FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gears of War  Weapon Capacities and More
Quiz about Gears of War  Weapon Capacities and More

"Gears of War" Weapon, Capacities and More Quiz


Do you know how many bullets every weapon can hold? Do you think you know all there is to know about "Gears"? Find out in this quiz for "Gears of War" for the Xbox 360.

A multiple-choice quiz by JHatin. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games G-K
  8. »
  9. Gears of War

Author
JHatin
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
284,470
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1003
- -
Question 1 of 10
1. How many bullets can the Lancer hold? Hint


Question 2 of 10
2. How many bullets can the Hammerburst hold? Hint


Question 3 of 10
3. How many bullets can the Gnasher shotgun hold? Hint


Question 4 of 10
4. How many bullets can the Longshot Rifle hold? Hint


Question 5 of 10
5. Cole played what sport before becoming a soldier? Hint


Question 6 of 10
6. Back in the academy Carmine was voted Most Likely to do what? Hint


Question 7 of 10
7. How many rockets can the Boomshot hold? Hint


Question 8 of 10
8. How many arrows can the Torquebow hold? Hint


Question 9 of 10
9. How many bullets can the Snub Pistol hold? Hint


Question 10 of 10
10. How many bullets can the Boltok Pistol hold? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many bullets can the Lancer hold?

Answer: 660

The Lancer is the standard COG machine gun with a chainsaw bayonet. It is the weakest gun in the game and has a full ammo of 660 bullets when you start in versus mode.
2. How many bullets can the Hammerburst hold?

Answer: 780

The Hammerburst shoots in bursts of six. In versus it starts with 300, but if you pick it up in campaign you can get ammo all the way to 780.
3. How many bullets can the Gnasher shotgun hold?

Answer: 39

The Gnasher is a default weapon you start with in versus. You start out with full ammo of 39 bullets.
4. How many bullets can the Longshot Rifle hold?

Answer: 24

The Longshot is a one-shot kill (again for Drones and other smaller Locusts) sniper rifle that holds 24 bullets. In versus you start with 11, then you can get to 22, then to 24.
5. Cole played what sport before becoming a soldier?

Answer: thrashball

It is not only mentioned that Cole plays thrashball in his versus description but in Act 2 in the chapter "Lethal Dusk", Baird tells you over the radio that once the stranded learned that Cole played thrashball. They said: "Oh Cole Train tell us all about that play again." and "Hey, number 83 sign my shirt."
6. Back in the academy Carmine was voted Most Likely to do what?

Answer: Get Shot

Carmine lives up to his "Most Likely to Get Shot" reputation because in Act 1 in the chapter "Knock Knock" he gets sniped when his gun gets jammed and he stands up to show Kim. Even though he gets killed, he is playable in versus, and so is Kim.
7. How many rockets can the Boomshot hold?

Answer: 12

The Boomshot is the rocket launcher that Boomers use. When you pick it up in versus you get 2 rockets and if you keep picking up ammo you can get up to 12 rockets.
8. How many arrows can the Torquebow hold?

Answer: 12

The Torquebow is the crossbow that shoots arrows that explode. The weapon is used by Theron Guards. If you pick it up in Act 3 or 4 you face enough Theron Guards to get your Torquebow ammo to 12.
9. How many bullets can the Snub Pistol hold?

Answer: 72

The Snub Pistol is a COG standard issue side-arm that every soldier starts with. It is also a default weapon in versus mode. In versus you start with full ammo of 72 bullets.
10. How many bullets can the Boltok Pistol hold?

Answer: 30

The Boltok Pistol is the Locust standard pistol. In versus when you grab it, it gives you 12 bullets. If you keep grabbing ammo you can get up to 30 bullets.
Source: Author JHatin

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us