Quiz about Sports Venues
Quiz about Sports Venues

Sports Venues Trivia Quiz


All multiple choice with pictures for you to identify some sports stadiums/arenas in the USA. I hope you enjoy it. :)

A photo quiz by Nightmare. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. USA by Year
  8. »
  9. USA by Year: 2000s

Author
Nightmare
Time
3 mins
Type
Photo Quiz
Quiz #
338,238
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3023
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: shuehorn (10/10), Guest 12 (10/10), Guest 131 (7/10).
photo quiz
1. Which stadium did the National Football League San Francisco 49ers play their home games in during the 2010 season? Hint

Candlestick Park
RBC Center
Sun Life Stadium
Wicks Field

photo quiz
2. Which arena was home to the NBA's Dallas Mavericks and the NHL's Dallas Stars for the 2010-11 season? Hint

Delta Center
Dr. Pepper Arena
American Airlines Center
Reunion Arena

photo quiz
3. Which ballpark did baseball's New York Mets play in during the 2011 season? Hint

Great American Ball Park
PNC Park
Citi Field
CitiBank Park

photo quiz
4. Which arena did the NHLs Columbus Blue Jackets call home during the 2010-11 season? Hint

Rexall Place
Rogers Arena
United Center
Nationwide Arena

photo quiz
5. Where did the NBA Charlotte Bobcats play their home games during the 2010-11 season? Hint

Time Warner Cable Arena
James Vann Arena
Time Civic Center
Turner Broadcasting Center

photo quiz
6. EverBank Field was the home field for which NFL franchise in the 2010 season? Hint

Jacksonville Jaguars
Detroit Lions
Denver Broncos
Dallas Cowboys

photo quiz
7. In the 2011 season, which American League Baseball ballpark was the home field of the Kansas City Royals? Hint

Royals Stadium
Progressive Field
Comerica Park
Kauffman Stadium

photo quiz
8. The NHLs Pittsburgh Penguins moved into a new arena for the 2010-11 season. What was the name of their new venue? Hint

Consol Energy Center
Toyota Center
Bose Arena
Pontiac Silverdome

photo quiz
9. The NBAs Los Angeles Lakers played their home games at which venue during the 2000s decade? Hint

Union 76 Arena
Red Lobster Arena
Tom Bradley Memorial Center
Staples Center

photo quiz
10. Located near Disneyland in California, where did the NHLs Anaheim Ducks play their home games in the 2010-11 season? Hint

Anaheim Civic Arena
Bridgestone Arena
Honda Center
Goodyear Auditorium


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




View Image Attributions for This Quiz

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which stadium did the National Football League San Francisco 49ers play their home games in during the 2010 season?

Answer: Candlestick Park

The 49ers played at Candlestick Park in San Francisco for the 2010 season. In 2010, Sun Life Stadium was the home of the Miami Dolphins, both in the NFL. The RBC Center was a hockey/basketball arena located in North Carolina.
Pictured were candlesticks.
2. Which arena was home to the NBA's Dallas Mavericks and the NHL's Dallas Stars for the 2010-11 season?

Answer: American Airlines Center

The Mavericks and Stars played in the American Airlines Center in 2011, which seated 18,532 fans for hockey and 21,014 for basketball. The Dr. Pepper Arena was home to Minor League hockey league teams. The Reunion Arena was where the NHL Dallas Stars and NBA Mavericks played in 2001 before they moved to the American Airlines Center.
Pictured was an American Airlines jet.
3. Which ballpark did baseball's New York Mets play in during the 2011 season?

Answer: Citi Field

Citi Field which opened in 2009 and seated 41,800, was the home field of the Mets for the 2011 season. The Great American Ball Park was the home field for the Cincinnati Reds, and PNC Park was the home of the Pittsburgh Pirates.
The photo was of a CitiGroup Financial logo.
4. Which arena did the NHLs Columbus Blue Jackets call home during the 2010-11 season?

Answer: Nationwide Arena

Nationwide Arena was the home of the Blue Jackets and it seated 18,144. Rexall Place was home of the NHLs Edmonton Oilers, and the United Center was home of the NBAs Chicago Bulls and the NHLs Chicago Blackhawks. The Rogers Arena was home of the NHLs Vancouver Canucks during the 2010-11.
Pictured was a Nationwide Insurance banner.
5. Where did the NBA Charlotte Bobcats play their home games during the 2010-11 season?

Answer: Time Warner Cable Arena

The Time Warner Cable Arena which opened in 2005, was the home of the Charlotte Bobcats. The arena seated 19,077 for basketball, although the capacity could be expanded to 20,200.
Pictured was a Time-Warner Cable Company service van.
6. EverBank Field was the home field for which NFL franchise in the 2010 season?

Answer: Jacksonville Jaguars

EverBank Field opened in 1995. The field seated 67,164, although it could be expanded up to 76,867 fans. The Denver Broncos played at Invesco Field at Mile High, and the Dallas Cowboys played at Cowboys Stadium.
Pictured was a jaguar.
7. In the 2011 season, which American League Baseball ballpark was the home field of the Kansas City Royals?

Answer: Kauffman Stadium

Kauffman Stadium seated 39,000 people, down from 40,625 after renovations were completed in 2009. The ballpark used to be known as Royals Stadium until 1993 when the name was changed. Comerica Park was home of the Detroit Tigers, and Progressive Field was home of the Cleveland Indians in 2011.
Pictured was a Kaufman's Department Store location.
8. The NHLs Pittsburgh Penguins moved into a new arena for the 2010-11 season. What was the name of their new venue?

Answer: Consol Energy Center

The Penguins moved from the Mellon Arena to the Consol Energy Center after the 2009-10 season. The arena seated 18,087 for hockey, up from the 16,940 that the Mellon Arena seated.
The photo was of a console, the center area between the seats of some cars.
9. The NBAs Los Angeles Lakers played their home games at which venue during the 2000s decade?

Answer: Staples Center

The Staples Center opened its new doors in 1999. The Lakers moved from The Forum in Inglewood to play at Staples. The arena was home to the Los Angeles Lakers and the Los Angeles Clippers of the NBA, the Los Angeles Kings of the NHL, and the Los Angeles Sparks of the WNBA.
The photo was of an office stapler.
10. Located near Disneyland in California, where did the NHLs Anaheim Ducks play their home games in the 2010-11 season?

Answer: Honda Center

The Honda Center opened its doors to Los Angeles Laker preseason games and concerts, and ice hockey's Ducks who played their home games there.
The photo was of a Honda brand superbike.
Source: Author Nightmare

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 17 2022 : shuehorn: 10/10
Nov 02 2022 : Guest 12: 10/10
Oct 21 2022 : Guest 131: 7/10

Score Distribution

quiz
12/6/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us