Quiz about Hannah Montana
Quiz about Hannah Montana

10 Questions about Hannah Montana | For Children


This quiz is about "Hannah Montana", the TV show.

A multiple-choice quiz by Sammy789. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids D-H
  8. »
  9. Hannah Montana

Author
Sammy789
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
312,513
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
4507
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 66 (10/10), Guest 174 (7/10), sadwings (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What does Miley call her grandma? Hint

Nothing - her Grandmother died
Grandma
Mamaw
Grams

2. What is Miley's cousin named? Hint

Lola
Luann
Lilly
Dolly

3. What's is Oliver's alter ego's name? Hint

Lola
Mike
Robbie
Earl

4. Which singer did Hannah Montana date just because of the duet they were doing together? Hint

Billy Ray
Mike
Jackson Rod
Austin Rain

5. Who wanted to become best friends with Miley after the press found out Miley was dating Jake Ryan? Hint

Amber
Both of these
Ashley
Neither of these

6. Who hates Hannah more than anything? Hint

Lilly
Robbie Ray
Oliver
Mikayla

7. What was Jake Ryan's big secret that he told Miley? Hint

His first name is Leslie
He loves her
He has a hairy back
He hates Hannah Montana

8. Where are the Stewarts from? Hint

Idaho
Texas
Tennesee
Hawaii

9. What did Jake Ryan dress up as to get Miley to date him again? Hint

King
Chicken
Flower
Knight

10. What color is Jackson's car? Hint

Red
Blue
Green
Purple


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Miley call her grandma?

Answer: Mamaw

Miley's grandmother is from Tennessee, and she comes down sometimes for volleyball matches and Hannah Montana events. Mamaw is not very fond of Miley's godmother Dolly Parton.
2. What is Miley's cousin named?

Answer: Luann

Luann and Miley are identical cousins. It was revealed that Luann took over for Miley in a pageant when they were little, when Miley got nervous.
3. What's is Oliver's alter ego's name?

Answer: Mike

Mike Stanley was formed when Oliver got really jealous that Lilly always get to go to everything while he just got to hear about it. Oliver's alter ego's name was formed when he was rushed to say his name before he got to think of one, and saw a mic stand.
4. Which singer did Hannah Montana date just because of the duet they were doing together?

Answer: Austin Rain

Hannah dated Austin Rain just because of duet they were doing together. Hannah and Austin had a very public break up on the Colin Lasseter show to show Jackson that it's wrong to cheat or lie.
5. Who wanted to become best friends with Miley after the press found out Miley was dating Jake Ryan?

Answer: Both of these

Amber and Ashley were both lying to each other in order to become best friends with Miley. Amber was going "to the mall" while Ashley was going to "get a manicure"
6. Who hates Hannah more than anything?

Answer: Mikayla

Mikayla hates Hannah more than anything because "Her music is stupid, her voice is stingy, and she wants to throw up all over her clothes but it looks like somebody already did." Hannah is not fond of Mikayla at all, they talk meanly about each other all the time.
7. What was Jake Ryan's big secret that he told Miley?

Answer: His first name is Leslie

Jake Ryan wanted to be extremely honest with her so he told her his biggest secret which was his real name is Leslie, which just made Miley feel even worse because she wasn't being honest with him. So, the next day Miley told Jake Ryan her biggest secret that she was Hannah Montana!
8. Where are the Stewarts from?

Answer: Tennesee

Miley Cyrus is actually from Tennessee. That's where they shot the movie, less than ten miles from the Cyrus family home.
9. What did Jake Ryan dress up as to get Miley to date him again?

Answer: Knight

Jake Ryan dressed up as a knight to show Miley that he could be her knight in shining armor. It didn't exactly work but, they did end up dating after he goes to a movie premiere with another girl and accidentally says Miley instead of his date's name, Melissa.
10. What color is Jackson's car?

Answer: Red

We got to see Jackson's car in one of the very first episodes. Jackson was pretty convinced that it was a girl car but in the end Robbie Ray tricked it out so that it was a man car.
Source: Author Sammy789

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 20 2022 : Guest 66: 10/10
Oct 20 2022 : Guest 174: 7/10
Oct 12 2022 : sadwings: 8/10
Oct 08 2022 : comark2000: 10/10
Oct 06 2022 : Andyboy2021: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
This quiz is part of series 50 States, 50 Quizzes (Part 3):

Everything from geography to sports to singers and books that happen to share a name with the state.

  1. A People's History of Massachusetts Tough
  2. Go Blue! Michigan Wolverines Football Average
  3. The Towns of Minnesota Average
  4. The Mighty Mississippi Average
  5. Missouri Springtime Average
  6. Hannah Montana Easier
  7. Nebraska: Where the West Begins Tough
  8. Prominent Animals of Nevada Average
  9. The Hotel New Hampshire Average
  10. New Jersey: Look Before You Laugh Easier

11/26/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us