FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about LSU Football 2007
Quiz about LSU Football 2007

LSU Football: 2007 Trivia Quiz


How much do you know about the 2007 LSU Tigers?

A multiple-choice quiz by polpol500. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. NCAA Football

Author
polpol500
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
280,878
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
967
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What was LSU's overall record in 2007? Hint


Question 2 of 10
2. What was the score of the LSU/Virginia Tech game? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the LSU head coach in 2007? Hint


Question 4 of 10
4. What was LSU's only two losses in 2007? Hint


Question 5 of 10
5. What team did LSU face first in 2007? Hint


Question 6 of 10
6. Which one of these teams did LSU not face? Hint


Question 7 of 10
7. What was the final score of the 2007 SEC Championship game? Hint


Question 8 of 10
8. How many overtimes did LSU go to in the season? Hint


Question 9 of 10
9. Who did LSU face in the 2007 National Championship? Hint


Question 10 of 10
10. What was the final score of the 2007 National Championship? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was LSU's overall record in 2007?

Answer: 12-2

This is the same record that LSU had for 3 seasons. 2007 was Les Miles' first season going to the SEC championship.
2. What was the score of the LSU/Virginia Tech game?

Answer: 48-7

LSU led 24-0 at the half, and put up 24 more points in the 2nd half.
3. Who was the LSU head coach in 2007?

Answer: Les Miles

This was his season with LSU.
4. What was LSU's only two losses in 2007?

Answer: Kentucky & Arkansas

Both of them was from triple overtime. 43-37 at Kentucky and 50-48 vs. Arkansas.
5. What team did LSU face first in 2007?

Answer: Mississippi St.

They destroyed them 45-0. LSU led 17-0 at the half, and picked off 6 interceptons.
6. Which one of these teams did LSU not face?

Answer: Georgia

The last time these team faced off was the 2005 SEC championship. LSU lost 34-14.
7. What was the final score of the 2007 SEC Championship game?

Answer: 21-14

This was the 3rd season in a row LSU faced Tennesee. In 2005, LSU lost at home. In 2006, LSU won 28-24.
8. How many overtimes did LSU go to in the season?

Answer: Two

Both of those overtimes were losses against Kentucky and Arkansas.
9. Who did LSU face in the 2007 National Championship?

Answer: Ohio St.

Ohio State was 11-1. Their only loss was against Illinois at home.
10. What was the final score of the 2007 National Championship?

Answer: 38-24

Ohio State led 10-0, but LSU put up 31 unanswered points. LSU is the first team to win the BCS Championshimp 2 times in the BCS history.
Source: Author polpol500

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us