FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hilary Duff Lyrics
Quiz about Hilary Duff Lyrics

10 Questions: Hilary Duff Lyrics Multiple Choice Quiz | Music


I love Hilary Duff's second CD which is self-titled. I will give you a lyric and you will tell me which song it is from.

A multiple-choice quiz by marissa13. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Hilary Duff

Author
marissa13
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
214,136
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2363
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song is this from?
"Don't spit on me and shame yourself."
Hint

Haters
Dangerous To Know
Do You Want Me?
I Am

2. Hilary asks this question in which song?
"Why are we keeping our secrets?"
Hint

Hide Away
The Getaway
Underneath This Smile
Weird

3. What song is this lyric from?
"You're underneath my wings so I won't freefall out of the sky."
Hint

I Am
Cry
Shine
Fly

4. Hilary states this in which song?
"Any moment everything can change."
Hint

The Last Song
Fly
Jericho
Weird

5. This lyric is screamed in what song?
"Have fun baby, I'm taking back my world."
Hint

Mr. James Dean
Do You Want Me?
Haters
Dangerous To Know

6. Which song does Duff give this piece of advice?
"Be true to yourself and follow your heart."
Hint

Hide Away
Rock This World
Someone's Watching Over Me
Who's That Girl?

7. Which song contains these lyrics?
"I try to be normal."
Hint

Do You Want Me?
Fly
Weird
The Last Song

8. Hilary tells this story in which song?
"You tell me that you love me first, then throw your heart into reverse."
Hint

The Getaway
Someone's Watching Over Me
Shine
Cry

9. This is said by Hilary in which song?
"There were places we would go at midnight."
Hint

Dangerous To Know
Hide Away
Mr. James Dean
Who's That Girl?

10. Which song does Hilary sing this lyric in?
"I don't wanna save the day."
Hint

Jericho
Rock This World
Underneath This Smile
Haters


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this from? "Don't spit on me and shame yourself."

Answer: Haters

Many people say that this song is directed at Lindsay Lohan.
2. Hilary asks this question in which song? "Why are we keeping our secrets?"

Answer: Hide Away

Hilary starred in the movie "A Cinderella Story" with Chad Michael Murray.
3. What song is this lyric from? "You're underneath my wings so I won't freefall out of the sky."

Answer: Shine

She was born on September 28, 1987 in Texas.
4. Hilary states this in which song? "Any moment everything can change."

Answer: Fly

This was the first single that Hilary released from her second album.
5. This lyric is screamed in what song? "Have fun baby, I'm taking back my world."

Answer: Mr. James Dean

This song was actually produced and mixed by Hilary's sister, Haylie.
6. Which song does Duff give this piece of advice? "Be true to yourself and follow your heart."

Answer: Someone's Watching Over Me

This song was featured in the movie "Raise Your Voice" which Hilary starred in along with Oliver James.
7. Which song contains these lyrics? "I try to be normal."

Answer: Do You Want Me?

In the movie "The Perfect Man", Hilary tried to find her mom the perfect man.
8. Hilary tells this story in which song? "You tell me that you love me first, then throw your heart into reverse."

Answer: The Getaway

Hilary's big break came in the movie "Casper Meets Wendy."
9. This is said by Hilary in which song? "There were places we would go at midnight."

Answer: Who's That Girl?

Other Duff movies include "Cheaper By The Dozen", "The Lizzie McGuire Movie", and "Agent Cody Banks".
10. Which song does Hilary sing this lyric in? "I don't wanna save the day."

Answer: Rock This World

This is probably my favorite song on the CD.

I hope you enjoyed my quiz on Hilary Duff.
Source: Author marissa13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/21/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us