FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Florida State Football
Quiz about Florida State Football

Florida State Football Trivia Quiz


Well here it is, a quiz about the great school of Florida State University and its team. GO NOLES!

A multiple-choice quiz by debodbob. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Florida State Seminoles

Author
debodbob
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
19,593
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1948
Last 3 plays: Guest 206 (6/10), Guest 64 (8/10), Guest 38 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the stadium Florida State plays in? Hint


Question 2 of 10
2. In what city is Florida State located?

Answer: (One Word)
Question 3 of 10
3. How many National Championships did Florida State win in the 1990s? Hint


Question 4 of 10
4. Florida State's mascot is Chief Osceola.


Question 5 of 10
5. Who was the Florida State quarterback that passed for record yards in 2000? Hint


Question 6 of 10
6. The 2006 game between Florida State and Florida was the second most-viewed college football game in ESPN history.


Question 7 of 10
7. Which team did Florida State not play at all in the 1990s in the ACC? Hint


Question 8 of 10
8. What was the home game winning streak at FSU from 1992 to 2001? Hint


Question 9 of 10
9. How many of Bobby Bowden's sons assisted in coaching at Florida State? Hint


Question 10 of 10
10. What NFL team did these former FSU players get drafted to, Peter Warrick and Ron Dugans? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 206: 6/10
Jul 03 2024 : Guest 64: 8/10
Jun 26 2024 : Guest 38: 6/10
Jun 22 2024 : Guest 174: 6/10
Jun 05 2024 : Guest 72: 8/10
May 28 2024 : Guest 67: 3/10
May 24 2024 : Guest 98: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the stadium Florida State plays in?

Answer: Doak Campbell Stadium

The stadium holds about 80,000 people.
2. In what city is Florida State located?

Answer: Tallahassee

Tallahassee in Florida.
3. How many National Championships did Florida State win in the 1990s?

Answer: 2

One in 1993 and one in 1999.
4. Florida State's mascot is Chief Osceola.

Answer: True

The Florida State Seminoles!
5. Who was the Florida State quarterback that passed for record yards in 2000?

Answer: Chris Weinke

6. The 2006 game between Florida State and Florida was the second most-viewed college football game in ESPN history.

Answer: False

The most viewed was the 1994 game between Miami and FSU.
7. Which team did Florida State not play at all in the 1990s in the ACC?

Answer: Virginia Tech

It was VT, because they were not in the ACC in the 1990s.
8. What was the home game winning streak at FSU from 1992 to 2001?

Answer: 54

They were undefeated at home for ten years.
9. How many of Bobby Bowden's sons assisted in coaching at Florida State?

Answer: 3

Jeff Bowden, Tome Bowden and Terry Bowden.
10. What NFL team did these former FSU players get drafted to, Peter Warrick and Ron Dugans?

Answer: Cincinnati Bengals

Source: Author debodbob

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us