FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Notorious BIG 2001
Quiz about Notorious BIG 2001

Notorious B.I.G. 2001 Trivia Quiz


This is a quiz on The Notorious B.I.G.

A multiple-choice quiz by tgballer. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Notorious B.I.G.

Author
tgballer
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
46,833
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2638
- -
Question 1 of 10
1. Where was B.I.G. born? Hint


Question 2 of 10
2. B.I.G. gained attention while working on whose album? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of his first album? Hint


Question 4 of 10
4. How many copies did his first album sell? Hint


Question 5 of 10
5. Whose death did many blame B.I.G. for?

Answer: (Think Death Row Records)
Question 6 of 10
6. What city was B.I.G. murdered in? Hint


Question 7 of 10
7. When was Biggie murdered? Hint


Question 8 of 10
8. Biggie's second album, 'Life After Death', sold how many records? Hint


Question 9 of 10
9. Has the murderer of B.I.G. been arrested by the year 2000?(yes or no)

Answer: (One Word - Yes or No, Y or N)
Question 10 of 10
10. What's the name of B.I.G.'s last album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where was B.I.G. born?

Answer: Brooklyn, New York

He was born May 21, 1972 in Brooklyn, NY.
2. B.I.G. gained attention while working on whose album?

Answer: Mary J. Blige

He gained attention working on Mary J. Blige's album while she was with Uptown Records.
3. What was the name of his first album?

Answer: 'Ready To Die'

'Ready To Die' was equipped with the hit songs 'One More Chance', 'Things Done Changed', 'Juicy', and 'Big Poppa.'
4. How many copies did his first album sell?

Answer: 2,000,000

'Ready To Die' went Double Platinum.
5. Whose death did many blame B.I.G. for?

Answer: Tupac Shakur

B.I.G. and Puff Daddy were said to have ordered the murder of Tupac.
6. What city was B.I.G. murdered in?

Answer: Los Angeles

He was murdered when he was leaving the Soul Train Awards.
7. When was Biggie murdered?

Answer: March 9, 1997

After his death Puff Daddy, Faith Evans, and 112 made the song 'I'll Be Missing You' dedicated to B.I.G.
8. Biggie's second album, 'Life After Death', sold how many records?

Answer: 10,000,000

'Life After Death' had the hit songs 'Hypnotize', 'Sky's The Limit', 'Mo Money Mo Problems', and 'Notorious Thugs.'
9. Has the murderer of B.I.G. been arrested by the year 2000?(yes or no)

Answer: no

There aren't any suspects.
10. What's the name of B.I.G.'s last album?

Answer: 'Born Again'

'Born Again' had the hit songs 'BIGGIE', 'Notorious', and 'Dead Wrong.'
Source: Author tgballer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Notorious B.I.G. Average
2. Song by Song: "Juicy" Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us