FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Camp Rock
Quiz about Camp Rock

Camp Rock Multiple Choice Quiz | Television


This is a quiz on the new Disney Channel Original Movie "Camp Rock"!

A multiple-choice quiz by Swanton_Bomb. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Camp Rock

Author
Swanton_Bomb
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
291,749
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
7562
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), Guest 70 (10/10), Guest 173 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Why couldn't Mitchie go to Camp Rock in the beginning of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. What does Shane Gray do at Camp Rock? Hint


Question 3 of 10
3. Who made a cameo appearance in the movie "Camp Rock"? Hint


Question 4 of 10
4. Why was Mitchie banned from all camp activities? Hint


Question 5 of 10
5. What did Jason want from Camp Rock? Hint


Question 6 of 10
6. What does Caitlyn want to do at Camp Rock? Hint


Question 7 of 10
7. What is the "main event" at Camp Rock called? Hint


Question 8 of 10
8. Who won the Final Jam at Camp Rock? Hint


Question 9 of 10
9. What song did Mitchie sing at the Final Jam? Hint


Question 10 of 10
10. Who sings the song "We Rock" at the end of the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 98: 10/10
Jul 20 2024 : Guest 70: 10/10
Jul 17 2024 : Guest 173: 8/10
Jun 29 2024 : wellenbrecher: 10/10
Jun 20 2024 : Guest 81: 10/10
Jun 19 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 19 2024 : Guest 107: 8/10
Jun 15 2024 : Guest 45: 8/10
May 28 2024 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why couldn't Mitchie go to Camp Rock in the beginning of the movie?

Answer: They couldn't afford to go

Mitchie couldn't go to Camp Rock because it was too expensive. Luckily, her mother was a cook at Camp Rock and Mitchie could only go if she helped out in the kitchen.
2. What does Shane Gray do at Camp Rock?

Answer: He is a camp instructor

Shane goes to Camp Rock to clean up his "bad boy" image.
3. Who made a cameo appearance in the movie "Camp Rock"?

Answer: Brenda Song

Brenda Song was the girl near the lake. It was hard to see her but that's why they call it cameo.
4. Why was Mitchie banned from all camp activities?

Answer: She was accused of stealing a charm bracelet

Tess accused Mitchie of stealing her charm bracelet which got her in trouble and banned from all camp activities.
5. What did Jason want from Camp Rock?

Answer: A birdhouse

When Shane was leaving for Camp Rock, Jason wanted Shane to build him a birdhouse.
6. What does Caitlyn want to do at Camp Rock?

Answer: She wants to produce music

Caitlyn is always carrying around her laptop and she told Mitchie that she wants to be a producer.
7. What is the "main event" at Camp Rock called?

Answer: The Final Jam

All of the campers came to the Final Jam at the end of the movie to watch other campers perform.
8. Who won the Final Jam at Camp Rock?

Answer: Peggy (Margaret)

Peggy (Margaret) won the Final Jam by playing the guitar and singing a song called "Here I Am". Mitchie didn't win because the Final Jam was over when she performed.
9. What song did Mitchie sing at the Final Jam?

Answer: "This Is Me"

At the end of the Final Jam, Mitchie got on stage and started singing "This is Me", during the performance; Shane started singing along with her.
10. Who sings the song "We Rock" at the end of the movie?

Answer: All of the campers at Camp Rock

At the end of the movie during the Final Jam, the entire main cast of Camp Rock sings a song called "We Rock".
Source: Author Swanton_Bomb

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us