FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Champions League 200304
Quiz about Champions League 200304

10 Question Sports Quiz: Champions League: 2003-04 | UEFA Champions League


UEFA Champions League is the most important soccer cup in Europe.

A multiple-choice quiz by spyplane. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UEFA Champions League
  8. »
  9. ECL 2000s

Author
spyplane
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
198,073
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
873
- -
Question 1 of 10
1. Where was the great final? Hint


Question 2 of 10
2. Who won the final? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the coach of the winning team? Hint


Question 4 of 10
4. Who was beaten by Deportivo Coruña in the quarterfinals? Hint


Question 5 of 10
5. Did FC Porto lose any away games?


Question 6 of 10
6. Who was the top scorer of the Champions League? Hint


Question 7 of 10
7. Which team did Monaco defeat 8-3 in the group stage? Hint


Question 8 of 10
8. Who did FC Porto beat in semifinals? Hint


Question 9 of 10
9. Who scored the last minute goal for FC Porto against Manchester United at Old Trafford? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these players scored a goal in the final? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where was the great final?

Answer: Gelsenkirchen

Gelsenkirchen Arena the magnificent stadium of Schalke 04. FC Porto beat Monaco 3-0.
2. Who won the final?

Answer: FC Porto

FC Porto beat Monaco 3-0. It was the second victory of FC Porto in this cup. The first was in 1987.
3. Who was the coach of the winning team?

Answer: José Mourinho

José Mourinho was coach of FC Porto and, prior to the start of the 2004-05 season, became manager of Chelsea.
4. Who was beaten by Deportivo Coruña in the quarterfinals?

Answer: AC Milan

After losing 4-1 in Milan, Deportivo won 4-0 at home, and went on to the semifinals.
5. Did FC Porto lose any away games?

Answer: No

The only game that FC Porto lost was a home game against Real Madrid 1-3. After that, it was only victories and draws.
6. Who was the top scorer of the Champions League?

Answer: Morientes

Morientes played for Monaco (he previously played for Real Madrid).
7. Which team did Monaco defeat 8-3 in the group stage?

Answer: Deportivo Coruña

It was an amazing game. This game established a record, 11 goals in aggregate for a CL match.
8. Who did FC Porto beat in semifinals?

Answer: Deportivo Coruña

After they defeated Lyon and Manchester United, FC Porto beat Deportivo Coruña in semifinals.
9. Who scored the last minute goal for FC Porto against Manchester United at Old Trafford?

Answer: Costinha

1-1 was the result. In the first leg, FC Porto won 2-1 in their home game.
10. Which of these players scored a goal in the final?

Answer: Aleinichev

Aleinichev and FC Porto defeated Monaco 3-0.
Source: Author spyplane

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us