Quiz about Jem and the Holograms  Broadway Magic
Quiz about Jem and the Holograms  Broadway Magic

"Jem and the Holograms" - "Broadway Magic" Quiz


In this episode, "Broadway magic", the Holograms and the Misfits both travel to New York City to audition for a Broadway musical, but as we all know, the Misfits never make it that easy for the Holograms!

A multiple-choice quiz by vannah1028. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. Jem

Author
vannah1028
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
342,254
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
89
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was the name of the producer that worked on the Broadway musical that Holograms and the Misfits were going to audition for? Hint

Billy Territ
Bob Merrit
Bob Lerrit
Bobby Sterrit

2. What was the name of the first song that the Misfit performed in this episode? Hint

"Makin' Mischief"
"Ahead Of The Game"
"Gimme! Gimme! Gimme!"
"Who Is She Anyway"

3. How did Jerrica, Rio and the Holograms first hear about the Broadway auditions in New York City? Hint

Lin-Z Pierce called them
A TV show
The secretary from the Broadway show called them
The newspaper

4. How much money did Eric offer as a reward to anyone who could reveal Jem's real identity? Hint

$100,000
$75,000
$1,000,000
$120,000

5. What caused the argument between Jerrica and Rio? Hint

Rio was caught searching her room
He was late picking them up and they missed their plane back home
He was cheating on her with Jem
Jerrica told Rio she was really Jem

6. The Misfits wrote Jem a letter pretending to be Rio, but which Misfit actually wrote the letter? Hint

Jetta
Roxy
Stormer
Pizzazz

7. In the letter that the Misfits wrote to Jem pretending to be Rio, where did the Misfits tell Jem to meet him? Hint

The zoo at Central Park
The crown at the Statue of Liberty
Times Square
Madison Square Garden

8. What happened to Jem when she arrived at the meeting place where she was to meet Rio? Hint

She met with a man pretending to be Rio
Pizzazz locked her in a room
She was framed by the Misfits and the police locked her up when she arrived
She was kidnapped for the reward money Eric was offering for her identity

9. Did Jem and the Holograms perform at the Broadway show as scheduled?

Yes
No

10. Jem decided to have Eric, Pizzazz and the rest of the Misfits arrested for what they did to her.

True
False

11. When Jem finally made it back to the Broadway show what did she come back on? Hint

Helicopter
Cab
Airplane
Hang glider

12. What did a person offer Jem if she wrote her full and real name on the check he had? Hint

One hundred thousand dollars
One million dollars
One zillion dollars
One billion dollars

13. At the end of the show when Rio and Jerrica were dancing and making up, what did Rio tell her? Hint

That he thought Jem and Jerrica were the same person
That he cared deeply for Jem also
That he didn't care who Jem was, it was Jerrica who really mattered
That he couldn't be Jem's manger anymore

14. After the Misfits and Jem and the Holograms were done their auditions for the producer at the Broadway auditions, he said the same words to each band. What did he say to them both? Hint

"You got the part"
"You're perfect, wonderful, the best"
"You're it"
"There's my stars"

15. Why did the producer decide to make the Misfits the understudies? Hint

Eric threatened him
Pizzazz squirted him with water
He was afraid that Jem and the Holograms wouldn't perform
He loved their music


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of the producer that worked on the Broadway musical that Holograms and the Misfits were going to audition for?

Answer: Bob Merrit

His name was Bob Merrit; it was written on his door at the beginning of the episode.
2. What was the name of the first song that the Misfit performed in this episode?

Answer: "Who Is She Anyway"

This song played when the Misfits were at the gym and Eric saw the audition for the Broadway muscial. They tried to come up with an idea to stop Jem and the Holograms from getting the part at the Broadway Show.
3. How did Jerrica, Rio and the Holograms first hear about the Broadway auditions in New York City?

