FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Notorious BIG
Quiz about Notorious BIG

Notorious B.I.G. Trivia Quiz


Should be a quick and easy quiz for the true fans.

A multiple-choice quiz by Eminemlover. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Notorious B.I.G.

Author
Eminemlover
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,909
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3647
Last 3 plays: Guest 104 (8/10), Guest 174 (8/10), Guest 185 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What time of morning did Biggie die? Hint


Question 2 of 10
2. How did Biggie die? Hint


Question 3 of 10
3. What was Biggie's real name? Hint


Question 4 of 10
4. Where is he from? Hint


Question 5 of 10
5. What song started playing at his funeral? Hint


Question 6 of 10
6. Finish the lyric 'Biggie Biggie Biggie, can't you see? Sometimes your words just _______
______' What are the two words?
Hint


Question 7 of 10
7. Who was Biggie's long time friend turned 'rival'? Hint


Question 8 of 10
8. Who was Biggie NOT romantically involved with? Hint


Question 9 of 10
9. Who was Biggie's wife? Hint


Question 10 of 10
10. Who discovered BIG? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 18 2024 : Guest 104: 8/10
Jul 14 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 29 2024 : Guest 185: 9/10
Jun 25 2024 : Guest 24: 7/10
Jun 23 2024 : Guest 107: 8/10
Jun 14 2024 : Guest 142: 9/10
Jun 05 2024 : Guest 217: 7/10
May 31 2024 : Guest 217: 8/10
May 27 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What time of morning did Biggie die?

Answer: 1:15 am

2. How did Biggie die?

Answer: shot

::sniff::
3. What was Biggie's real name?

Answer: Christopher Wallace

Chris Wallace born in Brooklyn by Voletta Wallace
4. Where is he from?

Answer: Brooklyn

BK!
5. What song started playing at his funeral?

Answer: Hypnotize

He loves it when you call him Big Poppa after he HYPNOTIZES you...
6. Finish the lyric 'Biggie Biggie Biggie, can't you see? Sometimes your words just _______ ______' What are the two words?

Answer: hypnotize me

And i just love your flashy ways! This is why they're broke and your so paid...
7. Who was Biggie's long time friend turned 'rival'?

Answer: 2pac

Its a shame they both died at such an early age.
8. Who was Biggie NOT romantically involved with?

Answer: Mary J Blige

Chuck B-more is now involved wit Murder INC...
9. Who was Biggie's wife?

Answer: Faith Evans

Faithfully is a good album...
10. Who discovered BIG?

Answer: Puffy

Source: Author Eminemlover

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Song by Song: "Juicy" Average
2. Notorious B.I.G. 2001 Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us