Quiz about Indians
Quiz about Indians

Indians! Trivia Quiz


This is Indians trivia, easy and hard..

A multiple-choice quiz by Slayer420. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. Cleveland Indians

Author
Slayer420
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
41,149
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
904
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. This Cleveland Indians' player hit 2 home runs, 1 from the right side, and 1 from the left, in the same inning, who was this player? Hint

Roberto Alomar
Rocky Colavito
Mark Whiten
Carlos Baerga

2. Kerry Wood, when 20 years old, struck out 20 batter in a 9 inning game. This Indian was the only other player to strike out his age, who was he?

Answer: (Full name or last name)
3. This man was the only player in Indians' history to hit 4 consecutive home runs in a 9 inning game, who was he? Hint

Mark Whiten
Rocky Colavito
Albert Belle
Manny Ramirez

4. In the 1995 ALCS, this Indians' player scored all the way from 2nd on a wild pitch, who was it? Hint

Jim Thome
Manny Ramirez
Omar Vizquel
Kenny Lofton

5. In the 1995 ALDS, which Indian hit a game-tying home run in the 9th inning? Hint

Albert Belle
Manny Ramirez
Tony Pena
Richie Sexson

6. To which team was Rocky Colavito traded to, to start 'the curse'? Hint

New York Yankees
Detroit Tigers
Atlanta Braves
Milwaukee Brewers

7. What year did Cleveland take on the name 'Indians'? Hint

1901
1926
1932
1915

8. What year was Cleveland Municipal Stadium built? Hint

1926
1932
1948
1994

9. Who drove in the game winning run in the 1st ever game at Jacobs Field? Hint

Wayne Kirby
Carlos Baerga
Glenallen Hill
Omar Vizquel

10. In 1992, this player hit a home run that hit off Jose Canseco's head. Who was this player? Hint

Chris James
Corey Snider
Carlos Martinez
Brook Jacoby


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This Cleveland Indians' player hit 2 home runs, 1 from the right side, and 1 from the left, in the same inning, who was this player?

Answer: Carlos Baerga

2. Kerry Wood, when 20 years old, struck out 20 batter in a 9 inning game. This Indian was the only other player to strike out his age, who was he?

Answer: Bob Feller

Bob Feller was only 17 when he struck out 17 batters in his rookie season.
3. This man was the only player in Indians' history to hit 4 consecutive home runs in a 9 inning game, who was he?

Answer: Rocky Colavito

4. In the 1995 ALCS, this Indians' player scored all the way from 2nd on a wild pitch, who was it?

Answer: Kenny Lofton

5. In the 1995 ALDS, which Indian hit a game-tying home run in the 9th inning?

Answer: Albert Belle

6. To which team was Rocky Colavito traded to, to start 'the curse'?

Answer: Detroit Tigers

7. What year did Cleveland take on the name 'Indians'?

Answer: 1915

8. What year was Cleveland Municipal Stadium built?

Answer: 1932

9. Who drove in the game winning run in the 1st ever game at Jacobs Field?

Answer: Wayne Kirby

10. In 1992, this player hit a home run that hit off Jose Canseco's head. Who was this player?

Answer: Carlos Martinez

Jose had just joined the Rangers in mid-season when this happened.
Source: Author Slayer420

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/21/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us