Quiz about Deborah aka Debbie Gibson
Quiz about Deborah aka Debbie Gibson

Deborah (aka Debbie) Gibson Trivia Quiz


This is an easy about late 80's teen queen Debbie Gibson. Enjoy!

A multiple-choice quiz by cueball9906. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G

Author
cueball9906
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
234,253
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
499
Last 3 plays: Guest 174 (2/10), Guest 174 (10/10), Guest 165 (3/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What year was Debbie born? Hint

1970
1972
1971
1968

2. What was her first US single? Hint

Out Of The Blue
Only In My Dreams
Foolish Beat
Shake Your Love

3. Which of these songs were NOT on her debut album "Out Of The Blue?" Hint

Electric Youth
Play The Field
Foolish Beat
Fallen Angel

4. What was her first number one single in the US? Hint

Lost In Your Eyes
Foolish Beat
Electric Youth
Out Of The Blue

5. In which US state was Debbie born? Hint

Pennsylvania
Florida
New York
California

6. What was the name of her second album, released in early 1989? Hint

Electric Youth
Lost In Your Eyes
Anything Is Possible
Out Of The Blue

7. What other teen artist debuted in the late 1980's? Hint

Martika
Justin Timberlake
Britney Spears
Tiffany

8. From which song does this line come: "Hard to go on, like waiting for the other shoe to drop...?" Hint

Out Of The Blue
Love In Disguise
Shades Of The Past
No More Rhyme

9. "I know we are right, it's not always clear, cuz we never felt the fear" From what song does this line come? Hint

No More Rhyme
Out Of The Blue
Foolish Beat
Lost In Your Eyes

10. "But baby we got nothing to lose, I'm standing tall in my own shoes" From what song does this line come? Hint

Staying Together
Should've Been The One
Over The Wall
We Could Be Together


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was Debbie born?

Answer: 1970

She was one of four girls born to her parents.
2. What was her first US single?

Answer: Only In My Dreams

It came out in the summer of 1987.
3. Which of these songs were NOT on her debut album "Out Of The Blue?"

Answer: Electric Youth

"Out Of The Blue" sold over three million copies.
4. What was her first number one single in the US?

Answer: Foolish Beat

It went to number one in June of 1988.
5. In which US state was Debbie born?

Answer: New York

She was born in Merrick, on Long Island.
6. What was the name of her second album, released in early 1989?

Answer: Electric Youth

It sold over two million copies.
7. What other teen artist debuted in the late 1980's?

Answer: Tiffany

Britney and Justin weren't around then.
8. From which song does this line come: "Hard to go on, like waiting for the other shoe to drop...?"

Answer: No More Rhyme

This was one of the singles off of "Electric Youth."
9. "I know we are right, it's not always clear, cuz we never felt the fear" From what song does this line come?

Answer: No More Rhyme

The video for this song featured "Wonder Years" actress Danica McKellar (Winnie Cooper).
10. "But baby we got nothing to lose, I'm standing tall in my own shoes" From what song does this line come?

Answer: We Could Be Together

This video is pretty cool and features many of her family members.
Source: Author cueball9906

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 01 2022 : Guest 174: 2/10
Nov 19 2022 : Guest 174: 10/10
Nov 07 2022 : Guest 165: 3/10
Oct 29 2022 : Morganw2019: 7/10
Oct 17 2022 : Guest 216: 7/10
Oct 08 2022 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
12/6/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us