FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Succesful French Songs I
Quiz about Succesful French Songs I

Succesful French Songs I Trivia Quiz


I give you the song. Who is the right artists?

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. International Music
  8. »
  9. French Music

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,750
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1211
- -
Question 1 of 10
1. Who sings: Je t'aime moi non plus? Hint


Question 2 of 10
2. Who sings: Pour tu m'aimes encore? Hint


Question 3 of 10
3. Who sings: Tous les garcons? Hint


Question 4 of 10
4. Who sings: Vous permettez monsieur? Hint


Question 5 of 10
5. Who sings: Tomber la chemise? Hint


Question 6 of 10
6. Who sings: Le lacs du Connemara? Hint


Question 7 of 10
7. Who sings: Nathalie? Hint


Question 8 of 10
8. Who sings: Les Champs Elysees? Hint


Question 9 of 10
9. Who sings: Voici les cles? Hint


Question 10 of 10
10. Who sings: Venise? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings: Je t'aime moi non plus?

Answer: Serge Gainsbourg and Jane Birkin

Je t'aime moi non plus was a hit single in 1969.
2. Who sings: Pour tu m'aimes encore?

Answer: Celine Dion

Pour que tu m'aimes encore was a hit single in 1995
3. Who sings: Tous les garcons?

Answer: Francoise Hardy

Tous les garcons was a hit single in 1963
4. Who sings: Vous permettez monsieur?

Answer: Adamo

Vous permettez monsieur was a hit single in 1964
5. Who sings: Tomber la chemise?

Answer: Zebda

Tomber la chemise was a hit single in 1999
6. Who sings: Le lacs du Connemara?

Answer: Michel Sardou

Les lacs du Connemara was a hit single in 1982
7. Who sings: Nathalie?

Answer: Gilbert Becaud

Nathalie was a hit single in 1964
8. Who sings: Les Champs Elysees?

Answer: Joe Dassin

Les Champs Elysees was a hit single in 1969
9. Who sings: Voici les cles?

Answer: Gerard Lenorman

"Voici les cles" was a hit single in 1977
10. Who sings: Venise?

Answer: Julien Clerc

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us