Quiz about Jem  Last Resort
Quiz about Jem  Last Resort

"Jem" - "Last Resort" Trivia Quiz


Jem and the Holograms decided to go on vacation, but what they didn't know was that Eric and the Misfits would be there causing trouble, but what's new with the Misfits!

A multiple-choice quiz by vannah1028. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. Jem

Author
vannah1028
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
342,607
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
91
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Why did Jem and the Holograms take a vacation? Hint

To practice their music
To meet someone
To relax
To take the Starlight on vacation

2. What was the resort owner's name? Hint

Mr. Reggie Ferguson
Mr. Roger Fisher
Mr. Rick Franklin
Mr. Roy Fargo

3. After Jem and the Holograms signed in, they went outside and Pizzazz threw a snowball at one of the Holograms; which one was it? Hint

Kimber
Aja
Shanna
Raya

4. What was the first song the Misfits sang? Hint

"Ahead of the Game"
"We're Off And Runnin"
"You Gotta Be Fast"
"Makin' Mischief"

5. What did Kimber say after she met Spencin? Hint

"He's hot!"
"What a hunk!"
"What a man!"
"He's totally outrageous!"

6. How did Jem and the Holograms help the resort?s owner? Hint

Offering him the money he needed
Helping to fix up his equipment
Putting on a fashion show to raise money
Offering to perform a concert

7. Who was Eric plotting with to steal the resort that Jem and the Holograms were staying at? Hint

Zipper
The Misfits
The banker
Mr. Gabor

8. While Jem and the Holograms were up in the air on the lift, one of them almost fell off; which one? Hint

Shana
Aja
Jem
Kimber

9. Who saved the Holograms from almost falling off the lift? Hint

Spencin
The resort's owner
Rio
Kimber

10. What diversion did Jem ask Synergy to create when she was racing the Misfits? Hint

Crashing helicopter
Bears chasing them
Put a tree in their way
Birds attacking them

11. When Jem was racing the Misfits and tried to go through Pizzazz and Roxy, what did they do to her? Hint

Elbowed her
Slammed into her ear
Tripped her
Smacked her in her face

12. What almost happened to Shana after the Misfits cheated? Hint

She got caught in a avalanche
She almost went down the waterfall
She fell into a big hole
Clash attached a rope to her

13. Who did Rio see when he went in the cave to save Jem? Hint

Kimber
Jem
Jerrica
Aja

14. Who won the ski race, the Misfits or Jem and the Holograms?

Answer: (Two or Four Words - The Misfits or Jem and the Holograms)
15. What did Jem and Rio find after he saved her in the cave? Hint

Gold
Silver
Platinum
Diamonds


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why did Jem and the Holograms take a vacation?

Answer: To practice their music

Jem thought they needed a vacation to practice their music but it turned into a battle with the Misfits like always.
2. What was the resort owner's name?

Answer: Mr. Rick Franklin

The owner of the resort that Jem and the Holograms were staying at was named Rick Franklin. He was very nice and in a tight situation that Jem and the Holograms helped him to get out of.
3. After Jem and the Holograms signed in, they went outside and Pizzazz threw a snowball at one of the Holograms; which one was it?

Answer: Aja

Pizzazz threw a snowball hitting Aja right in the face and making the Holograms furious, so the chase was on but the Misfits never play fair!
4. What was the first song the Misfits sang?

Answer: "You Gotta Be Fast"

The Misfits sang "You Gotta Be Fast" while Jem and the Holograms were chasing them after Pizzazz hit Aja in the face with a snowball.
5. What did Kimber say after she met Spencin?

Answer: "What a hunk!"

After Spencin saved Jem from the Misfits attacking her with snowballs, the Holograms skied up to them and Spencin left, and that's when Kimber said, "What a hunk!"
6. How did Jem and the Holograms help the resort?s owner?

Answer: Offering to perform a concert

The Misfits destroyed what little bit of customers the resort owner had by damaging their skiing equipment; they were demanding their money back and said that they were switching to Eric's resort. The Holograms overheard what they were saying and offered to help by performing concert to raise money.
7. Who was Eric plotting with to steal the resort that Jem and the Holograms were staying at?

Answer: The banker

Eric was plotting with the resort's banker. They were trying to get the owner of the resort foreclosed so that Eric could buy it and they could find the treasures that the resort was hiding and become rich.
8. While Jem and the Holograms were up in the air on the lift, one of them almost fell off; which one?

Answer: Jem

The resort's banker had some thugs sabotage the lift at the resort that they were staying at so that Jem and the Holograms would get up in the air and it would break and they would fall and really hurt themselves and not be able to race in the skiing battle and perform their concert. Then Eric and the banker would win by default.
9. Who saved the Holograms from almost falling off the lift?

Answer: Spencin

After Jem almost fell off the lift, Spencin went and got a helicopter and saved Jem just in the nick of time while Rio didn't know what to do so he climbed up the lift's rope, getting himself stuck in the air.
10. What diversion did Jem ask Synergy to create when she was racing the Misfits?

Answer: Put a tree in their way

When Jem was racing with the Misfits, she tried to pass Roxy and Pizzazz on skis and they wouldn't let her so she decided to play her own tricks and had Synergy create a diversion by putting a tree right in front of them, making them think they were going to crash right into it.
11. When Jem was racing the Misfits and tried to go through Pizzazz and Roxy, what did they do to her?

Answer: Slammed into her ear

When Jem tried to pass them, they wouldn't let her through and smacked right into Jem's ear, damaging one of her earrings and caused some problems for her later. That's just like the Misfits to never play fair!
12. What almost happened to Shana after the Misfits cheated?

Answer: She almost went down the waterfall

While Shana was racing, one of Eric's men set traps as she went down the wrong path, causing her to ski right into ice blocks inside of the water and almost fell down the waterfall, but Kimber and Aja heard her screaming and came just in time to save her.
13. Who did Rio see when he went in the cave to save Jem?

Answer: Jerrica

Rio went looking for Jem and heard her screaming, so he went in the cave to see what was wrong and saw Jerrica peaking around the corner. He was shocked because Jerrica was supposed to be at home. But since she lost one of her earrings fighting off the bear and Pizzazz and Roxy damaged the other one, she turned back into Jerrica again.
14. Who won the ski race, the Misfits or Jem and the Holograms?

Answer: The Misfits

Since the Misfits had several men there as the race was going on helping them cheat, they won the race, but things didn't turn out as planned for Eric and the Misfits.
15. What did Jem and Rio find after he saved her in the cave?

Answer: Silver

After Rio saved Jem, they saw the cave walls glittering and they discovered it was silver. They took it back and gave it to the resort's owner so he could pay off his loan and not lose it to Eric Raymond and the banker.
Source: Author vannah1028

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us