FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Celebrity Twister
Quiz about Celebrity Twister

Celebrity Twister Trivia Quiz


Figure out the celebrity's first name from the clue and then match it with the word that rhymes with it. Eg. "Fresh Prince of Philadelphia" matches with Pill. Will Smith starred in the sitcom in the question.
This is a renovated/adopted version of an old quiz by author Quiz-a-Matic

A matching quiz by zorba_scank. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Word Play
  8. »
  9. Rhymes

Author
zorba_scank
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
85,916
Updated
Jan 17 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
530
Last 3 plays: rabbit1964 (10/10), Dorsetmaid (10/10), Midget40 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
It may seem like an answer may fit more than one question but there is only one complete solution.
QuestionsChoices
1. She was "Sleepless in Seattle".  
  Pen
2. He went "Good Will Hunting".  
  Cherry
3. In the lead to say "Cheers".  
  Harley
4. He was "The Fugitive" on "Air Force One".  
  Rat
5. Went from playing an 'International Man of Mystery' to voicing an ogre.  
  Garrison
6. 42nd US President.  
  Bed
7. Headlined the 'show about nothing'.  
  Peg
8. Loved as "The Little Tramp".  
  Ill
9. Survived the sinking of the unsinkable in the "Titanic".  
  Mate
10. Lost his "Bourne Identity".  
  Bike





Select each answer

1. She was "Sleepless in Seattle".
2. He went "Good Will Hunting".
3. In the lead to say "Cheers".
4. He was "The Fugitive" on "Air Force One".
5. Went from playing an 'International Man of Mystery' to voicing an ogre.
6. 42nd US President.
7. Headlined the 'show about nothing'.
8. Loved as "The Little Tramp".
9. Survived the sinking of the unsinkable in the "Titanic".
10. Lost his "Bourne Identity".

Most Recent Scores
May 19 2024 : rabbit1964: 10/10
May 17 2024 : Dorsetmaid: 10/10
May 12 2024 : Midget40: 10/10
May 11 2024 : toddruby96: 8/10
Apr 29 2024 : Guest 172: 6/10
Apr 19 2024 : psnz: 10/10
Mar 31 2024 : GlennaRuth: 7/10
Mar 30 2024 : mcdubb: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. She was "Sleepless in Seattle".

Answer: Peg

Meg peg.

Meg Ryan starred in a number of romantic comedies in the 1990s, carving a niche for herself. She made a successful pair with Tom Hanks. Together they delivered multiple hit movies including "Sleepless in Seattle", a film about a little boy trying to help his widower father find love again.
2. He went "Good Will Hunting".

Answer: Pen

Ben pen

Ben Affleck is well-known as an actor. However, he has also had success as a writer and director. Together with Matt Damon he wrote the screenplay for "Good Will Hunting" about a troubled genius. Damon starred in the title role while Affleck played a supporting character. The duo won an Oscar for "Best Original Screenplay" for the film.
3. In the lead to say "Cheers".

Answer: Bed

Ted bed

Ted Danson attained fame for playing the lead on the sitcom "Cheers". His portrayal of Sam Malone, the owner and bartender at the titular bar, earned him two Primetime Emmy Awards and two Golden Globes.
4. He was "The Fugitive" on "Air Force One".

Answer: Garrison

Harrison garrison

Harrison Ford got his big break playing Han Solo in "Star Wars", a role he went on to reprise in four more movies in the series. His image as an action hero was solidified playing the lead role in the "Indiana Jones" franchise and the character of Jack Ryan in the movie versions of Tom Clancy's spy thriller novels.
5. Went from playing an 'International Man of Mystery' to voicing an ogre.

Answer: Bike

Mike bike

Mike Myers is well known for his role as Austin Powers, a spy spoof series antithetical to the more serious James Bond movie series. He essayed this character in three movies starting from "Austin Powers: International Man of Mystery". Another hit series he is associated with is the animated film franchise "Shrek", where he voiced the main character.
6. 42nd US President.

Answer: Ill

Bill ill

William Jefferson Clinton, better known as Bill Clinton, was elected as the 42nd President of the United States and served two consecutive terms. Prior to this, he also served as the Governor of the state of Arkansas.
7. Headlined the 'show about nothing'.

Answer: Cherry

Jerry cherry

"Seinfeld" is an American sitcom co-created by Jerry Seinfeld, who also starred in it as the titular character. The show followed the lives of Seinfeld, a comedian, and his three close friends. Since the show was seemingly about their daily, ordinary lives with no over-arching themes, it became known as the 'show about nothing'.
8. Loved as "The Little Tramp".

Answer: Harley

Charlie Harley

Actor and filmmaker Charlie Chaplin is famous for his work during the 'silent era' of movies. "The Tramp" was a film he directed and starred in and the character became synonymous with him, so much so that he became known as "The Little Tramp".
9. Survived the sinking of the unsinkable in the "Titanic".

Answer: Mate

Kate mate

Kate Winslet starred in a number of films before striking box-office gold with the "Titanic". This love story set aboard the ill-fated ship was a blockbuster and earned her an Oscar nomination for Best Actress.
10. Lost his "Bourne Identity".

Answer: Rat

Matt rat

Matt Damon essayed the titular role in the Bourne franchise. Based on Robert Ludlum's novels, the films revolve around a Foreign Service Officer named Jason Bourne. The first film in the series is "The Bourne Identity" where Bourne is found with memory loss. The plot follows him as he tries to regain his identity.
Source: Author zorba_scank

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Brain Teaser: Rhyming Phrases Tough
2. More Animal Rhymes Average
3. People Rhymes 2 Average
4. Fore for Four Average
5. Even More Hinky Pinkys Average
6. Ultimate Celebrity Rhyming Game Average
7. Silly Homophones 2 Difficult
8. Rhyming Riddles Tough
9. Rhyme Time- Politics! Very Difficult
10. People Rhymes 6 Average
11. Ridiculous Rhyming Residences Average
12. Find the Rhyme Easier

5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us