Buy you ______ _____ from Paris and have sweet things to say.'

Answer: fancy clothes

From the song 'Just a Little Bit Better'.
6. 'I got married to the widow next door, she's been married ______ times before'.

Answer: seven

From the song 'I'm Henry the Eighth I Am'.
7. 'So listen very carefully, closer now and you will see what I mean, it isn't ________.'

Answer: a dream

From the song 'Kind of Hush'.
8. 'Lost control and rang your bell, I was sore, let me in or else I'll ____________.'

Answer: beat down your door

From the song 'Silhouettes'.
9. 'Woke up this morning feeling fine, there's something special ___________.'

Answer: on my mind

From the song 'I'm into Something Good'.
10. 'And when you're old and gray you will remember what they said, that two girls are too many, three's a crowd, four, you're ________.'

Answer: dead

From the song 'Dandy.'
Source: Author LilSpikey

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us