FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mafia 2
Quiz about Mafia 2

"Mafia 2" Trivia Quiz


This is a quiz on the story of "Mafia 2" for Xbox 360. Hope you enjoy!

A multiple-choice quiz by sillymonkey123. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Mafia

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
348,538
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
215
Last 3 plays: Guest 86 (8/10), Guest 151 (6/10), Guest 31 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What operation did Vito Scaletta attend while in the army? Hint


Question 2 of 10
2. Where does Joe meet Vito after Vito gets off the train home from the army? Hint


Question 3 of 10
3. In what year was Vito Scaletta born? Hint


Question 4 of 10
4. Vito was not allowed to go back to the army because he had been shot?


Question 5 of 10
5. What car does Vito steal with Joe? Hint


Question 6 of 10
6. What does Vito's mother want him to do for a living at the start of Chapter Two? Hint


Question 7 of 10
7. How much money did Vito's father borrow from a loan shark before he died? Hint


Question 8 of 10
8. How did Vito lie over the phone to his mother at the beginning of Chapter Three? Hint


Question 9 of 10
9. How is Vito informed that he needs to go to Freddy's bar in Chapter Four? Hint


Question 10 of 10
10. What task is Vito and Joe appointed to at Freddy's bar by Henry Tommasino? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 13 2024 : Guest 86: 8/10
Apr 12 2024 : Guest 151: 6/10
Apr 10 2024 : Guest 31: 9/10
Apr 09 2024 : Guest 92: 3/10
Apr 08 2024 : Guest 86: 4/10
Apr 07 2024 : Guest 67: 8/10
Apr 01 2024 : Guest 87: 8/10
Mar 30 2024 : Guest 95: 6/10
Mar 29 2024 : Guest 31: 4/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What operation did Vito Scaletta attend while in the army?

Answer: Operation Husky

Vito took part in the 504th Paratrooper unit. You play as Vito in Sicily on Chapter One.
2. Where does Joe meet Vito after Vito gets off the train home from the army?

Answer: Train station

Joe Barbaro is Vito's best friend. They met in school.
3. In what year was Vito Scaletta born?

Answer: 1925

Vito's birth date is introduced on the first cutscene of the game. He is in his apartment in Oyster Bay.
4. Vito was not allowed to go back to the army because he had been shot?

Answer: True

In the game you cannot see Vito's bullet wound at any point.
5. What car does Vito steal with Joe?

Answer: 42 Jefferson

The 42 Jefferson is found in front of Guissepie's store. The vehicle is wanted by the police as soon as you enter it.
6. What does Vito's mother want him to do for a living at the start of Chapter Two?

Answer: Get a job

Vito's father worked at the Port. That is why his mother wanted him to work there too.
7. How much money did Vito's father borrow from a loan shark before he died?

Answer: $2000

Vito finds out about the money when he beats up someone who is threatening his sister for the money. It is Vito's sister who tells him about the money.
8. How did Vito lie over the phone to his mother at the beginning of Chapter Three?

Answer: Vito tells his mother that he went to the Port and he was told to go by the next the day

Vito had just woken up t Joe's when he recieved a worried phone call from his mother. After that he goes to the Port right away.
9. How is Vito informed that he needs to go to Freddy's bar in Chapter Four?

Answer: A note left at Joe's apartment

The note is written by Joe. Joe had never been able to read or write very well.
10. What task is Vito and Joe appointed to at Freddy's bar by Henry Tommasino?

Answer: Robbing a jewelry store

At the jewelry store, Vito and Joe encounter an Irish gang who are also going to rob the shop. Their leader is Brian O'Neil.
Source: Author sillymonkey123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us