Answer: The newspaper

They were at the beach playing volleyball when Rio saw it in the newspaper and told Jerrica and the Holograms about the audition for the Broadway show. He said, "Jerrica, Kimber, everyone - your gonna be Broadway stars!"
4. How much money did Eric offer as a reward to anyone who could reveal Jem's real identity?

Answer: $100,000

Eric and the Misfits come up with another scandal to cause promblems for Jem and the Holograms so that the Misfits could win the audition and perform in the Broadway show in New York City.
5. What caused the argument between Jerrica and Rio?

Answer: Rio was caught searching her room

After Eric offered a reward to anyone who could reveal Jem's real identity, Rio became very curious about who really was Jem and he wanted to find out the truth for himself, not to collect on the money Eric was offering.
6. The Misfits wrote Jem a letter pretending to be Rio, but which Misfit actually wrote the letter?

Answer: Stormer

The Misfits overheard Rio saying that he and Jem/Jerrica had had an argument. They came up with the idea to write Jem a letter pretending to be Rio, asking Jem to meet him somewhere so that they could stop her from making it to the show on time. The Misfits were the understudies, so if Jem couldn't perform the Misfits would become the stars.
7. In the letter that the Misfits wrote to Jem pretending to be Rio, where did the Misfits tell Jem to meet him?

Answer: The crown at the Statue of Liberty

The Misfit decided to have Jem meet Rio at the Statue of Liberty because they wanted to have her far enough away from the Broadway show that she wouldn't make it back in time.
8. What happened to Jem when she arrived at the meeting place where she was to meet Rio?

Answer: Pizzazz locked her in a room

Pizzazz was there waiting for her, and when everyone was loading the last boat for the night to go home, she locked her at the top of the Statue of Liberty room and made it back to the boat just in time and told the man in charge that no one else was up there.
9. Did Jem and the Holograms perform at the Broadway show as scheduled?

Answer: Yes

Jem made it back just in time to go on and perform as scheduled. She gave a performance they wouldn't forget for a long time. Everyone said they loved it!
10. Jem decided to have Eric, Pizzazz and the rest of the Misfits arrested for what they did to her.

Answer: False

After all the dirty tricks that Eric and the Misfits have pulled on Jem and the Holograms, they have never had them arrested. They've always handled them on their own.
11. When Jem finally made it back to the Broadway show what did she come back on?

Answer: Hang glider

Jem made her entrance at the Broadway show by flying in on a hang glider she borrowed from someone.
12. What did a person offer Jem if she wrote her full and real name on the check he had?

Answer: One zillion dollars

After Eric offered $100,000 to anyone who could find out Jem's real identity, everyone became crazy! A complete stranger found Jem at the Broadway show and offered her one zillion dollars if she wrote her full and real name on the check. Of course it was a trick to get Jem to put her real name on the check so he could cash-in on the reward money Eric offered, but she didn't fall for it.
13. At the end of the show when Rio and Jerrica were dancing and making up, what did Rio tell her?

Answer: That he didn't care who Jem was, it was Jerrica who really mattered

After the performance, they were celebrating with the producer, crew and friends. Rio told, "Jerrica I don't care about who Jem is, it's you who really matters, Jerrica!"
14. After the Misfits and Jem and the Holograms were done their auditions for the producer at the Broadway auditions, he said the same words to each band. What did he say to them both?

Answer: "You're perfect, wonderful, the best"

After each of the bands were done their audition he said to them both at different times, "Your Perfect, Wonderful, the Best!" But he didn't realize that he told both bands the same thing, so he had a problem on his hands. That's when he decided to announce the winner on the Lin-Z Pierce Show that same night.
15. Why did the producer decide to make the Misfits the understudies?

Answer: Pizzazz squirted him with water

Pizzazz got mad that they didn't win the main act at the Broadway musical and grabbed the water hose hanging on the wall and squirted everyone with it. The producer got intimidated and decided to make the Misfits the understudies.
Source: Author vannah1028

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 12 2023 : Guest 213: 15/15
Dec 26 2022 : Guest 75: 15/15

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us