FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about FSU Football 2003
Quiz about FSU Football 2003

FSU Football 2003 Trivia Quiz


Questions about the 10-3, 2003 Seminoles.

A multiple-choice quiz by brech10. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Florida State Seminoles

Author
brech10
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,250
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
983
- -
Question 1 of 10
1. Who was the Seminoles 3rd string quarterback? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following players was NOT in the running back rotation? Hint


Question 3 of 10
3. Florida State was undefeated at home in 2003.


Question 4 of 10
4. Chris Rix threw for over 3,000 yards in 2003.


Question 5 of 10
5. Who was FSU's leading tackler in 2003? Hint


Question 6 of 10
6. What was FSU's record in the ACC in 2003? Hint


Question 7 of 10
7. How many sacks did FSU compile in 2003? Hint


Question 8 of 10
8. Leon Washington was the team's leading rusher.


Question 9 of 10
9. Which FSU player had the most touchdowns in 2003? Hint


Question 10 of 10
10. Who did the Seminoles play to open the 2003 season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the Seminoles 3rd string quarterback?

Answer: Wyatt Sexton

Walker was the backup, Henshaw moved to tight end his freshman year, and Sexton was 3rd team in 2002.
2. Which of the following players was NOT in the running back rotation?

Answer: Dominic Robinson

Robinson was a wide reciever.
3. Florida State was undefeated at home in 2003.

Answer: False

FSU lost to Miami in Doak on Oct. 11.
4. Chris Rix threw for over 3,000 yards in 2003.

Answer: True

Rix finished with 3,107 passing yards.
5. Who was FSU's leading tackler in 2003?

Answer: Michael Boulware

Boulware led all tacklers with 111 total on the year.
6. What was FSU's record in the ACC in 2003?

Answer: 7-1

The only loss came at Clemson.
7. How many sacks did FSU compile in 2003?

Answer: 36

36 sacks while surrendering 25 on offense.
8. Leon Washington was the team's leading rusher.

Answer: False

Despite the decline from 2002, Greg Jones still led the team in rushing.
9. Which FSU player had the most touchdowns in 2003?

Answer: Craphonso Thorpe

Thorpe had 11 TDs before he was injured.
10. Who did the Seminoles play to open the 2003 season?

Answer: North Carolina

The season opened in Chapel Hill against the Heels on Aug. 30.
Source: Author brech10

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us