Quiz about Relient K  Mmhmm
Quiz about Relient K  Mmhmm

Relient K - Mmhmm Trivia Quiz


A quiz containing lyrics from Relient K's CD "Mmhmm".

A multiple-choice quiz by moog36. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Relient K

Author
moog36
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
201,344
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
773
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Name the song that says: "We took prescription drugs but look how much good that did. Well I think I had a point, but I just got distracted.". Hint

I So Hate Consequences
The One I'm Waiting For
Life After Death &Taxes
Maintain Consciousness

2. Name the song that says: "And running from you is what my best defense is, cause I know that I let you down, and I don't wanna deal with that.". Hint

The One I'm Waiting For
I So Hate Consequences
Let it All Out
This Week the Trend

3. Name the song that says: "I've been housing all this doubt and insecurity.". Hint

Be My Escape
I So Hate Consequences
Life After Death & Taxes
High of 75

4. Name the song that says: "...But they grow on us like gravity, but gravity still makes us fall.". Hint

Who I am Hates Who I've Been
High of 75
Which to Bury, Us or the Hatchet
The Only Thing Worse than Beating a Dead Horse is Betting on One

5. Name the song that says: "Something tells me that this will all work out in the end.". Hint

My Girl's Ex-Boyfriend
More than Useless
The One I'm Waiting For
Let it All Out

6. Name the song that says: "And you said, 'I know that this will hurt...' ". Hint

When I Go Down
My Girl's Ex-Boyfriend
Let it All Out
Be My Escape

7. Name the song that says: "...and it's funny how you find you enjoy your life when you're happy to be alive.". Hint

High of 75
I So Hate Consequences
Be My Escape
Life After Death & Taxes

8. Name the song that says: "I talked to absolutely no one, couldn't keep to myself enough...". Hint

This Week the Trend
Who I Am Hates Who I've Been
Maintain Consciousness
When I Go Down

9. Name the song that says: "So then along comes me, this undeserving mess.". Hint

Let it All Out
My Girl's Ex-Boyfriend
This Week the Trend
Maintain Consciousness

10. Name the song that says: "Lately, It just seems to me like we've got the letters A.D.D. branded into our mentality...". Hint

Be My Escape
When I Go Down
Maintain Consciousness
I So Hate Consequences


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song that says: "We took prescription drugs but look how much good that did. Well I think I had a point, but I just got distracted.".

Answer: Maintain Consciousness

These lyrics are in the beginning of the song: "Our concentration, it contains a deadly flaw. Our conversations change from words to blah blah blah. We took prescription drugs but look how much good that did. Well, I think I had a point, but I just got distracted...".
2. Name the song that says: "And running from you is what my best defense is, cause I know that I let you down, and I don't wanna deal with that.".

Answer: I So Hate Consequences

In the chorus, it says: "...Consequences, God, don't make me face up to this, and I so hate consequences, and running from you is what my best defense is, cause I know that I let you down, and I don't wanna deal with that.".
3. Name the song that says: "I've been housing all this doubt and insecurity.".

Answer: Be My Escape

It's the beginning of the chorus: "And I've been housing all this doubt and insecurity, and I've been locked inside this house, all the while you hold the key...".
4. Name the song that says: "...But they grow on us like gravity, but gravity still makes us fall.".

Answer: The Only Thing Worse than Beating a Dead Horse is Betting on One

It's the very last line of the song: "Cause we control the chaos in the back of our minds. Our problems seem so small, but they grow on us like gravity, but gravity still makes us fall.".
5. Name the song that says: "Something tells me that this will all work out in the end.".

Answer: The One I'm Waiting For

The very last line of the song: "Something tells me this is going to make sense, something tells me it's going to take patience. Something tells me that this will all work out in the end.".
6. Name the song that says: "And you said, 'I know that this will hurt...' ".

Answer: Let it All Out

It's the chorus: "And you said, 'I know that this will hurt, but if I don't break your heart, things will just get worse. If the burden seems too much to bear, the end will justify the pain it took to get us there.'".
7. Name the song that says: "...and it's funny how you find you enjoy your life when you're happy to be alive.".

Answer: High of 75

It's part of the chorus: "...but now I'm sunny with a high of 75 since you took my heavy heart and made it light, and it's funny how you find you enjoy your life when you're happy to be alive.".
8. Name the song that says: "I talked to absolutely no one, couldn't keep to myself enough...".

Answer: Who I Am Hates Who I've Been

It's kind of in the middle of the song: "I talked to absolutely no one, couldn't keep to myself enough, and the things bottled inside had finally begun to create so much pressure that I'd soon blow up.".
9. Name the song that says: "So then along comes me, this undeserving mess.".

Answer: My Girl's Ex-Boyfriend

It's right after the chorus: "So then along comes me, this undeserving mess. Who would believe my life would be so blessed?".
10. Name the song that says: "Lately, It just seems to me like we've got the letters A.D.D. branded into our mentality...".

Answer: Maintain Consciousness

It's right in the beginning of the song: "Lately, it just seems to me like we've got the letters A.D.D. branded into our mentality. We simply can't focus on anything.".
Source: Author moog36

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 14 2023 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us