FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The 2005 MLB AllStar Game
Quiz about The 2005 MLB AllStar Game

The 2005 MLB All-Star Game Trivia Quiz


This quiz is on the 2005 all-star game.

A multiple-choice quiz by klingboy22. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. All-Star Games
  8. »
  9. All-Star Games 2000s

Author
klingboy22
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
215,268
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
660
- -
Question 1 of 10
1. Which of these players did not hit a home run in the 2005 all-star game? Hint


Question 2 of 10
2. What was the final score of the 2005 all-star game? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these players did not play in the 2005 all-star game? Hint


Question 4 of 10
4. The 2005 all-star game was played in which city? Hint


Question 5 of 10
5. The all-star game went 11 innings?


Question 6 of 10
6. Who was the only player to get two hits in the 2005 all-star game? Hint


Question 7 of 10
7. Which pitcher got the win in the 2005 all-star game? Hint


Question 8 of 10
8. Who received the MVP for this all-star game? Hint


Question 9 of 10
9. Albert Pujols started the game?


Question 10 of 10
10. Mariano Rivera got the save in the game?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these players did not hit a home run in the 2005 all-star game?

Answer: Bobby Abreu

Bobby Abreu (playing for the Phillies) did not hit a home run in the all-star game, but he did win the 2005 Home Run Derby.
2. What was the final score of the 2005 all-star game?

Answer: American League 7 National League 5

The American League won 7-5, making it their ninth straight year which they have won the all-star game.
3. Which of these players did not play in the 2005 all-star game?

Answer: Eric Gagne

Closer Eric Gagne of the L.A. Dodgers had to have surgery on his right elbow.
4. The 2005 all-star game was played in which city?

Answer: Detroit

The 2005 all-star game was held in Comerica Park in Detroit, Michigan.
5. The all-star game went 11 innings?

Answer: False

The game went only nine innings, as the National League was not able to come back against the American League, losing 7-5.
6. Who was the only player to get two hits in the 2005 all-star game?

Answer: David Ortiz

Boston's David Ortiz went 2 for 3 and also had an RBI for the American League all-stars.
7. Which pitcher got the win in the 2005 all-star game?

Answer: Mark Buehrle

Southpaw Mark Buehrle of the Chicago White Sox won for the AL all-stars going two scoreless innings to start the game.
8. Who received the MVP for this all-star game?

Answer: Miguel Tejada

Shortstop Miguel Tejada of the Baltimore Orioles went 1 for 3 with a home run off John Smoltz and also played very good defense.
9. Albert Pujols started the game?

Answer: True

Even though the Cubs' Derek Lee had more votes at first base than Pujols, Pujols started the game as a DH since the game was in an American League park.
10. Mariano Rivera got the save in the game?

Answer: True

Mariano Rivera, the closer for the New York Yankees, saved the game for the American League to give them the 7-5 victory.
Source: Author klingboy22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. AL All-Stars 2003 Average
2. 2002: NL Starters Average
3. NL All-Stars 2003 Average
4. 2003 Home Run Derby Average
5. 2002: AL Starters Average
6. MLB All-Star Game 2006 Average
7. Home Run Derby 2008 Average
8. 2008 MLB All-Star Game Average
9. 2000 MLB All-Star Game Average
10. 2009 MLB All-Star Game Easier
11. 2006 MLB All-Star Game Average
12. 2000 MLB All-Star Weekend Average

8/7/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us