Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 103 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between November 13th and December 4th 1965.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,645
Updated
Oct 01 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
25
Last 3 plays
: harley74 (
4/15
), Guest 50 (
3/15
), froggyx (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Here It Comes Again"
The Animals
2
.
"Still I'm Sad"
Gerry and The Pacemakers
3
.
"Yesterday Man"
Dean Martin
4
.
"You're The One"
Roy Orbison
5
.
"Crawling Back"
The Fortunes
6
.
"Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)"
Mel Carter
7
.
"That's If You Want Me To"
The Supremes
8
.
"Lavender Blue"
Chris Andrews
9
.
"(All Of The Sudden) My Heart Sings"
The Byrds
10
.
"Tell Him I'm Not Home"
Col Joye
11
.
"It's My Life"
The Dave Clark Five
12
.
"Over and Over"
The Yardbirds
13
.
"I Hear A Symphony"
The Cherokees
14
.
"I Will"
Bobbie Thomas and The Beaumen
15
.
"Walk Hand In Hand"
Normie Rowe
Select each answer
1. "Here It Comes Again"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
2. "Still I'm Sad"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
3. "Yesterday Man"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
4. "You're The One"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
5. "Crawling Back"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
6. "Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
7. "That's If You Want Me To"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
8. "Lavender Blue"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
9. "(All Of The Sudden) My Heart Sings"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
10. "Tell Him I'm Not Home"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
11. "It's My Life"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
12. "Over and Over"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
13. "I Hear A Symphony"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
14. "I Will"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
15. "Walk Hand In Hand"
---
The Animals
Gerry and The Pacemakers
Dean Martin
Roy Orbison
The Fortunes
Mel Carter
The Supremes
Chris Andrews
The Byrds
Col Joye
The Dave Clark Five
The Yardbirds
The Cherokees
Bobbie Thomas and The Beaumen
Normie Rowe
Most Recent Scores
Today
: harley74: 4/15
Today
: Guest 50: 3/15
Today
: froggyx:
15/15
Today
: MalStone:
15/15
Today
: LancYorkYank:
15/15
Today
: bopeep: 12/15
Today
: Dizart:
15/15
Today
: jumpin1973: 5/15
Today
: bernie73: 1/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Here It Comes Again"
Answer:
The Fortunes
"Here It Comes Again" from The Fortunes debuted in the Australian Singles Chart on November 13th 1965.
The highest Australian chart peak was 28.
Highest worldwide peak was two (The Netherlands).
2. "Still I'm Sad"
Answer:
The Yardbirds
"Still I'm Sad" from The Yardbirds debuted in the Australian Singles Chart on November 13th 1965.
The highest Australian chart peak was 26.
Highest worldwide peak was three (United Kingdom).
3. "Yesterday Man"
Answer:
Chris Andrews
"Yesterday Man" from Chris Andrews debuted in the Australian Singles Chart on November 20th 1965.
The highest Australian chart peak was 12.
The song peaked at number one in:
Austria
Canada
Ireland
Rhodesia
South Africa
Sweden
West Germany.
4. "You're The One"
Answer:
Col Joye
"You're The One" from Col Joye debuted in the Australian Singles Chart on November 20th 1965.
The highest Australian chart peak was 41.
5. "Crawling Back"
Answer:
Roy Orbison
"Crawling Back" from Roy Orbison debuted in the Australian Singles Chart on November 20th 1965.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was two (Canada).
6. "Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)"
Answer:
The Byrds
"Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)" from The Byrds debuted in the Australian Singles Chart on November 20th 1965.
The highest Australian chart peak was 34.
The song peaked at number one in:
New Zealand
United States.
Album: "Turn! Turn! Turn!" (1965).
7. "That's If You Want Me To"
Answer:
The Cherokees
"That's If You Want Me To" from The Cherokees debuted in the Australian Singles Chart on November 20th 1965.
The highest Australian chart peak was 33.
8. "Lavender Blue"
Answer:
Bobbie Thomas and The Beaumen
"Lavender Blue" from Bobbie Thomas and The Beaumen debuted in the Australian Singles Chart on November 27th 1965.
The highest Australian chart peak was 30.
9. "(All Of The Sudden) My Heart Sings"
Answer:
Mel Carter
"(All Of The Sudden) My Heart Sings" from Mel Carter debuted in the Australian Singles Chart on November 27th 1965.
The highest Australian chart peak was 48.
Highest worldwide peak was 22 (Canada).
10. "Tell Him I'm Not Home"
Answer:
Normie Rowe
"Tell Him I'm Not Home" from Normie Rowe debuted in the Australian Singles Chart on November 27th 1965.
The highest Australian chart peak was three.
11. "It's My Life"
Answer:
The Animals
"It's My Life" from The Animals debuted in the Australian Singles Chart on November 27th 1965.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was two (Canada).
Album: "The Best Of The Animals" (1966).
12. "Over and Over"
Answer:
The Dave Clark Five
"Over and Over" from The Dave Clark Five debuted in the Australian Singles Chart on November 27th 1965.
The highest Australian chart peak was 24.
The song peaked at number one in:
Canada
United States.
13. "I Hear A Symphony"
Answer:
The Supremes
"I Hear A Symphony" from The Supremes debuted in the Australian Singles Chart on November 27th 1965.
The highest Australian chart peak was 48.
Highest worldwide peak was one (United States).
Album: "I Hear A Symphony" (1966).
14. "I Will"
Answer:
Dean Martin
"I Will" from Dean Martin debuted in the Australian Singles Chart on December th 1965.
The highest Australian chart peak was 29.
Highest worldwide peak was ten (United States).
15. "Walk Hand In Hand"
Answer:
Gerry and The Pacemakers
"Walk Hand In Hand" from Gerry and The Pacemakers debuted in the Australian Singles Chart on December 4th 1965.
The highest Australian chart peak was 32.
Highest worldwide peak was ten (Canada).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 79
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 78
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 71
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 82
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 73
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 80
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 81
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 74
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 97
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 72
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 77
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 76
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Animals
1960s Music
Australians: Famous & Historical
Blue
Germany
Roy Orbison
Blues
The Byrds
1960s Country Music
The Animals
Dave Clark Five
The Supremes
Gerry and the Pacemakers
Dean Martin
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/1/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us