Quiz about Relient K MMHMM
Quiz about Relient K MMHMM

Relient K- "MMHMM" Trivia Quiz


A quiz on the famous band's 2004 album.

A multiple-choice quiz by closetpoet17. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Relient K

Author
closetpoet17
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
237,260
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
564
Last 3 plays: Guest 98 (8/10), Guest 98 (10/10), Guest 98 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Is there a full-length song called 'MMHMM' on the album?

Yes
No

2. What song doesn't include the title in the lyrics? Hint

Which to Bury; Us or the Hatchet
Life After Death And Taxes
Maintain Consciousness
This Week the Trend

3. The following lyric is from which song: "Here at 23 it's the same old me"? Hint

More Than Useless
Maintain Consciousness
When I Go Down
Be My Escape

4. What is the longest song on the album? Hint

This Week the Trend
When I Go Down
The One I'm Waiting For
High of '75

5. Complete this lyric: "...and that one thing of the _____
that we all happen to like"?
Hint

life
style
moment
kind

6. Which song is from a different album? Hint

Getting Into You
Let it All Out
My Girl's Ex-Boyfriend
The Only Thing Worse Than Beating a Dead Horse is Betting on One

7. Finish the lyric: "Running from you is what..."? Hint

my best defense is
makes me tired
I have to do
I wish I could do now

8. What song is this lyric from? "It's like jumping off a cliff knowing that you'll save me..."? Hint

Be My Escape
The Only Thing Worse Than Beating a Dead Horse Is Betting on One
Life After Death and Taxes
This Week the Trend

9. Who wrote every song on this album? Hint

John Warne
Matt Hoopes
Matt Thiessen
Dave Douglas

10. What kind of car was this band named after? Hint

Chrysler
Chevrolet
Ford
Buick


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Is there a full-length song called 'MMHMM' on the album?

Answer: No

"MMHMM" has no song of that title. In total, there are 14 tracks.
2. What song doesn't include the title in the lyrics?

Answer: Which to Bury; Us or the Hatchet

"Life After Death and Taxes" may be the most difficult of lyrics to spot out of these songs. "This Week the Trend" is the first phrase in that song, and "Maintain Consciousness" is emphasized at the end of the chorus.
3. The following lyric is from which song: "Here at 23 it's the same old me"?

Answer: Maintain Consciousness

He's referring to a 'routine': "It's 17, 18, 19 routine and here at 23 it's the same old me."
4. What is the longest song on the album?

Answer: When I Go Down

The song is six minutes and forty-two seconds long.
5. Complete this lyric: "...and that one thing of the _____ that we all happen to like"?

Answer: moment

This lyric is from the song "Maintain Consciousness."
6. Which song is from a different album?

Answer: Getting Into You

"Getting Into You" is from their 2003 album, "Two Lefts Don't Make a Right... But Three Do."
7. Finish the lyric: "Running from you is what..."?

Answer: my best defense is

This lyric is from "I So Hate Consequences."
8. What song is this lyric from? "It's like jumping off a cliff knowing that you'll save me..."?

Answer: Life After Death and Taxes

Relient K is known for using clever similes and metaphors in their song-writing.
9. Who wrote every song on this album?

Answer: Matt Thiessen

Matt Thiessen is also the lead singer of the band.
10. What kind of car was this band named after?

Answer: Chrysler

The car, a Plymouth Reliant, belonged to the band's guitarist(Matt Hoopes).
Source: Author closetpoet17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 98: 8/10
Jan 15 2023 : Guest 98: 10/10
Dec 17 2022 : Guest 98: 8/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us