FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about SpongeBob Squarepants For Masters
Quiz about SpongeBob Squarepants For Masters

"SpongeBob Squarepants" For Masters Quiz


My first "SpongeBob" quiz, but not my last.

A multiple-choice quiz by Paulvictor. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. SpongeBob SquarePants

Author
Paulvictor
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
341,223
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
988
Last 3 plays: Guest 67 (7/10), Guest 162 (3/10), Guest 65 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "SB-129", how many letters does Sponge-Tron say there are in the alphabet? Hint


Question 2 of 10
2. What temperature does Mr. Krabs keep the Krusty Krab at in "Krabs A La Mode"? Hint


Question 3 of 10
3. In "Krusty Towers", what are the ingredients SpongeBob puts on the Krabby Patty for Squidward? Hint


Question 4 of 10
4. In "Krab-Borg", what is the second thing SpongeBob brings out to Mr. Krabs' office? Hint


Question 5 of 10
5. In "Sailor Mouth", what is the difference of bad words between how many Squidward says there are and how many Mr. Krabs says there are? Hint


Question 6 of 10
6. In "MermaidMan and BarnacleBoy", what do MermaidMan and BarnacleBoy do first after they come out of retirement? Hint


Question 7 of 10
7. In "Imitation Krabs", how much does a Krabby Patty cost on Wednesdays? Hint


Question 8 of 10
8. In "The Curse Of The Hex", how much does a Krabby Patty cost? Hint


Question 9 of 10
9. In "Pest Of The West", how much does Mr. Krabs charge to step on Dead Eye Plankton? Hint


Question 10 of 10
10. In "Plankton's Army", how do Plankton and his kin manage to open Mr. Krabs' safe? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 15 2024 : Guest 67: 7/10
May 11 2024 : Guest 162: 3/10
May 10 2024 : Guest 65: 3/10
May 08 2024 : Guest 31: 10/10
May 02 2024 : Guest 31: 10/10
Apr 25 2024 : Guest 31: 10/10
Apr 22 2024 : Guest 50: 4/10
Apr 20 2024 : Guest 73: 2/10
Apr 18 2024 : Guest 31: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "SB-129", how many letters does Sponge-Tron say there are in the alphabet?

Answer: 486

When Squidward appears in the future, Sponge-Tron introduces Sponge-Trons X, Y, and Z. Squidward asks, "Are the other letters in the alphabet involved?" and Sponge-Tron says, "Yes! All 486 of them."
2. What temperature does Mr. Krabs keep the Krusty Krab at in "Krabs A La Mode"?

Answer: 62 degrees

Mr. Krabs keeps the Krusty Krab at 62 degrees because "heat costs money".
3. In "Krusty Towers", what are the ingredients SpongeBob puts on the Krabby Patty for Squidward?

Answer: Toenail clippings and nose hairs

You may be confused by this question, and you have good reason. Squidward ASKS for cheese, toenail clippings and nose hairs, but when SpongeBob brings out the Krabby Patty, he tells Mr. Krabs that they are all out of cheese.
4. In "Krab-Borg", what is the second thing SpongeBob brings out to Mr. Krabs' office?

Answer: Toaster

After SpongeBob and Squidward destroy the blender with a baseball bat, Squidward says, "Bring out the toaster."
5. In "Sailor Mouth", what is the difference of bad words between how many Squidward says there are and how many Mr. Krabs says there are?

Answer: 6 bad words

Mr. Krabs says, "That word is number 11 in a list of 13 words you should never say!" then Squidward says, "Don't you mean 7?" Mr. Krabs says, "Not if you're a sailor!" and chuckles.
6. In "MermaidMan and BarnacleBoy", what do MermaidMan and BarnacleBoy do first after they come out of retirement?

Answer: Reunite

They get out their rings, try to hit each other's ring, miss a few times, then finally hit, then MermaidMan says, "MermaidMan and BarnacleBoy reunite!"
7. In "Imitation Krabs", how much does a Krabby Patty cost on Wednesdays?

Answer: 99 cents

When SpongeBob is testing Robot Krabs and the real Mr. Krabs, he asks that question.
8. In "The Curse Of The Hex", how much does a Krabby Patty cost?

Answer: $4.50

When Madame Hagfish comes into the Krusty Krab, she asks for a Krabby Patty but doesn't have enough money. Squidward says, "That would cover it years ago. These days a Krabby Patty costs $4.50."
9. In "Pest Of The West", how much does Mr. Krabs charge to step on Dead Eye Plankton?

Answer: $1.00

There is a big sign that says "Step on Dead Eye Plankton, only $1.00!"
10. In "Plankton's Army", how do Plankton and his kin manage to open Mr. Krabs' safe?

Answer: One half creates a hand, the other half creates an ear

Mr. Krabs says afterward, "Curse you, Plankton, and your ability to create a working human ear!"
Source: Author Paulvictor

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us