Quiz about Jem  Kimbers Rebellion
Quiz about Jem  Kimbers Rebellion

"Jem" - "Kimber's Rebellion" Trivia Quiz


In this episode Kimber becomes jealous of all the attention that Jem's getting and begins to show her immature side but by the end she realizes how childish she is acting!

A multiple-choice quiz by vannah1028. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. Jem

Author
vannah1028
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
342,744
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
102
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In the beginning, the boat that the Holograms were on almost crashed. Who caused the boat to go out of control? Hint

Eric
Pizzazz
The yacht's captain
Roxy

2. What did Jem and the Holograms have to do before they left to make their video? Hint

Cut their album
A fashion show
A concert
An interview on the Lin-Z Pierce show

3. When the Misfits were singing for their first album, which Misfit said they were already getting bored of making it? Hint

Jetta
Pizzazz
Roxy
Stormer

4. When Kimber began her jealousy over all the attention Jem was getting, which Hologram said to Kimber, "Don't get all bent out of shape"? Hint

Shana
Jem
Raya
Aja

5. When Rio went to talk to Kimber about her jealousy over Jem, what did she say to him? Hint

"Don't play the father role with me, Rio!"
"Don't play big brother with me, Rio!"
"Don't start with me!"
"Get off my back, Rio! I don't want to hear it!"

6. What song did Jem and the Holograms sing in their first video?

Answer: (Three Words, think somewhere they visited)
7. When Zipper pushed a statue off the roof, almost hitting Jem and the Holograms, who noticed that it wasn't an accident and saw Zipper at the top of the roof? Hint

Rio
Kimber
Jem
Aja

8. When Jem and the Holograms arrived home after shooting their video, what nice thing did the Starlight girls surprise them with? Hint

Posting their posters all around the city
Washing their car
Cleaning up the house for them
Throwing them a welcome home party

9. What did the Misfits tell Ashley that the Misfits always do? Hint

"A Misfit doesn't ask, they take!"
"A Misfit always takes and never asks for anything!"
"A Misfit takes! They don't ask!"
"A Misfit never asks for anything! A Misfit takes!"

10. After the Misfits ruined Danielle Countist's party, she was going to have them arrested. Who told her not to? Hint

Kimber
Jem
Howard Sands
Aja


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning, the boat that the Holograms were on almost crashed. Who caused the boat to go out of control?

Answer: Pizzazz

The Misfits weren't invited to the yacht party so they crashed it anyway. Pizzazz and the rest of the Misfits went in the boat's control room and messed with the controls, causing it to go out of control.
2. What did Jem and the Holograms have to do before they left to make their video?

Answer: Cut their album

The Holograms had to finish their album before they left. That way they could already be introduced to the world before their video came out.
3. When the Misfits were singing for their first album, which Misfit said they were already getting bored of making it?

Answer: Roxy

As the Misfits were making their first album, Eric was complaining and telling them that they were doing it all wrong and that's when Roxy said she was already getting bored!
4. When Kimber began her jealousy over all the attention Jem was getting, which Hologram said to Kimber, "Don't get all bent out of shape"?

Answer: Aja

Kimber was the youngest of the group so it was a little understandable that she would become jealous of all the attention Jem was getting!
5. When Rio went to talk to Kimber about her jealousy over Jem, what did she say to him?

Answer: "Don't play big brother with me, Rio!"

Kimber didn't want to hear anything that anybody had to say especially Rio, so to get him off her back she told him, "Don't play big brother with me, Rio!"
6. What song did Jem and the Holograms sing in their first video?

Answer: Twilight in Paris

They were shooting there first video in Paris, so it only made sense for them to sing a song about Paris life!
7. When Zipper pushed a statue off the roof, almost hitting Jem and the Holograms, who noticed that it wasn't an accident and saw Zipper at the top of the roof?

Answer: Aja

Aja was very observant of her surroundings, so when the statue fell she knew it wasn't an accident and she was right!
8. When Jem and the Holograms arrived home after shooting their video, what nice thing did the Starlight girls surprise them with?

Answer: Cleaning up the house for them

The Starlight girls came up with the nice gesture to clean up for the Holograms because they knew they would be tired when they got home. They also wanted to show them how responsible and grown up they could be.
9. What did the Misfits tell Ashley that the Misfits always do?

Answer: "A Misfit never asks for anything! A Misfit takes!"

They were trying to teach Ashely how to be a Misfit, by being rude and ignorant. Ashely thought it was cool because she could do whatever she wanted! But Ashely had to learn the hard way with the Misfits.
10. After the Misfits ruined Danielle Countist's party, she was going to have them arrested. Who told her not to?

Answer: Kimber

Kimber didn't want to see the Misfits go to jail because she wanted the pleasure of beating them at the battle of the bands!
Source: Author vannah1028

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us