Quiz about Bones meets American Idol
Quiz about Bones meets American Idol

"Bones" meets "American Idol" Trivia Quiz


Dem Bones, Dem Bones, dem dry bones... Simon sez, "I find that rendition rather amateurish". Refer to episode "The Wannabe in the Weeds."

A multiple-choice quiz by hamletslady. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bones

Author
hamletslady
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
311,618
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1108
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 185 (6/10), Guest 198 (9/10), Guest 107 (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What did they call Pam Nunan? Hint

Medium Maude
Big Mac
Skinny Minny
Fat Pam

2. Who plays the victim, Tommy Sour? Hint

David Cook
Sanjaya
Ace Young
Melinda Doolittle

3. Remember Brandon Rogers from season six of "American Idol"? At open mic night what was the second song he sings? Hint

"My Way"
"Corner of the sky"
"Because of You"
"Champions"

4. Booth said, "Everybody thinks they're the next Kelly Clarkson."

True
False

5. Who bursts out in a rendition of "Love Is a Many Splendored Thing" in the lab? Hint

Temperance
Zack
Hodgins
Cam

6. Where did Pam say she was when Tommy was killed? Hint

Outer Mongolia
In the bathroom
Florida
Mexico

7. What was the "true" relationship between Tommy Sour and Pam? Hint

Fiance
They never met
Sister
Trainer

8. What gift did Pam give Seeley? Hint

A bottle of Chablis
Lottery ticket
Necktie
Socks

9. What does Seeley say to Temperance to let her know her assessment of the contestants' talent is too kind? Hint

"Next"
"Dawg, that was a little pitchy"
"Thank you, Paula"
"That was totally horrendous"

10. Temperance tells Seeley that she can sing "Borderline" better than Madonna.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What did they call Pam Nunan?

Answer: Fat Pam

Patty alluded to Temperance as being scrawny.
2. Who plays the victim, Tommy Sour?

Answer: Ace Young

Ace has beautiful eyes, but to see ants crawling out of them can you say "ew". When Temperance finally finds the head of the victim, the eye is pushed out of the socket by ants and she doesn't flinch. Gotta love her.
3. Remember Brandon Rogers from season six of "American Idol"? At open mic night what was the second song he sings?

Answer: "Corner of the sky"

Bones said he had such enthusiasm.
4. Booth said, "Everybody thinks they're the next Kelly Clarkson."

Answer: True

Bones said, "Who?" Kelly Clarkson has only been one of the most successful "Idol" contestants in the show's history. Bones (Temperance) is one of the greatest analytical minds of our time, but when it comes to pop culture, she is oblivious.
5. Who bursts out in a rendition of "Love Is a Many Splendored Thing" in the lab?

Answer: Zack

Every one is impressed by his singing and Hodgins calls him "Pavarotti".
6. Where did Pam say she was when Tommy was killed?

Answer: Florida

During the interrogation Pam becomes infatuated with Booth.
7. What was the "true" relationship between Tommy Sour and Pam?

Answer: Trainer

When asked if Pam was a stalker, Booth said, "More like a stalk HIM."
8. What gift did Pam give Seeley?

Answer: Socks

Seeley is known for his colorful socks.
9. What does Seeley say to Temperance to let her know her assessment of the contestants' talent is too kind?

Answer: "Thank you, Paula"

Paula Abdul is the "Idol" judge whose comments for each singer are almost always the nicest. Booth is suggesting to Bones that she is too easy on the Checkerbox contestants.
10. Temperance tells Seeley that she can sing "Borderline" better than Madonna.

Answer: False

She could sing "Girls Just Wanna Have Fun" better than Cyndi Lauper.
Source: Author hamletslady

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 30 2022 : Guest 185: 6/10
Nov 28 2022 : Guest 198: 9/10
Nov 22 2022 : Guest 107: 2/10
Nov 20 2022 : Guest 73: 4/10
Nov 12 2022 : Guest 40: 8/10
Nov 10 2022 : Guest 217: 10/10
Nov 03 2022 : Guest 24: 7/10
Oct 08 2022 : Guest 64: 5/10
Oct 08 2022 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
12/7/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us