FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about New Found Glory lyric quiz
Quiz about New Found Glory lyric quiz

New Found Glory lyric quiz


This is a quiz on the lyrics of New Found Glory, the greatest band in the world! It's all in finish the lyric form.

A multiple-choice quiz by Telco10. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. New Found Glory

Author
Telco10
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,327
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
1458
- -
Question 1 of 15
1. "You see yourself in my eyes. Another day has passed us by. The more time I spend the.." Hint


Question 2 of 15
2. "But this time I did it to.." Hint


Question 3 of 15
3. "How can you say that you love me, when it's only.." Hint


Question 4 of 15
4. "I can't dream anymore, since you left. I miss you.." Hint


Question 5 of 15
5. "How many times I've tried. It's simple to you, so simple to.." Hint


Question 6 of 15
6. "I'm drunk off your kiss for another night in a row. This is becoming too.." Hint


Question 7 of 15
7. "I will never tell you this, but I'm scared of.." Hint


Question 8 of 15
8. "I'm sick of smiling, and so is my.." Hint


Question 9 of 15
9. "And I walk around for days. And I only see you in my.." Hint


Question 10 of 15
10. "I don't wanna lose you. I could never make it.." Hint


Question 11 of 15
11. "An empty chair at all the tables. And I'll be seeing you when all my days.." Hint


Question 12 of 15
12. "Nothing recently has made me want to stand up and.." Hint


Question 13 of 15
13. "It's been this way a hundred times. You're getting old and.." Hint


Question 14 of 15
14. "Stupid games are for.." Hint


Question 15 of 15
15. "It's over now. You watched me as I.." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You see yourself in my eyes. Another day has passed us by. The more time I spend the.."

Answer: less I see of you

This is from the song "3rd and Long" off of the album "Nothing Gold Can Stay." It's my personal favorite song that NFG sings.
2. "But this time I did it to.."

Answer: myself

3. "How can you say that you love me, when it's only.."

Answer: 11:30

I've gotten abut 3 or 4 corrections on this question, and you have all been wrong. This is the correct lyric, it's from the song "Black and Blue". Everyone who tries to correct me says that the lyric is 4 in the morning. THAT IS NOT RIGHT! Please stop sending me these corrections. In the same song there isa lyric that says 4 in the morning, but it is NOT this one. Thank you.
4. "I can't dream anymore, since you left. I miss you.."

Answer: singing me to sleep

5. "How many times I've tried. It's simple to you, so simple to.."

Answer: lie

This is from maybe NFG's most popular song. It's "Hit or Miss" off both the self-titled album, and "Nothing Gold Can Stay". When this song came out it was played heavily on rock stations, and it almost went gold.
6. "I'm drunk off your kiss for another night in a row. This is becoming too.."

Answer: routine for me

This is from their hit single "My Friends Over You" off of their new album "Sticks and Stones." This may be the song that allows NFG to step to the next level. Band member Steve had this to say about the song: "(the song) is about experiencing a bad and hurtful relationship in the past and not being able to get over it. Though you meet a really nice person and things are great, you can't take it to the next level, since you keep remembering how much your last relationship took out of you.

It's about taking the easy way out and choosing your friends, since that's a sure bet you won't get hurt."
7. "I will never tell you this, but I'm scared of.."

Answer: falling apart

8. "I'm sick of smiling, and so is my.."

Answer: jaw

This is the first lyric of the first song off of the album "Sticks and Stones." The song is called "Understatement." If you have the album, and you definitely should, you should have gotten this one.
9. "And I walk around for days. And I only see you in my.."

Answer: dreams

From the song "You've Got a Friend in Pennsylvania" off of the album "Nothing Gold Can Stay".
10. "I don't wanna lose you. I could never make it.."

Answer: alone

This is a lyric from the song "Glory of Love". This is a cover song that is off of their album of all covers "From the Screen to your Stereo". This was originally sung by Peter Cetera.
11. "An empty chair at all the tables. And I'll be seeing you when all my days.."

Answer: boil down

This is a lyric from the song "Sonny". This song is actually about band member Jordan's grandfather's illness. It's a very sad song.
12. "Nothing recently has made me want to stand up and.."

Answer: cheer

This is a lyric from NFG's Christmas song called "Ex-Miss". The song reminds me of Blink182's "I won't be Home for Christmas." They're both songs that mock the Christmas season.
13. "It's been this way a hundred times. You're getting old and.."

Answer: so am I

This song is also from "3rd and Long". You should have known I would have another lyric from this song, since I mentioned it was my favorite.
14. "Stupid games are for.."

Answer: stupid people

This lyric is so true! Don't you think?
15. "It's over now. You watched me as I.."

Answer: turned around

This is a lyric from the song "The Goodbye Song". It's the last track on the album "Nothing Gold Can Stay". I figured this song was fitting since it's the last question on my quiz.
Source: Author Telco10

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. New Found Glory Average
2. Hole and Courtney Love Average
3. Motor City Madman Average
4. Kelly Osbourne Difficult

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us