FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 102
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 102

1960s Australian Top 50 Songs Vol. 102 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between October 23rd and November 13th 1965.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1960s Music
  8. »
  9. 1960s - Australian Singles Chart

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,633
Updated
Sep 29 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Plays
11
Last 3 plays: Guest 31 (2/15), darksplash (4/15), kstyle53 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Jenny Jenny"  
  Bob Dylan
2. "Early Mornin' Rain"  
  Ron Goodwin
3. "In The Midnight Hour"  
  Len Barry
4. "Inky Dinky Spider (The Spider Song)"  
  Max Hamilton and The Impacts
5. "Positively 4th Street"  
  Hedgehoppers Anonymous
6. "I'm Yours"  
  The Gants
7. "Lonely Boy"  
  The Kids Next Door
8. "Those Magnificent Men In Their Flying Machines"  
  The Rolling Stones
9. "Roadrunner"  
  The Seekers
10. "It's Good News Week"  
  The Easybeats
11. "Get Off Of My Cloud"  
  Peter, Paul and Mary
12. "The Carnival Is Over"  
  The Sorrows
13. "Take A Heart"  
  Elvis Presley
14. "1-2-3"  
  Ray Brown & The Whispers
15. "Sad and Lonely and Blue"  
  M.P.D. Limited





Select each answer

1. "Jenny Jenny"
2. "Early Mornin' Rain"
3. "In The Midnight Hour"
4. "Inky Dinky Spider (The Spider Song)"
5. "Positively 4th Street"
6. "I'm Yours"
7. "Lonely Boy"
8. "Those Magnificent Men In Their Flying Machines"
9. "Roadrunner"
10. "It's Good News Week"
11. "Get Off Of My Cloud"
12. "The Carnival Is Over"
13. "Take A Heart"
14. "1-2-3"
15. "Sad and Lonely and Blue"

Most Recent Scores
Today : Guest 31: 2/15
Today : darksplash: 4/15
Today : kstyle53: 15/15
Today : xxFruitcakexx: 9/15
Today : harley74: 4/15
Today : sarryman: 5/15
Today : Guest 170: 5/15
Today : gracemercy1: 15/15
Today : psnz: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Jenny Jenny"

Answer: Max Hamilton and The Impacts

"Jenny Jenny" from Max Hamilton and The Impacts debuted in the Australian Singles Chart on October 23rd 1965.

The highest Australian chart peak was 45.
2. "Early Mornin' Rain"

Answer: Peter, Paul and Mary

"Early Mornin' Rain" from Peter, Paul and Mary debuted in the Australian Singles Chart on October 23rd 1965.

The highest Australian chart peak was 34.

Album: "See What Tomorrow Brings" (1965).
3. "In The Midnight Hour"

Answer: Ray Brown & The Whispers

"In The Midnight Hour" from Ray Brown & The Whispers debuted in the Australian Singles Chart on October 23rd 1965.

The highest Australian chart peak was four.
4. "Inky Dinky Spider (The Spider Song)"

Answer: The Kids Next Door

"Inky Dinky Spider (The Spider Song)" from The Kids Next Door debuted in the Australian Singles Chart on October 23rd 1965.

The highest Australian chart peak was 44.
5. "Positively 4th Street"

Answer: Bob Dylan

"Positively 4th Street" from Bob Dylan debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1965.

The highest Australian chart peak was 35.

Highest worldwide peak was seven (United States).
6. "I'm Yours"

Answer: Elvis Presley

"I'm Yours" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1965.

The highest Australian chart peak was nine.

Highest worldwide peak was two (Canada).

Album: "Pot Luck" (1962).
7. "Lonely Boy"

Answer: M.P.D. Limited

"Lonely Boy" from M.P.D. Limited debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1965.

The highest Australian chart peak was 18.
8. "Those Magnificent Men In Their Flying Machines"

Answer: Ron Goodwin

"Those Magnificent Men In Their Flying Machines" from Ron Goodwin debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1965.

The highest Australian chart peak was 33.
9. "Roadrunner"

Answer: The Gants

"Roadrunner" from The Gants debuted in the Australian Singles Chart on October 30th 1965.

The highest Australian chart peak was 28.
10. "It's Good News Week"

Answer: Hedgehoppers Anonymous

"It's Good News Week" from Hedgehoppers Anonymous debuted in the Australian Singles Chart on November 6th 1965.

The highest Australian chart peak was eight.

Highest worldwide peak was five (United Kingdom).
11. "Get Off Of My Cloud"

Answer: The Rolling Stones

"Get Off Of My Cloud" from The Rolling Stones debuted in the Australian Singles Chart on November 6th 1965.

The highest Australian chart peak was two.

The song peaked at number one in:
Canada
South Africa
United Kingdom
United States.
West Germany

Album: "December's Children (And Everybody's)" (1965).
12. "The Carnival Is Over"

Answer: The Seekers

"The Carnival Is Over" from The Seekers debuted in the Australian Singles Chart on November 6th 1965.

The highest Australian chart peak was one (Six weeks).

The song peaked at number one in:
Australia
Ireland
New Zealand
United Kingdom.
13. "Take A Heart"

Answer: The Sorrows

"Take A Heart" from The Sorrows debuted in the Australian Singles Chart on November 6th 1965.

The highest Australian chart peak was 35.

Highest worldwide peak was 21 (United Kingdom).
14. "1-2-3"

Answer: Len Barry

"1-2-3" from Len Barry debuted in the Australian Singles Chart on November 13th 1965.

The highest Australian chart peak was seven.

Highest worldwide peak was one (United Kingdom).

Album: "1-2-3" (1965).
15. "Sad and Lonely and Blue"

Answer: The Easybeats

"Sad and Lonely and Blue" from The Easybeats debuted in the Australian Singles Chart on November 13th 1965.

The highest Australian chart peak was 21.

Album: "It's 2 Easy" (1966).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/29/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us