Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Punk Bands Trivia Quiz
I'll give you the name of a song and you tell me who sang it.
A multiple-choice quiz by
original_prankster
. Estimated time: 5 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
Alternative Rock
»
Punk Rock
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
original_prankster
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
33,032
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1015
Last 3 plays
: Guest 70 (
2/10
), Guest 185 (
4/10
), Guest 194 (
3/10
).
One at a Time
-
Single Page
-
Timed Game
Question 1 of 10
1.
'Sacrifice Theory'
Hint
Anti-Flag
Minor Threat
Subhumans
AFI
NEXT>
Question 2 of 10
2.
'Hooligans'
Hint
Rancid
Operation Ivy
NOFX
Pennywise
NEXT>
Question 3 of 10
3.
'Demented Rumors'
Hint
Greenday
Exploited
Lagwagon
H2O
NEXT>
Question 4 of 10
4.
'Ska Sucks'
Hint
No Use For A Name
Dropkick Murphys
Good Riddance
Propagandhi
NEXT>
Question 5 of 10
5.
'Struggle'
Hint
Bracket
Black Flag
Millencolin
Face To Face
NEXT>
Question 6 of 10
6.
'Don't Sell Me Short'
Hint
Diesel Boy
Descendents
Screeching Weasel
Bad Religion
NEXT>
Question 7 of 10
7.
'Mind of My Own'
Hint
Rancid
Straight Faced
Strung Out
88 Fingers Louie
NEXT>
Question 8 of 10
8.
'Captain Anarchy'
Hint
Dead Kennedys
Lagwagon
Exploited
Anti-Flag
NEXT>
Question 9 of 10
9.
'Hyperactive Child'
Hint
Dead Kennedys
Descendents
A New Found Glory
Gorilla Biscuits
NEXT>
Question 10 of 10
10.
'Pervert'
Hint
Sex Pistols
Descendents
Misfits
Oi Polloi
(Optional)
Create a
Free
FunTrivia ID to save the points you are about to earn:
Select a User ID:
Choose a Password:
Your Email:
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Most Recent Scores
Sep 26 2026 : Guest 70: 2/10
Sep 04 2026 : Guest 185: 4/10
Sep 02 2026 : Guest 194: 3/10
Aug 14 2026 : Guest 109: 4/10
Score Distribution
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Sacrifice Theory'
Answer:
AFI
2. 'Hooligans'
Answer:
Rancid
3. 'Demented Rumors'
Answer:
Lagwagon
4. 'Ska Sucks'
Answer:
Propagandhi
5. 'Struggle'
Answer:
Face To Face
6. 'Don't Sell Me Short'
Answer:
Bad Religion
7. 'Mind of My Own'
Answer:
Strung Out
8. 'Captain Anarchy'
Answer:
Anti-Flag
9. 'Hyperactive Child'
Answer:
Dead Kennedys
10. 'Pervert'
Answer:
Descendents
Source: Author
original_prankster
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
gtho4
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
Obscure Punk
Tough
2.
So You Think You're Punk
Average
3.
Real Punk
Tough
4.
Punk Rock
Tough
5.
So You Think You Know PUNK!
Average
6.
More Than Blink
Very Difficult
7.
Punk/Pop-Punk Lyrics
Difficult
8.
Girl Punk Rock
Very Difficult
9.
Random Punk Rock Questions
Difficult
10.
Punk Songs and Punk Covers
Very Difficult
11.
Punk/Hardcore Music
Difficult
12.
Punk Rock Songs
Difficult
Referenced Topics
Music
Religion
Alternative Rock
Names
Punk Rock
Bad Religion
Who Sang It?
Rancid
Descendents
Dead Kennedys
Anti-Flag
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
original_prankster
Go to
Alternative Rock
Quizzes
More
Punk Rock
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/29/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us