FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about New Found Glory
Quiz about New Found Glory

New Found Glory Trivia Quiz


Quiz about the American punk band New Found Glory.

A multiple-choice quiz by grohloholic. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. New Found Glory

Author
grohloholic
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,430
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
2117
- -
Question 1 of 20
1. What are NFG's names? Hint


Question 2 of 20
2. Their 2002 album was called Hint


Question 3 of 20
3. Complete the lyric: "You were everything I wanted, but I just can't..."

Answer: (4 Words)
Question 4 of 20
4. Which bands supported NFG on their spring 2002 UK tour? Hint


Question 5 of 20
5. Which Blink 182 video do two members of NFG appear in? Hint


Question 6 of 20
6. Which album is "2's and 3's" featured on?

Answer: (4 words- Begins with N)
Question 7 of 20
7. Which actress appeared in the video for "Dressed To Kill"? Hint


Question 8 of 20
8. Which album are the songs "Better Off Dead", "Sincerely Me" and "Vegas" on? Hint


Question 9 of 20
9. True or False: New Found Glory's album of cover versions of songs from movies is called "From The Screen To Your Stereo".


Question 10 of 20
10. Which of these is the title of a New Found Glory EP? Hint


Question 11 of 20
11. Complete the lyric: 'My name is a disappointment...' Hint


Question 12 of 20
12. Complete the lyric: 'This record has been playing since...' Hint


Question 13 of 20
13. Complete the lyric: "I went to your house but you weren't home..." Hint


Question 14 of 20
14. 'Last year was one of our better years in a life full of separation' is a line from which song? Hint


Question 15 of 20
15. Complete the lyric: 'Just cause he can't hear what you say...' Hint


Question 16 of 20
16. Complete the lyric: "I would try to fix these flaws of mine if I could just see you" comes from which "Sticks and Stones" song? Hint


Question 17 of 20
17. What is the first word of "JB"? Hint


Question 18 of 20
18. "No matter how happy you are, you'll always want more" is a line from which song? Hint


Question 19 of 20
19. "I sat and stared at the sky" is the first line of which song? Hint


Question 20 of 20
20. What is the last word of "Hit Or Miss"?

Answer: (very last word only)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are NFG's names?

Answer: Jordan, Cyrus, Ian, Chad and Steve

New Found Glory are called Jordan Pundik, Cyrus Bolooki, Ian Grushka, Chad Gilbert and Steve Klein.
2. Their 2002 album was called

Answer: "Sticks and Stones"

"Sticks and Stones" is New Found Glory's latest album, released in June 2002.
3. Complete the lyric: "You were everything I wanted, but I just can't..."

Answer: finish what I started

"You were everything I wanted, but I just can't finish what I started" is the first line of the chorus of "My Friends Over You".
4. Which bands supported NFG on their spring 2002 UK tour?

Answer: The Starting Line and Finch

The Starting Line and Finch supported NFG on their spring 2002 UK tour.
5. Which Blink 182 video do two members of NFG appear in?

Answer: "First Date"

Jordan and Chad appear in the video for "First Date", although I haven't ever spotted Jordan, so if anyone could message me and tell me where he appears in the video that would be great!
6. Which album is "2's and 3's" featured on?

Answer: Nothing Gold Can Stay

"2's and 3's" is track 6 on the album "Nothing Gold Can Stay".
7. Which actress appeared in the video for "Dressed To Kill"?

Answer: Rachael Leigh Cook

Rachael Leigh Cook features in the video for "Dressed To Kill".
8. Which album are the songs "Better Off Dead", "Sincerely Me" and "Vegas" on?

Answer: New Found Glory

"Better Off Dead", "Sincerely Me" and "Vegas" are tracks 1, 3 and 7 on New Found Glory's self-titled album, "New Found Glory".
9. True or False: New Found Glory's album of cover versions of songs from movies is called "From The Screen To Your Stereo".

Answer: true

"From The Screen To Your Stereo" featured covers of songs such as "My Heart Will Go On", "Everything I Do (I Do It For You)" and "I Don't Want To Miss A Thing".
10. Which of these is the title of a New Found Glory EP?

Answer: "It's All About The Girls"

"It's All About The Girls" was New Found Glory's first EP.
11. Complete the lyric: 'My name is a disappointment...'

Answer: "I only disappoint myself"

The lyric 'My name is a disappointment, I only disappoint myself' comes from the song '3rd and Long' on "Nothing Gold Can Stay".
12. Complete the lyric: 'This record has been playing since...'

Answer: "the day you've been with him"

The line "This record has been playing since the day you've been with him" comes from their breakthrough single "Hit Or Miss", on the albums "Nothing Gold Can Stay" and "New Found Glory".
13. Complete the lyric: "I went to your house but you weren't home..."

Answer: "I'm sure you conveniently shut off your phone"

'I went to your house but you weren't home, I'm sure you conveniently shut off your phone' is a line from "The Great Houdini" on "Sticks and Stones".
14. 'Last year was one of our better years in a life full of separation' is a line from which song?

Answer: "The Goodbye Song"

"Last year was one of our better years in a life full of separation" is the first line of "The Goodbye Song" on "Nothing Gold Can Stay".
15. Complete the lyric: 'Just cause he can't hear what you say...'

Answer: "doesn't mean that he's not listening"

"Just cause he can't hear what you say, doesn't mean that he's not listening" is a line from "Better Off Dead", which can be found on the album "New Found Glory".
16. Complete the lyric: "I would try to fix these flaws of mine if I could just see you" comes from which "Sticks and Stones" song?

Answer: "It's Been A Summer"

'I would try to fix these flaws of mine if I could just see you' is a line off 'It's Been A Summer', which is track 6 on 'Sticks and Stones'.
17. What is the first word of "JB"?

Answer: Well

The first line of "JB" is "Well I started all alone and I watched you grow".
18. "No matter how happy you are, you'll always want more" is a line from which song?

Answer: Something I Call Personality

"No matter how happy you are, you'll always want more" is a line from "Something I call Personality", which is track 4 on "Sticks and Stones".
19. "I sat and stared at the sky" is the first line of which song?

Answer: "2's and 3's"

"I sat and stared at the sky" is the first line of "2's and 3's".
20. What is the last word of "Hit Or Miss"?

Answer: you

The last line of "Hit or Miss" is "to see you"; therefore the last word is "you".
Source: Author grohloholic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. New Found Glory lyric quiz Average
2. Hole and Courtney Love Average
3. Motor City Madman Average
4. Kelly Osbourne Difficult

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us