Quiz about WWE Summerslam 2022
Quiz about WWE Summerslam 2022

WWE "Summerslam" 2022 Trivia Quiz


This quiz is about the World Wrestling Entertainment's 2022 "Summerslam" event which was held on held July 30, 2022. The event was held at Nissan Stadium in Nashville, Tennessee.

A multiple-choice quiz by workisboring. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pay Per Views
  8. »
  9. Summerslam

Author
workisboring
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
409,854
Updated
Aug 13 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
160
Last 3 plays: Guest 47 (9/10), Jagcy3 (10/10), Guest 173 (0/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Bianca Belair successfully defended the WWE Raw Women's Championship against which competitor? Hint

Rhea Ripley
Charlotte Flair
Becky Lynch
Asuka

2. After the WWE Raw Women's Championship match, three women came to ringside. Who was NOT part of this trio of women? Hint

Dakota Kai
Bayley
IYO SKY
Maryse

3. Who defeated The Miz in a singles match? Hint

AJ Styles
Kevin Owens
Drew McIntyre
Logan Paul

4. Who won the singles match for the WWE United States Championship?

Theory
Bobby Lashley

5. The Mysterios faced the Judgment Day in a No Disqualification Tag Team Match. Who made a surprise return during the match? Hint

Edge
Goldberg
John Cena
The Undertaker

6. Which announcer defeated Happy Corbin in a singles match? Hint

Michael Cole
Byron Saxton
Corey Graves
Pat McAfee

7. The Usos successfully defended their Undisputed WWE Tag Team Championship against the Street Profits. Who served as the referee for the match? Hint

Jeff Jarrett
Koko B. Ware
The Honky Tonk Man
Jerry "the King" Lawler

8. Did Riddle and Seth Rollins have a match at this event?

Yes
No

9. Who won the singles match for the WWE SmackDown Women's Championship? Hint

Ronda Rousey
Liv Morgan
Lacey Evans
Natalya

10. Roman Reigns faced Brock Lesnar in Last Man Standing Match for the Undisputed WWE Universal Championship. Brock Lesnar came to the ring driving a tractor. How did Lesnar use the tractor during the match? Hint

Lesnar used the tractor to cover Reigns
Lesnar used the tractor to remove Paul Heyman from the ringside area
Lesnar used the tractor to run over the Usos
Lesnar used the tractor to lift one side of the ring


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Bianca Belair successfully defended the WWE Raw Women's Championship against which competitor?

Answer: Becky Lynch

Bianca Belair defeated Becky Lynch by pinfall in a singles match. Belair retained the WWE Raw Women's Championship with this victory. Belair hit a "Spanish Fly Slam" followed by the "KOD" to get the pinfall victory.
2. After the WWE Raw Women's Championship match, three women came to ringside. Who was NOT part of this trio of women?

Answer: Maryse

Bayley had been feuding with Bianca Belair before suffering a knee injury in July of 2021. Bayley came to ringside after the WWE Raw Women's Championship match. Bayley was joined by Dakota Kai and IYO SKY. Becky Lynch and Bianca Belair stood in unity thus Bayley, Dakota Kai and IYO SKY retreated.

Maryse appeared ringside as a manager during The Miz's match. She did not appear after the WWE Raw Women's Championship match.
3. Who defeated The Miz in a singles match?

Answer: Logan Paul

Logan Paul faced The Miz in a singles match. The match saw interference from both Ciampa and A.J. Styles. Logan Paul performed a "Skull Crushing Finale" on The Miz to get the pinfall victory.
4. Who won the singles match for the WWE United States Championship?

Answer: Bobby Lashley

Bobby Lashley defeated Theory in match for the WWE United States Championship. Bobby Lashley applied the "Hurt Lock" hold on Theory to gain the submission victory.
5. The Mysterios faced the Judgment Day in a No Disqualification Tag Team Match. Who made a surprise return during the match?

Answer: Edge

Rey Mysterio and Dominik Mysterio faced Finn Bálor and Damian Priest of the Judgment Day in a No Disqualification Tag Team Match. In the closing moments of the match, former Judgment Day leader Edge made his return. Edge performed a "Spear" on both Damien Priest and Finn Bŕlor.

The Mysterios then performed a double "619" on Finn Bŕlor. Rey Mysterio followed with a "Frog Splash" on Finn Bálor to get the pinfall win.
6. Which announcer defeated Happy Corbin in a singles match?

Answer: Pat McAfee

Pat McAfee served as a color commentator on the WWE's "Smackdown". Happy Corbin was not a fan of McAfee's commentary during his matches. The pair would have a match which saw McAfee defeat Happy Corbin by pinfall.
7. The Usos successfully defended their Undisputed WWE Tag Team Championship against the Street Profits. Who served as the referee for the match?

Answer: Jeff Jarrett

The Usos defeated The Street Profits by pinfall Tag team match to retain the Undisputed WWE Tag Team Championship. WWE Hall of Famer Jeff Jarrett served as the special guest referee for this match. The Usos hit the "1D" on Angelo Dawkins to gain the pinfall victory.
8. Did Riddle and Seth Rollins have a match at this event?

Answer: no

A match between Riddle and Seth Rolins was advertised for this event. On the July 25, 2022 episode of WWE's "Monday Night Raw", Rollins attacked and injured Riddle rendering him unable to compete. Riddle and Rollins did appear at the event and brawled in the ring causing further injury to Riddle.
9. Who won the singles match for the WWE SmackDown Women's Championship?

Answer: Liv Morgan

Liv Morgan defeated Ronda Rousey by pinfall to successfully defend the WWE Smackdown Women's Championship. Rousey applied an armbar submission hold on Morgan. Rousey's shoulders were on the mat as she was applying the hold. The referee counted the pinfall giving Morgan the victory.
10. Roman Reigns faced Brock Lesnar in Last Man Standing Match for the Undisputed WWE Universal Championship. Brock Lesnar came to the ring driving a tractor. How did Lesnar use the tractor during the match?

Answer: Lesnar used the tractor to lift one side of the ring

Roman Reigns defeated Brock Lesnar in Last Man Standing Match for the Undisputed WWE Universal Championship. The Usos and Reigns buried Lesnar under tables and steel chairs so Lesnar couldn't answer the ten count.

Brock Lesnar came to the ring driving a tractor. During the match, Lesnar used the tractor to lift one side of the ring. Reigns was toppled by this action, but was able to get up at the count of nine.
Source: Author workisboring

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 04 2022 : Guest 47: 9/10
Dec 04 2022 : Jagcy3: 10/10
Dec 03 2022 : Guest 173: 0/10
Dec 02 2022 : ebanks120: 10/10
Dec 02 2022 : Guest 71: 5/10
Dec 02 2022 : realmccoy72: 7/10
Dec 02 2022 : Guest 174: 10/10
Dec 01 2022 : Guest 107: 10/10
Dec 01 2022 : sportsfanmas: 9/10

12/5/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us