FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld
Quiz about Seinfeld

"Seinfeld" Trivia Quiz


Jerry and friends. How well do you know them?

A multiple-choice quiz by jerry123. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
jerry123
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
146,130
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
8325
Last 3 plays: Guest 165 (8/10), Guest 107 (9/10), Guest 122 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Elaine makes a date with a man who makes wake-up calls.


Question 2 of 10
2. George walks up to an attractive woman at Monks, announces that his name is George, he's unemployed and he ____. Hint


Question 3 of 10
3. Kramer uses what refrigerator item to get a tan?

Answer: (one word)
Question 4 of 10
4. Jerry mentions in one episode only that he has a sister.


Question 5 of 10
5. How did Elaine meet J. Peterman? Hint


Question 6 of 10
6. Who is afraid of clowns? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Jerry's parents sleep when they stayed with him? Hint


Question 8 of 10
8. Jerry got bumped from what school function? Hint


Question 9 of 10
9. What is Elaine's sister's name? Hint


Question 10 of 10
10. What did Jerry throw in the trash that Uncle Leo found? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 165: 8/10
May 26 2024 : Guest 107: 9/10
May 26 2024 : Guest 122: 8/10
May 25 2024 : Guest 96: 8/10
May 25 2024 : Guest 172: 8/10
May 25 2024 : Guest 8: 8/10
May 25 2024 : Guest 23: 9/10
May 24 2024 : Guest 5: 10/10
May 24 2024 : Guest 98: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Elaine makes a date with a man who makes wake-up calls.

Answer: True

She tells Jerry that he sounds like a good looking guy, and Jerry replies, "We're going by sounds now, what are we whales?"
2. George walks up to an attractive woman at Monks, announces that his name is George, he's unemployed and he ____.

Answer: lives with his parents

This is the eposide where he tries a new approach to life, he does the opposite.
3. Kramer uses what refrigerator item to get a tan?

Answer: butter

He starts to shave with it, then uses it to get a tan up on the roof.
4. Jerry mentions in one episode only that he has a sister.

Answer: True

When Jerry, Elaine and George are waiting for a table at a Chinese restaurant and Jerry runs into a woman from his uncle's office, he begins to explain all the calls that were going to be made. You have to listen closesly, but he mentions a sister.
5. How did Elaine meet J. Peterman?

Answer: on a sidewalk

She had just lost her job and was crying when she ran into Mr. Peterman.
6. Who is afraid of clowns?

Answer: Kramer

We first learned this when he was approached by Joe Devola dressed as a clown. Then again when Jerry made him go to the circus with him.
7. Where did Jerry's parents sleep when they stayed with him?

Answer: fold out couch

There was only one episode shown where his parents slept on the fold out couch.
8. Jerry got bumped from what school function?

Answer: career day

The lizard went long and they ran out of time.
9. What is Elaine's sister's name?

Answer: Gail

Her sister called after Elaine sent a Christmas card to her nephew with a part of her anatomy exposed.
10. What did Jerry throw in the trash that Uncle Leo found?

Answer: watch

In the end, Jerry tried to pay his uncle to get it back after his parents became suspicious.
Source: Author jerry123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series A Selection of Seinfeld:

Here are some quizzes, including one of my own, about one of the classic TV comedies of all time! Enjoy!

  1. Oh No! Not Another "Seinfeld" Quiz! Easier
  2. "Seinfeld" - "The Dog" Average
  3. More "Seinfeld" Average
  4. "Seinfeld" Average
  5. "Seinfeld" - "The Rye" Easier

5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us