FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Quiz of Spongebob 3
Quiz about The Quiz of Spongebob 3

The Quiz of "Spongebob" 3!


Welcome back! I hope you are ready for the third quiz! Good luck to all.

A multiple-choice quiz by ethanmegaman. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. SpongeBob SquarePants

Author
ethanmegaman
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
358,405
Updated
Jun 04 23
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
408
Last 3 plays: Guest 71 (4/10), Guest 24 (7/10), Guest 24 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What do SpongeBob and Patrick name their bivalve? Hint


Question 2 of 10
2. What school did Mr. Krabs attend? Hint


Question 3 of 10
3. Who does SpongeBob think Patrick's new best friend is in the episode "You Don't Know Sponge"? Hint


Question 4 of 10
4. SpongeBob's driving instructor's REAL name is Mrs. Puff.


Question 5 of 10
5. What were SpongeBob's first words? Hint


Question 6 of 10
6. How tall is SpongeBob? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the song Mr. Krabs wants repeated in the episode "Krab Borg"? Hint


Question 8 of 10
8. Why did Patrick keep falling over when he wore the Krusty Krab hat? Hint


Question 9 of 10
9. When SpongeBob lost his memory, he moved to New Kelp Town.


Question 10 of 10
10. Who was the fry cook before SpongeBob? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 71: 4/10
May 25 2024 : Guest 24: 7/10
May 20 2024 : Guest 24: 6/10
May 09 2024 : Guest 73: 9/10
May 09 2024 : Guest 166: 3/10
May 09 2024 : Guest 209: 1/10
May 02 2024 : Guest 12: 6/10
Apr 29 2024 : elizabethtorra: 7/10
Apr 24 2024 : Guest 136: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What do SpongeBob and Patrick name their bivalve?

Answer: Junior

When they find him, Patrick tries to step on him, but SpongeBob stops him. This was in the episode "Rock-A-Bye Bivalve".
2. What school did Mr. Krabs attend?

Answer: Poseidon Elementary

We find this out in the episode "Friend or Foe" when Plankton and Mr. Krabs are being bullied.
3. Who does SpongeBob think Patrick's new best friend is in the episode "You Don't Know Sponge"?

Answer: Larry

SpongeBob thinks this, but it turns out Patrick is just shopping with him to get Spongebob a gift.
4. SpongeBob's driving instructor's REAL name is Mrs. Puff.

Answer: False

We find this out in "No Free Rides". When Mrs. Puff gives SpongeBob his driver's license, she regrets it and says she will move to a new town and change her name. Then she says "No, not again". This proves that her real name is not Mrs. Puff.
5. What were SpongeBob's first words?

Answer: "May I take your order?"

We find this out in the episode "Help Wanted" when Patrick gives SpongeBob a speech about how he can get his job.
6. How tall is SpongeBob?

Answer: Four inches

You can see this on his driver's license in the episode "Sleepy Time", but Mrs. Puff rips it.
7. What is the name of the song Mr. Krabs wants repeated in the episode "Krab Borg"?

Answer: Electric Zoo

Mr. Krabs is arguing with the person on the radio saying "Beep boop bop" over and over again, but Spongebob thinks he's a robot.
8. Why did Patrick keep falling over when he wore the Krusty Krab hat?

Answer: He was top heavy

Mr. Krabs used Patrick to make money, but Patrick got hurt and he went from falling into pie to falling into a bucket of poisonous sea urchins. This happened in the episode "No Hat for Pat."
9. When SpongeBob lost his memory, he moved to New Kelp Town.

Answer: False

He moved to New Kelp City. He quickly became mayor and SpongeBob's friends came to take him back to Bikini Bottom.
10. Who was the fry cook before SpongeBob?

Answer: Jim

He first appeared in "The Original Fry Cook", but he quit because Mr. Krabs didn't give him a raise.
Source: Author ethanmegaman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us