FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hannah Montana
Quiz about Hannah Montana

The Ultimate Hannah Montana Quiz | TV for Kids


This is a difficult quiz on one of my fave shows, "Hannah Montana". Enjoy =].

A multiple-choice quiz by C0ACHxBABii. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids D-H
  8. »
  9. Hannah Montana

Author
C0ACHxBABii
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
236,832
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3249
Last 3 plays: Guest 217 (9/10), Guest 73 (5/10), Guest 211 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What kind of clothing item does Oliver wear frequently? Hint


Question 2 of 10
2. Does Hannah Montana wear pajamas when she performs "Who Said" live?


Question 3 of 10
3. What does Miley use to cover up the sweater her dad gave her for her birthday? Hint


Question 4 of 10
4. What type of baked goods does Cooper make that he thinks are "off the hook"? Hint


Question 5 of 10
5. What show did Hannah Montana perform on when she was too upset to remember her lyrics? Hint


Question 6 of 10
6. Rico said, "I hated that broccoli casserole the first time."


Question 7 of 10
7. In "You're so Vain, You Probably Think This Zit is About You," Lilly paints Hannah Montana's billboard so it covers the zit.


Question 8 of 10
8. What is Oliver's middle name? Hint


Question 9 of 10
9. What animal does Roxy compare herself to in "School Bully"? Hint


Question 10 of 10
10. In the episode "Mascot Love," what did Lilly think 2 pom-poms were called? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 217: 9/10
Jun 17 2024 : Guest 73: 5/10
Jun 13 2024 : Guest 211: 9/10
May 21 2024 : Guest 172: 8/10
May 13 2024 : Guest 24: 10/10
May 06 2024 : Guest 24: 10/10
Apr 28 2024 : Guest 38: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What kind of clothing item does Oliver wear frequently?

Answer: Sweater Vests

Mitchell Musso, who plays Oliver Oken, stars in the 2006 animated movie "Monster House". He plays the voice of DJ, a boy who tries to destroy a house that's alive with his friends.
2. Does Hannah Montana wear pajamas when she performs "Who Said" live?

Answer: No

When Hannah Montana performs "Pumpin' Up the Party" she wears pajamas. Her dancers wore pajamas as well.
3. What does Miley use to cover up the sweater her dad gave her for her birthday?

Answer: A big ball

The sweater Miley's dad gave her had a kitten on it that meowed. Miley tried covering it up at her surprise party from Amber and Ashley who were trying to get her picture in the sweater.
4. What type of baked goods does Cooper make that he thinks are "off the hook"?

Answer: Snickerdoodles

He reveals to Jackson that he likes to bake after Miley's cake falls. Jackson tries to bake another cake when Cooper walks in and tells him that he bakes so he can bake the cake.
5. What show did Hannah Montana perform on when she was too upset to remember her lyrics?

Answer: Top Rockers

Hannah Montana was upset and nervous about Oliver when she messed up the words to the National Anthem. Then Oliver stood up in the audience and started singing the lyrics to help his friend.
6. Rico said, "I hated that broccoli casserole the first time."

Answer: False

Jackson said this quote when he was cleaning out the drain. The casserole exploded all over him, and he was disgusted.
7. In "You're so Vain, You Probably Think This Zit is About You," Lilly paints Hannah Montana's billboard so it covers the zit.

Answer: False

Hannah Montana is the new spokesperson for a zit cream because she has perfect skin. She's excited to see her new ad for the zit cream, but comes to a shock when she sees a zit on her face! Miley and Jackson paint the zit so it's invisible.
8. What is Oliver's middle name?

Answer: Oscar

Johnny is the name of the boy that Miley has a crush on in the pilot episode. Rico is the little boy whos dad is Jackson's boss. Josh is Miley's date to a Hannah Montana concert.
9. What animal does Roxy compare herself to in "School Bully"?

Answer: Puma

Frances Callier, who plays Roxy, also once co-starred in the Nickelodeon show "Drake and Josh". She played the character Josh's boss for only 2 episodes.
10. In the episode "Mascot Love," what did Lilly think 2 pom-poms were called?

Answer: Pom-Pom Pom-Poms

Miley was showing Lilly a cheerleading combination while preparing for the try-outs. She also wanted to know, "What the hecky is a hurky?"
Source: Author C0ACHxBABii

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us