FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about P Diddy
Quiz about P Diddy

P. Diddy Trivia Quiz


This is a quiz on the basics of Sean 'P. Diddy' Combs. If you know a little about P. Diddy this quiz should be simple.

A multiple-choice quiz by tgballer. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. P. Diddy

Author
tgballer
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
46,647
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
1613
Last 3 plays: Guest 165 (2/15), Guest 24 (3/15), Guest 174 (3/15).
- -
Question 1 of 15
1. In what city was P. Diddy born? Hint


Question 2 of 15
2. What's P. Diddy's mother's first name? Hint


Question 3 of 15
3. What university did P. Diddy go to? Hint


Question 4 of 15
4. What record company did he start off in? Hint


Question 5 of 15
5. Name two artist(s)and or group(s) that P. Diddy sculpted the careers of at a record company other than when he was at Bad Boy? Hint


Question 6 of 15
6. In what year did P. Diddy create Bad Boy Entertainment? Hint


Question 7 of 15
7. What were the only two recording artsits on the Bad Boy label in the beginning? Hint


Question 8 of 15
8. What was P. Diddy's first song called that he released? Hint


Question 9 of 15
9. What was the name of P. Diddy's first album? Hint


Question 10 of 15
10. How many weeks was P. Diddy on Billboard's 'Hot Rap Singles' Chart? Hint


Question 11 of 15
11. What was the name of P. Diddy's second album? Hint


Question 12 of 15
12. What song had the most success on the Billboard Charts on his second album? Hint


Question 13 of 15
13. What's the name of P. Diddy's clothing line? Hint


Question 14 of 15
14. What's the movie P. Diddy is making his acting debut in? Hint


Question 15 of 15
15. On what day did his new album, The Saga Continues..., hit stores? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 165: 2/15
May 29 2024 : Guest 24: 3/15
May 29 2024 : Guest 174: 3/15
May 06 2024 : Guest 216: 6/15
Apr 22 2024 : Guest 37: 5/15
Apr 22 2024 : Guest 46: 5/15
Apr 22 2024 : Guest 45: 4/15
Apr 22 2024 : Guest 63: 2/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what city was P. Diddy born?

Answer: Harlem, New York

He was born in Harlem on November 4, 1969. His family later moved to Mount Vernon.
2. What's P. Diddy's mother's first name?

Answer: Janice

3. What university did P. Diddy go to?

Answer: Howard

4. What record company did he start off in?

Answer: Uptown

He started working at Uptown records at the age of 19.
5. Name two artist(s)and or group(s) that P. Diddy sculpted the careers of at a record company other than when he was at Bad Boy?

Answer: Mary J. Blige and Jodeci

P. Diddy helped produce both their albums at Uptown Records.
6. In what year did P. Diddy create Bad Boy Entertainment?

Answer: 1993

He left Uptown and created Bay Boy in the same year.
7. What were the only two recording artsits on the Bad Boy label in the beginning?

Answer: Craig Mack and B.I.G.

8. What was P. Diddy's first song called that he released?

Answer: Can't Nobody Hold Me Down

He released the song in 1997.
9. What was the name of P. Diddy's first album?

Answer: No Way Out

10. How many weeks was P. Diddy on Billboard's 'Hot Rap Singles' Chart?

Answer: 42 weeks

11. What was the name of P. Diddy's second album?

Answer: Forever

12. What song had the most success on the Billboard Charts on his second album?

Answer: Satisfy You

13. What's the name of P. Diddy's clothing line?

Answer: Sean John

14. What's the movie P. Diddy is making his acting debut in?

Answer: Made

15. On what day did his new album, The Saga Continues..., hit stores?

Answer: July 10, 2001

Source: Author tgballer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. P. Diddy the Bad Boy Tough
2. Hole and Courtney Love Average
3. Motor City Madman Average
4. Kelly Osbourne Difficult

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us