Quiz about Soccer Player Numbers in 2001
Quiz about Soccer Player Numbers in 2001

Soccer Player Numbers in 2001 Trivia Quiz


I'll give you a number and team from the 2001 year, you have to tell me which player belongs to that number.

A multiple-choice quiz by mrmafia. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Football Players
  8. »
  9. Nicknames and Nationalities

Author
mrmafia
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
58,020
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
1977
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who played as number 10 for Leeds United? Hint

Ian Harte
Mark Viduka
Harry Kewell
Robbie Keane

2. Who was number 7 for Arsenal? Hint

Richard Wright
Robert Pires
Thierry Henry
Patrick Viera

3. Who played as number 7 for Manchester United? Hint

Fabien Barthez
Nicky Butt
Gary Neville
David Beckham

4. What number was Ashley Cole for Arsenal? Hint

4
22
21
3

5. What number was Seth Johnson for Leeds United? Hint

24
20
25
26

6. Who played as number 19 for Inter Milan? Hint

Nicola Ventola
Christian Vieri
Hakan Sukur
Cristiano Zanetti

7. True or False: Roberto Carlos played as number 3 for Real Madrid?

Answer: (True or False, T or F)
8. Who played as number 7 for Bayern Munich? Hint

Giovane Elber
Pablo Thiam
Mehmet Scholl
Roque Santa Cruz

9. Who played as number for 11 Barcelona?

Answer: (Full Name or Surname)
10. Who played as number 19 for AC Milan? Hint

Javi Moreno
Fernando Redondo
Umit Davala
Paolo Maldini

11. What number was Paolo Negro for Lazio? Hint

5
18
6
3

12. What number was David Trezeguet for Juventus? Hint

17
10
9
7

13. Who was number 22 for Fulham? Hint

Eddie Lewis
Luis Saha
Luis Boa Morte
Edwin Van Der Sar

14. What number was Marcel Desailly for Chelsea? Hint

5
6
14
17

15. What number was Alan Wright for Aston Villa? Hint

2
3
21
24


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played as number 10 for Leeds United?

Answer: Harry Kewell

The Australian international Harry Kewell played number 10 for Leeds United.
2. Who was number 7 for Arsenal?

Answer: Robert Pires

Robert Pires was number 7 for Arsenal. He also played for the French national team.
3. Who played as number 7 for Manchester United?

Answer: David Beckham

David Beckham was number 7 for Manchester United. An English international and on of the world's finest midfielders.
4. What number was Ashley Cole for Arsenal?

Answer: 3

Ashley Cole was number 3 for Arsenal. He played left back. He also played in the English nation team.
5. What number was Seth Johnson for Leeds United?

Answer: 20

Seth Johnson played as number 20. He was recruited to Elland Road from Derby County.
6. Who played as number 19 for Inter Milan?

Answer: Hakan Sukur

Hakan Sukur was number 19 for Inter Milan. He played as a striker. He was born in Turchia.
7. True or False: Roberto Carlos played as number 3 for Real Madrid?

Answer: True

Roberto Carlos was number 3 for Real Madrid. He also played for the Brazilian national team. He had a powerful kick, which made him one of the worlds most exciting defenders.
8. Who played as number 7 for Bayern Munich?

Answer: Mehmet Scholl

Mehmet Scholl was number 7 for Bayern Munich. He played midfield. He is one of Munich's most experienced players. He also played in the German national side.
9. Who played as number for 11 Barcelona?

Answer: Marc Overmars

Marc Overmars 11 was number for Barcelona. He played midfield. A Ducth international who previously played for Arsenal in the FA Premier League.
10. Who played as number 19 for AC Milan?

Answer: Javi Moreno

Javi Morneno was number 19 for AC Milan. He played as a striker.
11. What number was Paolo Negro for Lazio?

Answer: 18

Paolo Negro was number 18 for Lazio. He played as a defender.
12. What number was David Trezeguet for Juventus?

Answer: 17

David Trezeguet was number 17 for Juventus. He played as a striker. He is a French international. He scored the equaliser against Australia in the 1-1 draw on November 11th, 2001 at the Melbourne Cricket Ground. He played in the World Cup winning team of 1998.
13. Who was number 22 for Fulham?

Answer: Luis Boa Morte

Luis Boa Morte was number 22 for Fulham. He played as a midfielder or a striker.
14. What number was Marcel Desailly for Chelsea?

Answer: 6

Marcel Desailly was number 6 for Chelsea, a defender. He played in the French national team.
15. What number was Alan Wright for Aston Villa?

Answer: 3

Alan Wright was number 3 for Aston Villa. He played in defence.
Source: Author mrmafia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us