FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Shania Twain  Fill The Lyric
Quiz about Shania Twain  Fill The Lyric

Shania Twain - Fill The Lyric! Quiz


Just select the wording that completes the lyric from the Shania Twain song! Best of luck!

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Shania Twain

Author
Bronte
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
56,481
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
17 / 25
Plays
3671
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'When the nights get too _____' - Can you complete this Shania lyric? Hint

Dark
Cold
Lonely
Long

2. 'Honey I'm home and I had a _____ day' - What word belongs here? Hint

Dull
Bad
Hard
Good

3. 'I knew we'd get _____ someday' - What completes this lyric? Hint

Divorced
Married
There
Fired

4. 'There's nothin wrong with a man and a woman flirting with a _____
_____ moon' - Can you guess the missing words?
Hint

Crystal Clear
Bright Full
Cheatin' Heart
Honky Tonk

5. 'But you've got being _____ down an art' - You MUST know this one, don't you? Hint

Perfect
Stupid
Right
Romantic

6. '_____ was gonna have to wait' - What was gonna have to wait? Hint

Life
Man
Job
Love

7. 'I heard you been sneaking around with _____' - Sneaking around with who? Hint

Liz
Jill
Kate
Faith

8. 'You and I will _____ be apart' - Do you know which word fills this gap? Hint

Often
Always
Never
Sometimes

9. 'You took a chance and made me believe in love and real _____' - Which word completes this one? Hint

Passion
Sorrow
Heartbreak
Romance

10. 'If you wanna win it, there's no _____ limit' - Which word fits in here? Hint

Time
Noise
Age
Speed

11. 'Do you have to _____ the way you do' - Do you know this one? Hint

Walk
Dance
Look
Think

12. 'Am I _____ or stupid' - Can you guess which word completes this lyric? Hint

Dreaming
Crazy
Lying
Hoping

13. 'It's just another day in any town, _____' - Which word belongs here? Hint

Any State
Canada
USA
Planet Earth

14. 'Forget I'm a _____' - What does Shania forget she is? Hint

Fool
Lover
Lady
Mother

15. 'You hang over my shoulder when I read my _____' - Do you know this one? Hint

Magazine
Newspaper
Book
Mail

16. 'Have you been listening to your _____' - What? Hint

Mother
Heart
Conscience
Self

17. 'Or _____ no matter where you live, this buzz is for you' - Which US state fills the gap here? Hint

California
Kentucky
Nevada
Montana

18. 'And we _____ all the way from Arkansas to Rome' - Which word completes this one? Hint

Hitched
Kissed
Laughed
Honeymooned

19. 'You're all I need to _____' - Which word belongs in this lyric? Hint

Know
Ignore
See
Survive

20. 'All God's children need his _____' - Can you guess this one? Hint

Church
Strength
Care
Love

21. 'Can I buy you a _____' - What? Hint

Rose
Burger
House
Round

22. 'I _____ you just the way you are' - Which word goes here? Hint

Need
Love
See
Worship

23. 'Even when I'm _____, he'd still better love me' - Can you complete this one? Hint

Old
Ugly
Moody
Crying

24. 'When happiness is _____' - When happiness is what? Hint

Universal
Forever
Here
Free

25. 'If I'm _____ with you' - Which word goes here to complete the lyric? Hint

Stuck
Not
Through
Two-Stepping


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Sep 20 2023 : Guest 69: 21/25
Aug 07 2023 : Guest 1: 9/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'When the nights get too _____' - Can you complete this Shania lyric?

Answer: Long

From the song 'Woman In Me' from the album of the same name.
2. 'Honey I'm home and I had a _____ day' - What word belongs here?

Answer: Hard

From the song 'Honey I'm Home' from the album 'Come On Over'.
3. 'I knew we'd get _____ someday' - What completes this lyric?

Answer: There

From the song 'Still The One' from the album 'Come On Over'.
4. 'There's nothin wrong with a man and a woman flirting with a _____ _____ moon' - Can you guess the missing words?

Answer: Honky Tonk

From the song 'God Ain't Gonna Getcha For That' from the album 'Shania'.
5. 'But you've got being _____ down an art' - You MUST know this one, don't you?

Answer: Right

From the song 'That Don't Impress Me Much' from the album 'Come On Over'.
6. '_____ was gonna have to wait' - What was gonna have to wait?

Answer: Love

From the song 'Love Gets Me Every Time' from the album 'Come On Over'.
7. 'I heard you been sneaking around with _____' - Sneaking around with who?

Answer: Jill

From the song 'Whose Bed Have Your Boots Been Under' from the album 'Woman In Me'.
8. 'You and I will _____ be apart' - Do you know which word fills this gap?

Answer: Never

From the song 'From This Moment' from the album 'Come On Over'.
9. 'You took a chance and made me believe in love and real _____' - Which word completes this one?

Answer: Romance

From the song 'Crime Of The Century' from the album 'Shania'.
10. 'If you wanna win it, there's no _____ limit' - Which word fits in here?

Answer: Speed

From the song 'You Win My Love' from the album 'Woman In Me'.
11. 'Do you have to _____ the way you do' - Do you know this one?

Answer: Walk

From the song 'Whatever You Do, Don't!' from the album 'Come On Over'.
12. 'Am I _____ or stupid' - Can you guess which word completes this lyric?

Answer: Dreaming

From the song 'No One Needs To Know' from the album 'Woman In Me'. This song also features in the soundtrack to the film 'Twister'.
13. 'It's just another day in any town, _____' - Which word belongs here?

Answer: USA

From the song 'There Goes The Neighborhood' from the album 'Shania'.
14. 'Forget I'm a _____' - What does Shania forget she is?

Answer: Lady

From the song 'Man! I Feel Like A Woman' from the album 'Come On Over'.
15. 'You hang over my shoulder when I read my _____' - Do you know this one?

Answer: Mail

From the song 'Don't Be Stupid' from the album 'Come On Over'.
16. 'Have you been listening to your _____' - What?

Answer: Heart

From the song 'What Made You Say That' from the album 'Shania'.
17. 'Or _____ no matter where you live, this buzz is for you' - Which US state fills the gap here?

Answer: Nevada

From the song 'Rock This Country' from the album 'Come On Over'.
18. 'And we _____ all the way from Arkansas to Rome' - Which word completes this one?

Answer: Kissed

From the song 'Home Ain't Where His Heart Is (Anymore)' from the album 'Woman In Me'.
19. 'You're all I need to _____' - Which word belongs in this lyric?

Answer: Survive

From the song 'Holding On To Love (To Save My Life)' from the album 'Come On Over'.
20. 'All God's children need his _____' - Can you guess this one?

Answer: Love

From the song 'God Bless The Child'.
21. 'Can I buy you a _____' - What?

Answer: Round

From the song '(If You're Not In It For Love) I'm Outta Here' from the album 'Woman In Me'.
22. 'I _____ you just the way you are' - Which word goes here?

Answer: Love

From the song 'You've Got A Way' from the album 'Come On Over'.
23. 'Even when I'm _____, he'd still better love me' - Can you complete this one?

Answer: Ugly

From the song 'Any Man Of Mine' from the album 'Woman In Me'.
24. 'When happiness is _____' - When happiness is what?

Answer: Free

From the song 'When' from the album 'Come On Over'.
25. 'If I'm _____ with you' - Which word goes here to complete the lyric?

Answer: Not

From the song 'If It Don't Take Two' from the album 'Woman In Me'.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us